• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese görünmiyor geç görülebilir mi

Maalesef öyle senin değer baya yüksekmiş beni dış gebelik çok erken zamanda farkedildi değerler küçükken hatta ben regil oldum sandım aşılama için doktora gittim eğer o ay dr aşılama için gitmeseydim de şüphelinip gebelik testi yapmasaydı ben ne hamile olduğumu anlardım çünkü regil oldum sanıyordum nede dış gebelik geçirdiğimi ve Allah korusun iç kanama bile geçirebilirdi m

Maalesef öyle senin değer baya yüksekmiş beni dış gebelik çok erken zamanda farkedildi değerler küçükken hatta ben regil oldum sandım aşılama için doktora gittim eğer o ay dr aşılama için gitmeseydim de şüphelinip gebelik testi yapmasaydı ben ne hamile olduğumu anlardım çünkü regil oldum sanıyordum nede dış gebelik geçirdiğimi ve Allah korusun iç kanama bile geçirebilirdi m
Bende öyle valla doktor bana da dedi iyiki erken geldin iç kanama riskin var dedi hala daha var umarım geçer

Geçer merak etme Allahın izniyle zaten betan sıfırlana kada sürekli takip kan verceksin

Orda büyümüş
Orda büyüdüğü için de beta değerim sağlıklı şekilde artmış. Bugünde 8000 çıkma sebebi kese yırtılma olunca yüksek çıkıyormuş artık düşüşe geçecek dedi kanamam da oldu yanlarım sağ salim atlatırım bu süreci

İyi farkedilmil yoksa tüplerini yırtar iç kanamaya sebep olurdu çok şükür gelmiş geçmiş olsun biraz kendini toparla zaten 3/6 ay hamilelik yasak rahmin toparlansın sonra tekrar denersin

Buarada tavsiyem sonrasında bir rahim filmi çektir çünkü bu tarz operasyonlar da tüpler kapana biliyor yada yapışıklık olabiliyor oda hamileliği zorlaştırır

Buarada tavsiyem sonrasında bir rahim filmi çektir çünkü bu tarz operasyonlar da tüpler kapana biliyor yada yapışıklık olabiliyor oda hamileliği zorlaştırır
Bugün 7. Günü beta deperim 8000 den 9292 olmuş 2. Doz yapacaklar ne biçim iş bu ya

Düşecek merak etme aynı şeyi bende yaşadım senin sadece çok yükselmiş değerin benim erken fatkedilip müdahale edildi tek dozla kurtuldum hatta hastanede bile yatmadım aynı gün çıktım senin de 2/3 güne düşüşe başlar .

Düşecek merak etme aynı şeyi bende yaşadım senin sadece çok yükselmiş değerin benim erken fatkedilip müdahale edildi tek dozla kurtuldum hatta hastanede bile yatmadım aynı gün çıktım senin de 2/3 güne düşüşe başlar .
Doktor ameliyat dedi keseye fayda etmemiş ameliyata

Back
X