2sefer ertelenen nişan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
53
Arkadaslar merhaba. Benim nisanim temmuzda olucakti sozlumun dayisi vefat etti. Erteleyelim dediler kasima erteledik. Bu arada calgili salon nisani.. simdide sozlumun abisi subaydi fetoden aldilar sozumdede yoktu cok uzulmus olamadigi icin kayinvalidem cikamazsa erteleriz diyo ama bunu babama nasil izah edicem bilmiyorum karsi cikarmi bana bi yol gosterirmisiniz

Nişan yapmayın, zaten söz yapmışsınız nişan da onun benzeri işte..aynı tantanalar. Direk düğün planlayın o zamana kadar çıkar
Salon tutuldu parasi verildi

Elbisem vs hersey hazir

Bu kadar kendinizi düşünmeyin başlarına iş gelmiş siz nişanım ne zaman olacak derdindesiniz
Sizin kadar onlarda düşünüyordur

Bu kadar kendinizi düşünmeyin başlarına iş gelmiş siz nişanım ne zaman olacak derdindesiniz
Sizin kadar onlarda düşünüyordur
Iki sefer ertelendigi icin dusunuyorum bu kadar dusunseydim 4 ay ertelenmesine karsi cikardim

Önce bekleyin dava görülsün. Mahkemesi ne zamandı? Fetö davalarında kurunun yanında yaşta çok yandı, ilk mahkemede çıkanların sayısı az değil. Eğer ağır bir ceza alırsın hemen üstüne nişan yapmakta hoş olmaz. Bence nişanlınızla konuşun bu konuyu onun ne düşündüğünü yazmamışsınız. Sonuçta siz nişanlanıyorsunuz. Düğüne de epey varmış. Ben kendi adıma çalgılı nişanı gereksiz buluyorum ama heves etmişsiniz madem her şey hazır diyorsunuz. Abinin nişanda olup olmaması o kadar önemli mi ki hani düğün olsa anlarım ama nişan sonuçta. Babanız karşı çıkar mı siz daha iyi bilirsiniz biz babanızı tanımıyoruz ki.

Iki sefer ertelendigi icin dusunuyorum bu kadar dusunseydim 4 ay ertelenmesine karsi cikardim
Ertelerseniz ücret yanıyo mu?
Abisinin başına böle tatsız bi durum gelmişken çalgılı malgılı nişan yapmayı kabul etmezler diye düşünüyorum. Düğün neyse de nişan zaten gerekli bişey değil.
Erteleme durumunda ücret yanmıyosa erteleyin, babanızın büyük bi tepki verceğini sanmıyorum çünkü bu onların da elinde olan bişey değil

Nisanlim abim sonucta diyor ertelenmesi taraftari. Ellerinde delil yok ilk mahkemede cikabilirde ama mahkeme tarihi belli degil nisan tarihini gecebilir. Babama gelirsek olum durumunda bisey demedi ama ikinci sefer oldugunda bide yine onlarin tarafindan cikinca biraz bozulabilir

Canım siz de aile arasında küçük bi nişan yapin . Neticede eş adayınız da abisi yanında değilken büyük bi organizasyon yapmak istemez kv de istemeye bilir. Kendi kardeşinizi düşünün onlar açısından gayet haklı bi erteleme. Dediğim gibi küçük bi organizasyon yapın aile arasında hem de bütçeler fazla zorlanmamis olur. Kinanizi düğününüzü büyük bi organizasyonla yaparsınız

İlk sefer ertelenmesi normal ortada can kaybı varken çalgılı çengili nişan hoş olmazdı zaten. Mahkeme tarihi belli değil ama nişan tarihi belli sonuçta ya düğüne kadar hala mahkeme olmazsa o zaman ne olucak? Düğünü de mi erteleyeceksiniz? Bence isterseniz babanızı yumuşatabilirsiniz, mesele onlardan çıktı bizden çıktı olmamalı sonuçta ortada bir problem var

Erteleyince salonun kaporası yanmıyor mu? İptal edin bence adam Allah bilir ne zaman çıkar düğün planlayın bence

Erteleyince salonun kaporası yanmıyor mu? İptal edin bence adam Allah bilir ne zaman çıkar düğün planlayın bence
Yanmiyor. Erteleniyor ama dediginiz gibi ne zaman cikar o.belli degil. Herseyimiz hazir ne yapicagimi sasirdim tam hevesleniyorum yine biseyler ters gidiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…