2o yasinda bir anne baska kadina asik olabilirmi?

yaren2007

kızım abla olduuuu
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
31.266
1.085
248
Sakarya
Kizlar benim.2o yasin devamli gorustugum uzaktan akrabam var
Evi bize cok yakin uc yasinda bir oglu var eside cok iyi birisi bir dedigini iki etmeyen turden bizik kiz 5 aylik hamileyken evlendi henuz 17 yasindaydi ailesi okusun cok istedi ama malesef vermeyince cozumu hamile olmakta bulmus simdi kizin annesi de onlarla yasiyor cunku is guc yemek yaomaz cocuga bakmaz
Asil.konuya geleyim
Kendisi bir aksam bana benden pc nin sarjini istedi kendiki bozulmus verdim uymamis yarim saat sonra getirdi saat 8 i geciyordu internet cafeye gidicem dedi gitme dedim bu saatte gidilmmez diye illa israr ettim geldi benimde evde islerim vardi neyse bir gulmeler falan kimle gorusuyorsun dedim kiz arkadasimla dedi okey dedim
Bende yeni katalogtan ic camasir satmaya basladim dedi bakayim.katalogta arabada kalmisti pc den bak dedim hem yazisiyor hem bakiyor uc tane en fantezi olanlardan secti
Ama bedenleri hep kucuk kendi l beden giyoyor camasirlar s beden anlam veremedim pijamalari nette gorustigu kiza gosterdi oda 3 takim begenmis onlarida ismarladi
Neyse o aksam.kim bu kiz falan dedim bir aydir tanistigim biri dedi cok tatli ole guzel.gozleri var vb anlatti
Neyse siparisler geldi dedim ya bunlar kucuk istersen geri gonderelim dedi yok dedi ben kendime.almadim.o arkadasima aldim dedi e dedim.ne alaka ben seviyorim.mutlu edeyim dedi evine kizmizi gullerde yolladim dedi ustunde ayicikli daha neler alcam dedi
Nete cepten giriyor.taksitle pc alicam ona dedi bem sok oldum.olmaz etmez bilmem ne derken eee her aksam yatmadan goreyim.dedi hem gecelikleride gorurum dedi
Ya bir aylik insan nasil kabul ediyor nasil.olur.muhtemelen olcak.tum.tepkileri verdim
Neyse bana kizi goster dedim kizin resimlerinde anlattigi cicegi gordum kiz sevgilim tesekkurler seni cok seviyorum falan yaziyordu
En kotusude bana iki sene once lezbiyenler sitesine girdigini soylemisti girme ole yerlerde ne isin var demistim
Kizdan bahsederken gozleri guluyor gozlerini anlata anlata bitiremiyor kizin arkadaslarini kiskanip sildirdiginden keyifle bahsediyor agzini aramak icin esi yasadi cok.guzel camasirlar diyorum.bozuluyor
Ben mi.kotu niyetliyim.kizlar yoksa hissettigim dogrumu
Sizde dogru oldugunu hissederseniz ne yapmaliyim

Aslında hem cinsine ilgi duyan ama toplum baskısı sonucu bunu belli etmemek adına karşı cinsle evlenenler var. Sorunun cevabına gelince evet aşık olabilir. Ne yapacağına gelince "bilmiyorum".

valla anlattığın gibiyse baya sevgili olmuşlar gibi geldi bana
zaten sevgilim diye konuşuyolarmış
kim normal nette tanıştığı birine iççamaşırı gönderir kırmızı gül gönderir pc almaya kalkar ki şaşırdım kaldım valla

daha neler duyucaz bi de bebeği varmış
diğer kız da bunu salak yerine koyuyo bence hediye filan aldırtıyo çok ilginç
Allah şaırtmasın ne diyeyim

birşeyler yapmayı düşünüyo musun bu konuda

çok rahat görünüyo çünkü senden de hiç çekinmemiş
bildiğin lezbiyen bunlar
eşi görürse nolur düşünmek bile istemiyorum çok büyük haksızlık yapıyo bence
madem lezbiyensin ne diye evlenip eşini aldatıyosun çok bencilce bi davranış

Son düzenleme:
Nasıl yani? Çalışıyor mu bahsettiğin kız? Kendisi telden girip bir başkasına nasıl bilgisayar alabiliyor :26:
Hoş siz naparsanız yapın herkesin kendi hayatı. Yapabileceğiniz pekte bir şey yok. :31:

