2li ve 3lü testin önemi

canım birde dönme işi o haftalarda oyle ya yuzustu ya sırtustu olur 15 16da artık oturur pozisyonda oluyor
ne bileyim canım ya korktum bnde sardım kafamda iyice acaba bi sorun mu var diye endişeliyim RAbbim büyük tabi..bnmki hiç normal pozisyonda değil ama nispet yapar gibi sürekli elleriyle oynuyor ağzına dokunuyor bacaklarını geriyor ama bir türlü yüzünü dönmüyor:) boy dediğin gibi genetik galiba benm de 1.71 eşimin 1.84 sanırım ondan :) rabbim hepiminizin yavrusunu sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşlah:)

ne bileyim canım ya korktum bnde sardım kafamda iyice acaba bi sorun mu var diye endişeliyim RAbbim büyük tabi..bnmki hiç normal pozisyonda değil ama nispet yapar gibi sürekli elleriyle oynuyor ağzına dokunuyor bacaklarını geriyor ama bir türlü yüzünü dönmüyor:) boy dediğin gibi genetik galiba benm de 1.71 eşimin 1.84 sanırım ondan :) rabbim hepiminizin yavrusunu sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşlah:)
inşallah canım. valla canını sıkma hiç boşa yazık bebeklerimizde üzülüyor sonra :) sen gönlünü ferah tut . 2 hafta önce gittiğim ve dün gittiğim ultrasonrada sürekli bize bakıyor kafasını oynatıyor bebeğim. dr kafası bi durmuyo dedi :) eller kollar tabi ayrı :) sen bi 3 4 hafta sabret ozaman gittiğinde anlıcaksın beni ay diceksin ne ara büyüdü bo kadar :) 12 haftalıkken 5.5 cm di simdi olmuş 17.5 :D ayyy 1 ay daha geçsede gidip bebeğimi görsem diye bekliyorum simdi:) sağlıkla doğsalarda bol bol sevsek çok sabırsızlanıyorum :D

Amin canım .bende çok merak ediyorum acaba nasıl kime benziyo nasıl birsey merak ediyorum .bakalım ben gittiğimde de 17 haftalik olmus olacak sağlıklı olsunda tek isteğim o Ama inşa meraklaniyor işte ☺

Back
X