Merhabalar 23 yaşındayım, 2 kere kürtaj yaşadım.Biri 8 haftalıkken kalp atımı oluşmadığı için alındı.Diğeri dış gebelik oldu ve kürtaj oldum.Kürtaj olmak bile korkutuyor artık beni.Çok gençsin yaparsın cümleleri de yoruyor gencim ama olmuyor.Anne olmak istiyorum ve benim gibi durumları yaşayan kadınlar anne oldu mu merak ediyorum
Geçmiş olsun, aynı haftalarda benim de kalp durması sebebiyle kaybım oldu. Ben henüz anne olmadım ama etrafımda bu durumlardan sonra olan çok insan var. Moral bozmayın.
Geçmiş olsun, aynı haftalarda benim de kalp durması sebebiyle kaybım oldu. Ben henüz anne olmadım ama etrafımda bu durumlardan sonra olan çok insan var. Moral bozmayın.
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum ve sağlıkla bebeğinizi kucaklamanızı.. Benim merak ettiğim şey Kanamanız oldu mu? Kürtaj sonrası? Olduysa ne kadar sürdü? Bende doğumda parça kalmış vakumlu kürtaj olup rahim temizleme operasyonu geçirdim. 5 gün oldu ama kanamam var az da olsa geliyor.. Her ne kadar düşük sebebiyle kürtaj olmasam da merak ettim kanama normal mi? Doktorum endişe etme az gelebilir diyor ama psikolojik olarak çok yıprandım..