Aslında hem cinsine ilgi duyan ama toplum baskısı sonucu bunu belli etmemek adına karşı cinsle evlenenler var. Sorunun cevabına gelince evet aşık olabilir. Ne yapacağına gelince "bilmiyorum".
cnm zaten okadar kucuk yasta sevgılılerı oldukı dusun esı ıle 14 yasında tanışmış ondan oncelerıde vardı egılımı merakı cok fazlaydı evlenebilmek ıcın bır yıl bebek calısması yapmışlar aıle kabul etsın dıye
kafam karmakarısık
valla anlattığın gibiyse bana sevgili olmuşlar gibi geldi bana
zaten sevgilim diye konuşuyolarmış
kim normal nette tanıştığı birine iççamaşırı gönderir kırmızı gül gönderir pc almaya kalkar ki şaşırdım kaldım valla

daha neler duyucaz bi de bebeği varmış
diğer kız da bunu salak yerine koyuyo bence hediye filan aldırtıyo çok ilginç
Allah şaırtmasın ne diyeyim

birşeyler yapmayı düşünüyo musun bu konuda

çok rahat görünüyo çünkü senden de hiç çekinmemiş

bende aynı dusuncedeyım hıc norma gelmedı nerede tanıştın dıyorum bır sutede dıyor adını vermıyor ben oraya mesaj bırakmıştım bır ay sonra yazmış dıyor
dıyorum kı pc kabu etmesı normal degıl br aylık arkadasın senı kullanıyor bence ıyı nıyetınden dıyorum ama ben yatmadan gorurum onu dıyor offf

bırseyler yapmalımıyım bılmıyorum hala soklardayım

Nasıl yani? Çalışıyor mu bahsettiğin kız? Kendisi telden girip bir başkasına nasıl bilgisayar alabiliyor :26:
Hoş siz naparsanız yapın herkesin kendi hayatı. Yapabileceğiniz pekte bir şey yok. :31:

yok kendı pc cı var kızı da kamera ıle görmek ıstoyormus ona pc alıcakmıs ee esı demezmı bu ne dıye dıyorum taksıtle aldım der dıyor
akrabam çalışıyor kız yanına gıtmıs kıza demıskı bır daha makyajla gel buluşacağımız zaman demıs

Dogru anlamışsın, kendisi de itiraf etmiş zaten de,
senin yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum.
Çok çok psikolojik terapi alması için teşvik edebilirsin...

cnm zaten okadar kucuk yasta sevgılılerı oldukı dusun esı ıle 14 yasında tanışmış ondan oncelerıde vardı egılımı merakı cok fazlaydı evlenebilmek ıcın bır yıl bebek calısması yapmışlar aıle kabul etsın dıye
kafam karmakarısık

Belki de böyle bir eğilimi vardı ama evliliği kurtuluş olarak gördü , belki değişirim dedi bilemeyiz ki. Kendisiyle konuşursan sana daha iyi bir açıklama sunacaktır.

Son düzenleme:
kızlar bırde bana bızım kızı kullanıyor gıbı geliyor benım telımı gordu abla bu samsung sııı mu dedı evet dedım arkadaşımın en buyk hayalıymıs dedı ne kadar falan dıye sordu

yalnız arkadaşın kadın ruhundan anlıyor hediyeler sürprizler filan :1: yani uçkur derdine telefondan çağrı yapan bulgaristanlı kadınlara para gönderen adamları bi derece anlarım da netten tanıstığı birine bilgisayar almayı düşünen bi kadın garip geldi. kadınlar her konuda daha ayıktır çünkü.

şaka bi yana, yadırgamak istemem insan başına gelmeden anlamaz, böyle körü körüne hareket ettiğine göre demek ki olabiliyomuş. inşallah farklı bi seyler denemek için, heyecan olsun diye öylesine girişmiştir bu işe yaşı çok kçük cünkü henüz gençliğini anlamadan anne olmuş. lezbiyenliği eleştirmek için söylemiyorum tabi erkek veya kadınla farketmez ortada bi aldatma söz konusu. ben arkadaşınızın ciddi olmamasını, bir an önce sorumlu olduğu bir eşi ve çocuğu olduğunu hatırlayıp ve ona göre davranmasını diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bırde bana bızım kızı kullanıyor gıbı geliyor benım telımı gordu abla bu samsung sııı mu dedı evet dedım arkadaşımın en buyk hayalıymıs dedı ne kadar falan dıye sordu

O da olabilir.

