2li test

crn_21

Aslan anası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
3.602
5.565
358
37
Kızlar merhaba. 5 gün önce 2li tarama testi için kan vermiştim doktor ense güzel dedi kan sonucu da az önce çıktı. Tam anlayamıyorum ama risk cut off değerinin altında yaziyor. Nette araştırdım risk azsa öyle yazarmis. Sonucu doktora attım öğleden sonra yanına cagirdi sonuç konuşmak içinmiş. Haliyle benim moral yerlere indi. Sizce neden çağırdı ya gidene kadar catlamazsam iyi

İkili testlerde birçok değişken var büyük ihtimalle o değişkenleri söyleyecektir kötü düşünmeyin

Merhaba benimde 2li test sonucum bu şekilde çıktı anlayan yorumlayabilir mi acaba normal mi herşey haftaya kontrolüm var o zamana kadar içim rahatlasın

İkili testlerde birçok değişken var büyük ihtimalle o değişkenleri söyleyecektir kötü düşünmeyin
Orta seviye risk çıkmış fetal DNA yada amniosentez önerdi yada her türlü dogurcaksan hiç bişey yapmicaz dedi. Fetal dna yaptircaz gibi duruyor ama Allah korusun çok zor kararlar

Orta seviye risk çıkmış fetal DNA yada amniosentez önerdi yada her türlü dogurcaksan hiç bişey yapmicaz dedi. Fetal dna yaptircaz gibi duruyor ama Allah korusun çok zor kararlar
Her şey Allah'tan inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınız

Orta seviye risk çıkmış fetal DNA yada amniosentez önerdi yada her türlü dogurcaksan hiç bişey yapmicaz dedi. Fetal dna yaptircaz gibi duruyor ama Allah korusun çok zor
Ben ikisini de yaptırdım. Şimdiki aklım olsaydı sadec3 amniyosentez yaptırırdım

Amniosentez için 500de 1 düşük riski var dedi doktor yaptirabilirseniz fetal yaptırın direk dedi bizde ona karar verdik
Amniyosentez riskli canımz hem de canını sıkma burda kaç kişinin riskli çıktı da sonrasında fetali temiz çıktı. Hiçbi şey değil bu sonuçlar. Riski 1/50 olan bile vardı

Amniosentez için 500de 1 düşük riski var dedi doktor yaptirabilirseniz fetal yaptırın direk dedi bizde ona karar verdik
Fetal dna en güzeli, benim yaş riski vardı sonucum temiz geldi. Oranlar kaç kaç? 1/136 yaş riski, 1/690 total riskti benim

Fetal dna en güzeli, benim yaş riski vardı sonucum temiz geldi. Oranlar kaç kaç? 1/136 yaş riski, 1/690 total riskti benim
Sonuçtan çok bişey anlamadım açıkçası çok karışık şeyler yazıyor ama bakalım fetal DNA ne dicek. Pazartesi kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…