Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimMerhaba henüz yumurtlama değil ama çok yaklaşmış bugün yarın pik olur testi yapmaya devam edin
Henüz olmamış.Sıvı alımına dikkat edereek günlük yapın.Hatta buraya atarsanız da yardımcı olurumMerhaba hanımlar ilk defa ovulasyon testi yapıyorum sonucum budur henüz yumurtlama olmadı sanırsam değil mi test hakkında çok bilgim yok bugün ve ileri 3 4 gün boyunca ilişki yaşamalı mıyım gebelik düşünüyorum
Tamamdır teşekkür ederim yarın bir gün tekrarlayacam aynı saatteHenüz olmamış.Sıvı alımına dikkat edereek günlük yapın.Hatta buraya atarsanız da yardımcı olurum
Bugün akşam akıntım geldi ama yumurtlama akıntısına benziyordu galibaHenüz olmamış.Sıvı alımına dikkat edereek günlük yapın.Hatta buraya atarsanız da yardımcı olurum
O zaman yarın öğlen ve akşam 7 gibi (2 defa yapın)Bugün akşam akıntım geldi ama yumurtlama akıntısına benziyordu galiba
Teşekkür ederimO zaman yarın öğlen ve akşam 7 gibi (2 defa yapın)
Merhaba bugünün testi 21 Ağustos düne göre daha belirginleşti sankiO zaman yarın öğlen ve akşam 7 gibi (2 defa yapın)
Evet pik olmak .Bugünü dahil 3 günü üst üste değerlendirin.Tabi ki testlerinize devam edinMerhaba bugünün testi 21 Ağustos düne göre daha belirginleşti sanki
Teşekkür ederimEvet pik olmak .Bugünü dahil 3 günü üst üste değerlendirin.Tabi ki testlerinize devam edin
Henüz olmamış.Sıvı alımına dikkat edereek günlük yapın.Hatta buraya atarsanız da yardımcı olurum
Tamamdır teşekkür ederim yarın bir gün tekrarlayacam aynı saatte
Sırayla 20 21 22 23 Ağustos son yaptığım test çok silik resimde belli olmadı canlı da zor gözüküyorHenüz olmamış.Sıvı alımına dikkat edereek günlük yapın.Hatta buraya atarsanız da yardımcı olurum
20 21 22 ağustosları değerlendirdim bugünkü de değerlendirmem gerekli miSırayla 20 21 22 23 Ağustos son yaptığım test çok silik resimde belli olmadı canlı da zor gözüküyor
Benimde bu şekil bakarmısınız rica etsemHenüz olmamış.Sıvı alımına dikkat edereek günlük yapın.Hatta buraya atarsanız da yardımcı olurum
Benimde bu şekil bakarmısınız rica etsem
13.gün pik olmuş 13 14 15.günleri değlerlendirne şansınız olmuştur umarımBenimde bu şekil bakarmısınız rica etsem
Sağdan ikinci koyu duruyor pik gibi.o günü ve ertesi günü değerlendirdiyseniz şansınız vardır.(yunurtlama bittikten sonra tkerar gün aşırı ilişki öneriliyor )Sırayla 20 21 22 23 Ağustos son yaptığım test çok silik resimde belli olmadı canlı da zor gözüküyor
Evet canım 11 ve 14. Gün değerlendirdim bide bugün13.gün pik olmuş 13 14 15.günleri değlerlendirne şansınız olmuştur umarım
Kuruyuncw bişey anlaşılmıyor böyle daha net gözüküyor, banada 14. Günü gibi geldi chatgpt ye sordum 13 gün çizgiye tam yakın değil dedi 14. Gün pozitif dedi kafam karıştı13.gün pik olmuş 13 14 15.günleri değlerlendirne şansınız olmuştur umarım
Hepsini değerlendirdik insallah şansımız vardırSağdan ikinci koyu duruyor pik gibi.o günü ve ertesi günü değerlendirdiyseniz şansınız vardır.(yunurtlama bittikten sonra tkerar gün aşırı ilişki öneriliyor )