O zaman bu durumda bunu bahane edererek belki eşine çıtlatabilirsin.
Hani sevgili olmuşlar gibi değil de bir arkadaşı var,
ondan şunu istiyor bunu istiyor, o farkında değil ama onu kullanıyor
gibisinden olaya el atmasını sağlayabilirsin...

Son düzenleme:
yalnız arkadaşın kadın ruhundan anlıyor hediyeler sürprizler filan :1: yani uçkur derdine telefondan çağrı yapan bulgaristanlı kadınlara para gönderen adamları bi derece anlarım da netten tanıstığı birine bilgisayar almayı düşünen bi kadın garip geldi. kadınlar her konuda daha ayıktır çünkü.

şaka bi yana, yadırgamak istemem insan başına gelmeden anlamaz, böyle körü körüne hareket ettiğine göre demek ki olabiliyomuş. inşallah farklı bi seyler denemek için, heyecan olsun diye öylesine girişmiştir bu işe yaşı çok kçük cünkü henüz gençliğini anlamadan anne olmuş. lezbiyenliği eleştirmek için söylemiyorum tabi erkek veya kadınla farketmez ortada bi aldatma söz konusu. ben arkadaşınızın ciddi olmamasını, bir an önce sorumlu olduğu bir eşi ve çocuğu olduğunu hatırlayıp ve ona göre davranmasını diliyorum.

aynen dedıgınız gıbı genç kız olamadı onu yasayamadı ufacık çocuk yasta esı ıle tanıştı oysakı aılesın okadar güzel ımkanlar sundukı
sımdı cok farklı bır ruh halıne burundu belkıde
hedıyeler cıcekler pc alması bır erkegın esıne yada sevgılısıne yapabılecegı jestlerdir ay bır de daha neler yapıcam dıyor
dedıgın gıbı kadın erkek farketmez aldatmadır bu

O da olabilir.

O zaman bu durumda bunu bahane edererek belki eşine çıtlatabilirsin.
Hani sevgili olmuşlar gibi değil de bir arkadaşı var,
ondan şunu istiyor bunu istiyor, o farkında değil ama onu kullanıyor
gibisinden olaya el atmasını sağlayabilirsin...

esı ve annesı böyle bır arkadaşı olduğunu bılıyor ama tabı hedıyelerı bılmıyor buyuk kolcantası ıle gelmıs ıcıne yerlestırdı gıttı
esıne dedıgım an aradaki bağlar kopar belkı benım ona yardım edebılecegım bırsey varsada oda son bulur esı buyuk tepkı verebılır

ya canım sen direk konuş bence resmen enayi yerine koyuyo kız bunu ne istiyosa aldırıyo
ağzı iyi laf yapıyo belliki kıza herşeyi aldırdığına göre

ayrıca resmen eşini aldatıyo çok iğrenç bi durum bence ne hakkı var buna
eşinin kazandığı parayı gidip ona yediriyo resmen
birinin buna iyi bi ders vermesi lazım olmadı annesiyle filan konuş aklıma birşey gelmiyo başka

ben eşine ve bebeğine çok üzüldüm cidden
yani kocamın beni bu şekilde bi erkekle aldattığını paramızı ona yedirdiğini düşünemiyorum Allah korusun

ya canım sen direk konuş bence resmen enayi yerine koyuyo kız bunu ne istiyosa aldırıyo
ağzı iyi laf yapıyo belliki kıza herşeyi aldırdığına göre

ayrıca resmen eşini aldatıyo çok iğrenç bi durum bence ne hakkı var buna
eşinin kazandığı parayı gidip ona yediriyo resmen
birinin buna iyi bi ders vermesi lazım olmadı annesiyle filan konuş aklıma birşey gelmiyo başka

ben eşine ve bebeğine çok üzüldüm cidden
yani kocamın beni bu şekilde bi erkekle aldattığını paramızı ona yedirdiğini düşünemiyorum Allah korusun

onları soyledım pc alıcam dıyınce menfaat soz konusu dedım benım on yıllık arkadaşım kabul etmez bır aylık bunları nasıl kabul edıyor dıye baya dedım bu aksam bu konuyu bır daha konuşayım dedı demek kızda al dıyor

bu arada kendı çalışıyor esınden ıstemez para ama ole yada böyle evının rıskı
ay bende cok uzuldum
bırde cok müdanasızdır esı ustune tıtrer ama onu takmaz ozaman boşasın der kı asla ıs guc yemek yapmaz bebegıne bakmaz o sebepten annesı yanında esı de kabul ettı durumu
off annesınıde takmaz
benım akıl vermem lazım ama nasıl

Back
X