2haftada bacaklarim biraz olsun sıkılaşir mi?

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
2 hafta boyunca leslie ile yuruyus yapcam ve squat az da olsa incelir mi?? baska ne yapayimm kilom 52 cok kilo verdigim icin vucudum sıkı degil

hiçbısey yapmamaktan ıyıdır bence toparlar bu surede bıraz olsun..

2 hafta boyunca leslie ile yuruyus yapcam ve squat az da olsa incelir mi?? baska ne yapayimm kilom 52 cok kilo verdigim icin vucudum sıkı degil

Vücut yapınla alakalı benim ilk gün kaslarım sıkılaşmaya başladı , 2 hafta boyunca sık sık yaparsan sıkılaşırsın bisiklet ve ağırlık kaldırmakta çok işe yarıyor

Kısa sürede çok ciddi sonuç elde edilmez tahminimce ama bence jullian michael 30 days shred level 1 (internette var) ve bacağa yönelik pilates hareketlerini aksatmadan 2 hafta deneyin. 2 yıl önce içinde bunları da içeren şekilde bir süre çalışmıştım ama üst bacağıma en etkiyenleri bunlar olmuştu tavsiye ederim :)

Yürüyüş+merdiven çıkma bile etkili oldu bende 1 ay (önceki 9 ay sağa sola koşturdum ama hiç spor yapmadım), ki yüzme imkanı var ise daha da süper :)

hiçbısey yapmamaktan ıyıdır bence toparlar bu surede bıraz olsun..

Vücut yapınla alakalı benim ilk gün kaslarım sıkılaşmaya başladı , 2 hafta boyunca sık sık yaparsan sıkılaşırsın bisiklet ve ağırlık kaldırmakta çok işe yarıyor

yüzmeyi tavsiye ederim..

Yürüyüş+merdiven çıkma bile etkili oldu bende 1 ay (önceki 9 ay sağa sola koşturdum ama hiç spor yapmadım), ki yüzme imkanı var ise daha da süper :)

Teşekkür ederim herkese yorumlar icin yuzme imkanim var ama her gum gidemiyorum malesef haftada 1-2 defa gidiyorum. Jillian i da deneyeyim leslie bide squat insallah ise yarar

Ya ben birsey duydm hem evde hem bir.g.merkeznde yaptrblrsn.balmumun dger adı parafin parafen mi adını unttm valla.ünlüler yapıyor 1 haftada inceliyor.
Nekadar dogru bilmyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…