Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de 2 oglum var yaşları sizin gibi bende ilaç tedavisine başlayacam 2.5 yasinda memeden kesince piskoloji gittyi5 ama iyi düşünün acaba dediginiz hiç-bir ise girismeyin
Bu konu yorumlanacak fikir verilecek bir konu değil neden dersen ?
Kişiye göre çooook uç fikirler yazanlar olacak sen etkilenme derim.
Kendin sakin bir zamanda al kalemi yaz.
İstiyordum neden ?
İstemiyorum neden ?
Eşin ve senin kararın sonuçta.
Ben 32 yaşındayım
7
4
15 aylık 3 evladı emanet verdi Rabbim
Hepsi isteyerek planlı gebeliklerdi.
Zorlu süreçlerden geçtik hala geçiyoruz.
Kolayı elbette hayır ama bizim hayalimiz 4 çocuktu.
2 .bebeğim çok kolay uyumluydu diye 3.ye cesaret ettik.
Ama şimdi 3.bebeğim çok zor ama biliyorum 4.için niyetimiz var.
Bunu kimseyle paylaşmıyorum fikirlerinede muhtaç değilim. Çünkü bu en mahrem ve eşimle benim karar vereceğimiz bir durum.
Kendi ablam bile yapma delirdinmi diye yorum yapıyordu...
Şöyleki en son kararı tabiki biz vericez eşime kalsa o hemen olsun istiyor. Bende bekarken 2 kız 2 erkek çocuğum olsun istemişimdir hep ama 2 erkek olunca çok zorlandım gözüm korktu hemilelik ve Doğum sürecimde zor geçtiği için cesaretim kırıldı. tecrübelerden faydalanabilirim diye düşündüm
Benim de 2 oglum var yaşları sizin gibi bende ilaç tedavisine başlayacam 2.5 yasinda memeden kesince piskoloji gittyi5 ama iyi düşünün acaba dediginiz hiç-bir ise girismeyin
Sizinkiler kaç yaşında? Meşgalesiz değilim ya deli cesareti benimkisi düşünmesi bile cesaret istiyor farkındayım boyumu aştığınında farkındayım ama ben ilk çocuktan bu yana hep kız istedim ya bir kızım olmalııııı
5 ve 10 aylık benimkiler:) yatılı bakıcı, hepsine özel okul bütçesi bide büyük kasalı bi jipim olursa anca cesaret ederdim :)
Bide üçüncü de erkek olursa onu düşün
5 ve 10 aylık benimkiler:) yatılı bakıcı, hepsine özel okul bütçesi bide büyük kasalı bi jipim olursa anca cesaret ederdim :)
Bide üçüncü de erkek olursa onu düşün
Hayaller büyük benim annem 8tane doğurup 7tane büyütmüş biz 3.ye cesaret edemezken eskiler 10.u devirmiş. Biz biraz fazlamı rahatımıza düşkünüz yoksa onlarmı çok cesur bilmiyorum ama 3 iyiyimdir ya ne eksik ne fazla
2 oğlan 1 herif 1 ev yakında ise de başlayacam..
Reis çöktüm.
Reis can cekisiyorum
Yapma etme Allah aşkına reis..
Ha diyorsan ki durumum var sana ne benim kararımdan o zaman buyur yap reis..