2veya daha fazla düşük yapıp hamile kalmak isteyenler..

rekormu geçmış olsun arkadaşım bende 2kez düşük yaptım ılkı kürtaj oldu malesef 2.kendılıgınden düştü...

8 haftalık 2 düşük,34 haftalık ölü doğumla kızımı kaybettim.bu düşükten çooook daha zor.

ooo lutfen ben rekor bende ben malesf 4 dusuk yaptım rabbım bıdaha yasatmasın sımdı hamıle kalamaya korkuyorum bu adetımde ılgınc seyler yasadım zaten normalde adetlerım 7 gun suerken bu ay 4 gun surdu ardından asırı bel agrım ve kasuk agrım basladı tahlıl yaptırdık pazertesı alıcam bakalım rabbım hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın bızlere.....

Merhaba arkadaşlar.üzülerek okudum mesajlarınızı inşallah yaşadıklarımız düşükler ölümler son olur.tekrar hamile kaldığımızda korkmadan sıkıntısız bizde sağlıklı bir hamilelik yaşarız.bende 36 haftalık sağlıklı bir doğumla ikizlerimi dünyayay getirdim ama ne olduğunu anlamadan birer birer rabbim evlatlarımı elimden aldı.sonra 1 kimyasal gebelik,1de 5.5 haftalık ikizlerimi kaybettim.ama (nhilal) arkadaşımın dediği gibi dünyaya gelipde kaybettiğim ikizlerimin acısını içimden birazda olsa atamıyorum.1 seneyi geçti hala onların kokusuyla sabahları uyanıyorum.1 sene geçti ama ben mezarlarına bile gidemedim.gitmek istediğimde ayaklarımın bağı çözülüyor,kendimde gidecek gücü bulamıyorum.belkide bana kızıyorlar rüyalarıma bile gelmiyorlar.bazen ben çokmu kötü bir anneyim diyorum.(canlarım inan anne sizleri çok seviyor ama size gelip soğuk mezarlarınızda görmek istemiyorum.ben sizi hast.bıraktım benim için hala oradasınız,birgün bana tekrar geleceğiniz günü bekleyerek geçiriyorum.mezarlığa gidersem büyü bozulacak diye çok korkuyorum.bana küsmeyin olurmu annem.)kızlar kusura bakmayın sizide üzmek istemezdim ama bazen buyük bana çok ağır geliyor paylaşmak istedim.

malesef bende henüz mezarına gitmedim,gidemedim.aynı şeyleri bende düşünüyorum,sanki bana küsmüş gibi geliyor.bir bilse onu ne kadar çok sevdiğimi.aklıma her geldiğinde(hiç aklımdan çıkmıyor ya) gözyaşlarımı tutamıyorum.senağlama

hepinizine çok geçmiş olsun arkadaşlar yaa allah en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasıp eder inşallah hepimize benımde ılkı 5haftalıktı normalden ufak oldugu için gelişememiş kalbı atmıyordu mecburen kürtaj oldum aradan 1sene kadar zaman geçtı bu seferde süt hormonu yüksek oldugundan bır süre hap tedavısı gördüm ve hamıle kaldım korkarak doktora gıttım ve yıne aynı son bu seferkı 6+5haftalıktı ama gebelık kesesı gelışmemış ve kalbı atmıyordu yıne çok büyük bır acı ınanın yıkıldım ama bu sefer kendılıgınden kanamayla düştü kürtajagerek kalmadı şimdi ise adetımı beklıyorum doktora gıtcez ve neden 2bebegımde canlanmadan kaybettıgımı araştırcaz

arkadslar yazılarınızı okuyunca tuylerım dıken dıken oldu ama unutmayınkı meleklerımız bızı dıger dunyada cennetın kapısında beklıyolar bu dunya gecıcı doyasıya opup koklayamadık ama ıns hak dunyasında bunların hepsını yapacagız sımdıden cennet annlerıyız rabbım saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah....

evet arkadaşım haklısın allah saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın herkese ben şuna ınanıyorum fazla sevınmeye gelmıyor böyle şeyler fazla sevınmemek gerek yoksa bır bakmışsın ellerın kaymış gıtmiş sen anlamadan...

