2li tarama testi ve fiyatları

evlimutluhuzurlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
168
4
26
Eskişehir
Arkadaşlar benim gebeliğim 11. haftada. İkili tarama test yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde sıra bulamadım doktorlara özel olanlardan ise erdem 350, medipol ise 180tl fiyat verdi... siz nerde yaptırdınız? fiyat açısından uygun olabilecek yerler var mı?ve bu testte neler yapıyorlar bir yardım edin lütfen

canım doktorun ultrasyonda ölçümyapıyor sonra kan tahlili yaptıryorsun aynı günde ikili tarama testi benim doktorumun anlattığına göre bu bende özel doktora gidiyordum eğer özelde yaptırıcak olsaydım yaklaşık 300 tl tutucaktı sgk kapsamında özel bir hasta var oraya gittim bu hafta doktorumuz ayın 25 ne gün verdi ikili test için orda toplam da 37 tl ye yaptırıcam testi sana önerim sgk kapsamında olan özel hastaneye gitmen

neresi bu dediğin yer... ben tamamen çaresiz kalıp 180tlye medipolde yaptırmayı düşünmüştüm canım ya

neresi bu dediğin yer... ben tamamen çaresiz kalıp 180tlye medipolde yaptırmayı düşünmüştüm canım ya

Cnm ben normalde Centrale gidiyorum 300liraydi orda da. Sonra dragos şifa'da yaptırdım. Tahir bey vardı. 25lira muayene için verdim. Bebeğimin bütün ayrıntılarını anlattı. Kafa büyüklüğü boyu kilosu vs. Uzun uzun anlattı. Sonra da kan testine yolladı. Ona da 50 lira verdim. Toplam 75liraya çıktım ordan. Sonuçlarım da iyi çıktı çok şükür. Işallah seninki de iyi çıkar.

bende ümraniye afiyet hastanesine yaptıracağım 150 tl dediler 4 boyutlu ulturoson bakılıomus cd veriliomuş kan testi filan hepsı ıcınde dedıler bende bu c.tesi için gidicem

Merhaba arkadaşlar şuanda hamileliğimin 9.haftası içerisindeyim ocak ayının başında kontrolüm var bende bu testi yaptırmak istiyorum ancak nezaman yaptırılıyor tam okarak bilgisi olan varmı çünkü doktorum henüz birşey söylemedi ve merak içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…