Salon tutuldu parasi verildiNişan yapmayın, zaten söz yapmışsınız nişan da onun benzeri işte..aynı tantanalar. Direk düğün planlayın o zamana kadar çıkar
Seneye yazinDüğünü ne zaman yapmayı planlıyordunuz?
Bu kadar kendinizi düşünmeyin başlarına iş gelmiş siz nişanım ne zaman olacak derdindesinizArkadaslar merhaba. Benim nisanim temmuzda olucakti sozlumun dayisi vefat etti. Erteleyelim dediler kasima erteledik. Bu arada calgili salon nisani.. simdide sozlumun abisi subaydi fetoden aldilar sozumdede yoktu cok uzulmus olamadigi icin kayinvalidem cikamazsa erteleriz diyo ama bunu babama nasil izah edicem bilmiyorum karsi cikarmi bana bi yol gosterirmisiniz
Iki sefer ertelendigi icin dusunuyorum bu kadar dusunseydim 4 ay ertelenmesine karsi cikardimBu kadar kendinizi düşünmeyin başlarına iş gelmiş siz nişanım ne zaman olacak derdindesiniz
Sizin kadar onlarda düşünüyordur
Ertelerseniz ücret yanıyo mu?Iki sefer ertelendigi icin dusunuyorum bu kadar dusunseydim 4 ay ertelenmesine karsi cikardim
Nisanlim abim sonucta diyor ertelenmesi taraftari. Ellerinde delil yok ilk mahkemede cikabilirde ama mahkeme tarihi belli degil nisan tarihini gecebilir. Babama gelirsek olum durumunda bisey demedi ama ikinci sefer oldugunda bide yine onlarin tarafindan cikinca biraz bozulabilirÖnce bekleyin dava görülsün. Mahkemesi ne zamandı? Fetö davalarında kurunun yanında yaşta çok yandı, ilk mahkemede çıkanların sayısı az değil. Eğer ağır bir ceza alırsın hemen üstüne nişan yapmakta hoş olmaz. Bence nişanlınızla konuşun bu konuyu onun ne düşündüğünü yazmamışsınız. Sonuçta siz nişanlanıyorsunuz. Düğüne de epey varmış. Ben kendi adıma çalgılı nişanı gereksiz buluyorum ama heves etmişsiniz madem her şey hazır diyorsunuz. Abinin nişanda olup olmaması o kadar önemli mi ki hani düğün olsa anlarım ama nişan sonuçta. Babanız karşı çıkar mı siz daha iyi bilirsiniz biz babanızı tanımıyoruz ki.
Canım siz de aile arasında küçük bi nişan yapin . Neticede eş adayınız da abisi yanında değilken büyük bi organizasyon yapmak istemez kv de istemeye bilir. Kendi kardeşinizi düşünün onlar açısından gayet haklı bi erteleme. Dediğim gibi küçük bi organizasyon yapın aile arasında hem de bütçeler fazla zorlanmamis olur. Kinanizi düğününüzü büyük bi organizasyonla yaparsınızArkadaslar merhaba. Benim nisanim temmuzda olucakti sozlumun dayisi vefat etti. Erteleyelim dediler kasima erteledik. Bu arada calgili salon nisani.. simdide sozlumun abisi subaydi fetoden aldilar sozumdede yoktu cok uzulmus olamadigi icin kayinvalidem cikamazsa erteleriz diyo ama bunu babama nasil izah edicem bilmiyorum karsi cikarmi bana bi yol gosterirmisiniz
Nisanlim abim sonucta diyor ertelenmesi taraftari. Ellerinde delil yok ilk mahkemede cikabilirde ama mahkeme tarihi belli degil nisan tarihini gecebilir. Babama gelirsek olum durumunda bisey demedi ama ikinci sefer oldugunda bide yine onlarin tarafindan cikinca biraz bozulabilir
Galiba oyle olcakErteleye erteleye parası verilen salonda düğün yapacaklar sanırım bu gidisle
Yanmiyor. Erteleniyor ama dediginiz gibi ne zaman cikar o.belli degil. Herseyimiz hazir ne yapicagimi sasirdim tam hevesleniyorum yine biseyler ters gidiyoErteleyince salonun kaporası yanmıyor mu? İptal edin bence adam Allah bilir ne zaman çıkar düğün planlayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?