2hafta önce covid geçirdim şu an da hamilelik testi yaptim😔

Suleas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
11
1
1
31
21 Mart'ta covid testi yaptırmıştım pozitif çıktı o zaman ilaçları kullandım doz eksik olsada.bugunde gebelik testi yaptım bir çizgi tam ikinci çizgi silik olarak çıktı .kesin hamileysem etkilenmiş mıdır bu durum .bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi 😔

21 Mart'ta covid testi yaptırmıştım pozitif çıktı o zaman ilaçları kullandım doz eksik olsada.bugunde gebelik testi yaptım bir çizgi tam ikinci çizgi silik olarak çıktı .kesin hamileysem etkilenmiş mıdır bu durum .bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi 😔
Testin fotografini atar misiniz? Bir de ilk 10 dk icinde mi çıktı cizgi?

En dogrusunu Doktor bilir inşallah bişe olmaz

Fotoğraf atın bakalım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah.

Eklentiler

• IMG_20210409_122626.webp
    IMG_20210409_122626.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 67
Hamilesiniz evet inşallah sorunsuz atlatırsınız korkmayın hemen doktora gidin hakkınızda hayırlısı olsun.

Bende 2 hafta covid geçirdim ve sonra gebe olduğunu öğrendim. Ama ben ilaçla birlikte coraspirinde kullandım. Doktorum kansulandirici iğne verdi 4000 ml.

İlaç kullananlar bı sıkıntı var mı gebelik ile ilgili.
Bende düşünüyorum ve ilaç kullandım.simdi çok pişmanım

Back
X