2li tarama yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
dün doktordaydım bebişi gördük.yavrum kocaman olmuş geli.11+4
dün ensesini ölçtü.0.10 cm.kan testide istedi.2li tarama testini yapıcak... 3 gün bakliycekmişim.hiç testi yaptıran var mı?

İrem ne güzel büyümüş bebişin. Ama sanırım bizimkiler seninkinden daha küçük. Genellikle kızlar 8 ve 9. haftalarda (benim bildiklerim) o yüzden bizim ikili teste için biraz daha vaktimiz var

eeet ben size göre 2 hafta daha erken gittiğimi biliorum.benim doğum 4 kasım gözüküoo..
ben yazarım size neler olduğunu!! dr. ense kalınlığını ölçtü ama kan sonucuyla açıklama yapıcak...merak işte güselim...ama görünce inanamadım gerçekten bi anda büyümüş!!
bu arada o bebişleri nasıl çizdirdiniz öle alta ben bi türlü çözemedim....

eeet ben size göre 2 hafta daha erken gittiğimi biliorum.benim doğum 4 kasım gözüküoo..
ben yazarım size neler olduğunu!! dr. ense kalınlığını ölçtü ama kan sonucuyla açıklama yapıcak...merak işte güselim...ama görünce inanamadım gerçekten bi anda büyümüş!!
bu arada o bebişleri nasıl çizdirdiniz öle alta ben bi türlü çözemedim....

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pr___.png

bu da senin bebişinin cetveli canım hayırlı olsun bu arada sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Iremcigim Selam,
İkili test 12. Haftada ki gebelere yapiliyor. Ense kalınlıgı bas popo mesafesinin yanında kimyasal verilerin olması ile doktor Allah korusun bebeklerdeki anomalilere isaret edebiliyor.

Ankara Duzen Laboratuvarı 75 YTL'lik bir ucretle yapıyor canım. İkiz hamileliklerde yapılmadıgı için ben yaptırmayacagım ama ofiste benden 1 ay ilerde olan bir hamile arkadasım var, ondan biliyorum.
Umarım hersey yolunda gider. Hee bir de, 3 gunde cıkar dedi Duzen ama biz ertesi gun sonucları ogrendik. Haberin olsun :)
Sevgiler

--------------------------------------------------------------------------------

Iremcigim Selam,
İkili test 12. Haftada ki gebelere yapiliyor. Ense kalınlıgı bas popo mesafesinin yanında kimyasal verilerin olması ile doktor Allah korusun bebeklerdeki anomalilere isaret edebiliyor.

Ankara Duzen Laboratuvarı 75 YTL'lik bir ucretle yapıyor canım. İkiz hamileliklerde yapılmadıgı için ben yaptırmayacagım ama ofiste benden 1 ay ilerde olan bir hamile arkadasım var, ondan biliyorum.
Umarım hersey yolunda gider. Hee bir de, 3 gunde cıkar dedi Duzen ama biz ertesi gun sonucları ogrendik. Haberin olsun :)
Sevgiler
teşekkürler canım...
bende ank.yaşıorum.ben gazi ünv.hastesine gidiorum benim dr.orda.sevkimle gittim teste hiç bir ücret öemeden dr.yaptı..yarın sonucu alacaz...

darkinlife: görünce inanamıycaksın..ben çoook şaşırdım kocaman bi çoçuk olmuş...eli ayağı oynuoo.seninde sağlıklı sonuçlarını beklioruz....

darkinlife: görünce inanamıycaksın..ben çoook şaşırdım kocaman bi çoçuk olmuş...eli ayağı oynuoo.seninde sağlıklı sonuçlarını beklioruz....

Ya canım benim ne güzel :) :nazar:Bende heyecanla bekliyorum.Ben geçen gittiğimde hayal meyal gördüm kollarını zaten. Çok tatlı geldi.Minicik bişey.

Benimde 10 günüm kaldı görmeye.

arkadaşlar bende yeni öğrendim sonucumu.bir hafta önce kontrol amaçlı gittiğimizde 2li tarama testi yapıldı.bir hafta sonra çıkar sonuç ararsınız dedi.aradım dün iyiymiş.randevumuz mayısta artık o zaman gidince sonucunu alıcaz.telefonla öğrendim ama hepsi hatıra.ilşerde bebişime gösteririm:)

arkadaşlar sonuçları aldım bir problem yokmuş ama diğer testleride yapıcaz...darısı tüm arkadaşların başına..

arkadaşlar sonuçları aldım bir problem yokmuş ama diğer testleride yapıcaz...darısı tüm arkadaşların başına..

canim bu test nasil yapiliyor
birde bebegin kac cm dedi doktor
karnindan suda alacaklar mi
benimde bu tahliller yapilacak, ne gibi onerilerin olabilir
simdiden tesekkurler

merhaba irem bende 9 mayısta ikili test yaptırıcam nasıl oluyor merak ediyorum kan alıp mı yapılıyor yoksa başka işlemlerde varmı birde konuştuğum kişileri arkadaş olarak eklemek istiyorum nasıl yapıcam yeni olduğum için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

canım ben memurum.dr da ünw.hastaneinde.2li tarama testi yaptırmamızı önerdik.biz hastanede ücret ödemeden yaptırdık.sadece kan alınıo,bide ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüorlar.kandaki bi değerle ense uzunluğunun ortalamasına göre değer çıkıo...değerde 1\4000 gibi...payda ne kadar büyük olursa riskte o kadar azalıomuş..
benim çok ükür olumlu ama dr.diğerlerinide önerdi...
bir arkadaş yine bu yazının başında özel bi tıp merkezinde 75 tlye yaptıklarını yazdı...özelde de ortalama bu kadardır..

sedacımmm...teşekkür ederim beni kaydedeceğin için ama bende aynı dertten bende de var..daha keşfedemedim.

mervesyy sonucunun olumlu çıkmasına sevindimm...darısı herkesin başına...sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebekleri kucağımıza alırız inş...

iremcim bugün biri beni eklemiş ama beceremedim :) inşallah benimde bebişim sağlıklı olur darısı başıma buarada öğrenirsem yazarım yine sana senin kaç haftalık oldu benim sanırım 10 hafta oldu iştahsızlık var biraz ama ara ara iyi ara ara kötü oluyorum bakalım allah hepimize sağlıklı bir doğum nasip etsin

sedacm ben 12+4 oldum.zaten 2li tarama testi 11_14.hafta aralarında oluo..çeşitli gebelik sayfalarında son adet gününü yazınca gebeliiğinin kaçıncı haftasında olduğunu bulabilirsin.

p.tesi bende gördüm zıplıyo kolunu kaldırıyor bacağını kaldırıyor haftaya 12. haftamız oluyor haftaya bizimde ikili testimiz yapılacak allahdan hayırlısını istiyorum sadece bakalım Doktorum kendi yapacak sanırım 4 boyutlusu var cünkü ama testlerle ilgili bişi demedi test istendiğinide bilmiyordum sanırım hastaneye yollar daha dün cıktım hastaneden verdiğim kandan alsalarda yapsalar keşkeee iğneye dayanamıyorum ben yaaaaa
Neyse bebişim için hepsine değer

Back
X