2li test sonucum orta riskli çıktı bilgisi olan yardım edebilirmi

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
test sonucum 1.275 çıktı normali 1.250 üzeri olmalıymış
tamam benim 250 nin üzerinde ama
doktor orta risk dedi beni araştırma hastanesine yönlerdirdi
kızlar sonucu böyle çıkan varmı lütfen yardımcı olun
çok canım sıkıldı bu duruma

canım bende 3 lü tarama testinde aynen öyle çıktm. 250 olması gerekirken benin 267 evet üstünde ama risklisin dediler. renkli ultrasona gir yada 3 tarama testini bekle . Renkli için eeğer istanbuldaysan RECEP HAS var bu işte uzman ona görün.. Çok geçmiş olsn. Allah cümlemize acil şifa versin

canım bende 3 lü tarama testinde aynen öyle çıktm. 250 olması gerekirken benin 267 evet üstünde ama risklisin dediler. renkli ultrasona gir yada 3 tarama testini bekle . Renkli için eeğer istanbuldaysan RECEP HAS var bu işte uzman ona görün.. Çok geçmiş olsn. Allah cümlemize acil şifa versin

çok düşündüm sonuçta çokta riskli değil bence
ben oğlumda bu testlerin hiç birini yaptırmadım allaha şükür oğlumda bi sorun yok
insanın kafasını karıştırmaktan başka bi işe yaramıyo bu testler
yok yaa kendimi boşa sıkmıcam
kendi doktoruma göstericem o yönlendirir heralde
zaten netten araştırdığım kadarıyla ense kalınlığı ve burun kemiği iyiyse
çoğundan kan bile almaya gerek duymuyomuş doktorlar
benim bebeğimin ense kalınlığı
1.41 çıktı yani iyi
burun kemiğiyle ilgili bişey demedi
kendi doktorum daha iyi açıklar sanırım bunu bana
boşuna kafama takıpta bebeğimide strese sokmucam

benimde risk 1/227 çıkmıştı ve kızımda hiç böyle testler yaptırmamıştım şükür bir şeyde yoktu fakat bu hamileliğimde ikili taramada risk var diye 3 hafta önce amniyosentez yaptırdım bugün sonucu alıcam. aslında asla ama asla yaptırmam diyordum neden bilmiyorum sonra yaptırmamın gerektiğine inandırdı herkes beni ve yaptırdım pişman değilim çünkü o stresle başetmek çok zor çok ağladım ilk doktorum söylediğinde ve korkulacak bir işlem olmadığına inandırdı beni doktorum.gerçektende basit bir işlem yaptırmak üstelik işlem sonrası hiç öyle dikkat falanda etmedim işime devam ettim yatmadım en azından şimdi içim rahat inşallah sonuç temiz çıkar içime soğuk sular serpilir......

meraba kızlar..sizin sonuclarınız benimkine göre cok iyi benim 2li taramam 1/71 cıkmıstı..amniyosentez için erken haftada oldugum için cvs(bebek eşinden parça alma işlemi) bende krkarak yaptırdım 15 gün oldu sımdı sonuclarımı bekliyorum..21.günden itibaren her an cıkabilirmiş..insallah temiz cıkar sonuclarım..sizde içiniz rahat etcekse yaptırın bence korkulacak bir işlem degil ve 9 ay süpheyle yasamak cok zor..

inşallah sonuçlarınız iyi çıkar

netten çok araştırdım amniyosentes yaptırıpta hiç kötü sonuç alan yok
bebeğimi boşa riske atmak istemiyorum
bu gün devlet hastanesinde bi doktora daha gösterdim sonucu
hafif risk var dedi
3lü testide yaptıralım 16. haftanda oda böyle çıkarsa o zaman amniyosentez olursun dedi
ben 3 hafta sonra 3lü testi yaptırmaya karar verdim
zaten bu testler tanı koymaya yaramıyomuş
amniyosentez in kimlere yapılması gerektiğini belirleyip kesin teşhisi amniyosentez sonucu belirliyomuş
bu durumda büyük olasılık iyi çıkıyo çok nadir kötü sonuçlar çıkabiliyo dedi doktor
ayrıca ense kalınlığıda iyi olduğu için 3 lü testi beklemek en iyisi dedi

geçen hafta 2 li tarama testi oldum ve ultrasonda ense kalınlığı 3.00 3.16 3.42 gibi oranlar çıktı ve dr. um burun kemiği olduğunu söyledi kan tahlili yaptırdım sonucunu salı günü alıcam ve ona göre de amniyosentez yapılacağını söyledi. Çok korkuyorum bu işlem nasıl yapılıyor bebeğe zararı oluyor mu yaptıran varsa lütfen paylaşsın çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…