Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vücut yapınla alakalı benim ilk gün kaslarım sıkılaşmaya başladı , 2 hafta boyunca sık sık yaparsan sıkılaşırsın bisiklet ve ağırlık kaldırmakta çok işe yarıyor
Kısa sürede çok ciddi sonuç elde edilmez tahminimce ama bence jullian michael 30 days shred level 1 (internette var) ve bacağa yönelik pilates hareketlerini aksatmadan 2 hafta deneyin. 2 yıl önce içinde bunları da içeren şekilde bir süre çalışmıştım ama üst bacağıma en etkiyenleri bunlar olmuştu tavsiye ederim :)
Vücut yapınla alakalı benim ilk gün kaslarım sıkılaşmaya başladı , 2 hafta boyunca sık sık yaparsan sıkılaşırsın bisiklet ve ağırlık kaldırmakta çok işe yarıyor
Kısa sürede çok ciddi sonuç elde edilmez tahminimce ama bence jullian michael 30 days shred level 1 (internette var) ve bacağa yönelik pilates hareketlerini aksatmadan 2 hafta deneyin. 2 yıl önce içinde bunları da içeren şekilde bir süre çalışmıştım ama üst bacağıma en etkiyenleri bunlar olmuştu tavsiye ederim :)
Teşekkür ederim herkese yorumlar icin yuzme imkanim var ama her gum gidemiyorum malesef haftada 1-2 defa gidiyorum. Jillian i da deneyeyim leslie bide squat insallah ise yarar
Ya ben birsey duydm hem evde hem bir.g.merkeznde yaptrblrsn.balmumun dger adı parafin parafen mi adını unttm valla.ünlüler yapıyor 1 haftada inceliyor.
Nekadar dogru bilmyorum.