selam kizlar hepinize gecmis olsun.ben de 2 kez dusuk yaptim.biri kimyasal gebelik digeri ise 4haftalikti.hicbir sorun yokken kanama ve sanciyla kendiliginden dustu.cok canim aciyo kizalr.beni en iyi siz anlarsiniz.BUTTERFLY ben de cok endiseleniyorum niye canlanmadan oluyolar anlamiyorum.artik korkuyorum hem de cok korkuyorum.sen bidahaki hamileligi nasil dusunuyosun ben diyorum ki acaba kontrollu mu kalsam?bir de senin adetlerin duzenli miydi?benimki duzensiz.ondan mi olldu diyorum bazen de....

canm sanada çok geçmış olsun benım adetlerım düzenlıydı zaten bundan sonra doktor gözetımınde hamıle kalmam gerkıyormuş çünkü 2kez düşük oldugundan 3.ününde olma ihtımalı yüksek o yüzden önce neden oldugunu araştırcaz baklım sonra hamılelık

selam kizlar

öncelikle hepinize cok cok gecmis olsun... umut sevgim arkadasimizin dedigi gibi... meleklerimiz bizi cennette bekliyorlar...
benim hikayem 2000 yilinda sorunsuz bir sekilde bir kizim oldu (Allah onu bana bagislasin insallah) sonra 2006 da ikinciyi istedik... ilk düsügüm oldu...cok üzülmüstüm. sonra 2008 de iki düsügüm oldu...ücüncüsü tam yilbasindan 3 gün önceydi. ben düsükten sonra beklenmesi gereken 3 ayi da beklemedim. o zamandan beri deniyorz. korkuyorum... yani korkmuyorum degil ama...yine de cok istedigimden kac düsük yasarsam farketmez ben yine deniyecm. simdi bende de bazi genetik testler yapildi... bakalim sonuclarinda ne cikacak... ama adet düzensiz diye düsük olmaz. banu 13 arkadasim icin söylüyorum. hamileliklerin yüzde ellisi düsükle sonuclanir. bu dogal olan birseymis. Hücrelerle ilgili bazilari uyumlu olmadigi icin.. düsük olusur.

Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin

Kizlar herkez bence adet günün tarihini belirtsin... yine sevincle, ümitle dolsun icimiz... ben mesela 2 mayist a bekliyorum... insallah adet olmam kaydirigubbakcemile5

ben 2008 eylül ayında ilk düşüğümü yaşadım aslında öğrendim ve kaybettim diye biliriz bir şey anladım ve bir ay sonra ikinciye hamile kaldım 4.haftamda onuda kaybettim çok üzüldüm derken ara vermeye karar verdik 2009 şubat ayında 3.bebeğimide kaybettim şimdi nedenini araştırıyoruz bir sürü test yapıldı rahim filmi çekildi ama hiç birşey çıkmadı geriye yaptırmam gereken 5 tane daha test kaldı çarşamba günü çapa tıp fakültesine gidip eşimle birlikte test yaptıracağız eğer onlardanda birşey çıkmazsa doktor kontrolünde hamile kalacağım allahım inşallah cennet kokulumuzu kucağımıza almayı nasip eder hepimize :Saruboceq:

ben 6 hatta 7 düsük yaptim
bikizim var cok sükür
kromozon anomasi varmis genetik yani yas 35 kizim kardes istiyo bugün kadinin biri ilki kendi cocugu ikinciyi ücüncüyü evlatlik almis ve sanirim tek cocugundan sonra olmamisbazen diyorum bende mi yapsam

ben 6 hatta 7 düsük yaptim
bikizim var cok sükür
kromozon anomasi varmis genetik yani yas 35 kizim kardes istiyo bugün kadinin biri ilki kendi cocugu ikinciyi ücüncüyü evlatlik almis ve sanirim tek cocugundan sonra olmamisbazen diyorum bende mi yapsam

sende birsey ciktimi bu kromozom anomasi de??? o bende de yapildi da... daha sonucu alamadim...

Back
X