Merhaba arkadaşlar.üzülerek okudum mesajlarınızı inşallah yaşadıklarımız düşükler ölümler son olur.tekrar hamile kaldığımızda korkmadan sıkıntısız bizde sağlıklı bir hamilelik yaşarız.bende 36 haftalık sağlıklı bir doğumla ikizlerimi dünyayay getirdim ama ne olduğunu anlamadan birer birer rabbim evlatlarımı elimden aldı.sonra 1 kimyasal gebelik,1de 5.5 haftalık ikizlerimi kaybettim.ama (nhilal) arkadaşımın dediği gibi dünyaya gelipde kaybettiğim ikizlerimin acısını içimden birazda olsa atamıyorum.1 seneyi geçti hala onların kokusuyla sabahları uyanıyorum.1 sene geçti ama ben mezarlarına bile gidemedim.gitmek istediğimde ayaklarımın bağı çözülüyor,kendimde gidecek gücü bulamıyorum.belkide bana kızıyorlar rüyalarıma bile gelmiyorlar.bazen ben çokmu kötü bir anneyim diyorum.(canlarım inan anne sizleri çok seviyor ama size gelip soğuk mezarlarınızda görmek istemiyorum.ben sizi hast.bıraktım benim için hala oradasınız,birgün bana tekrar geleceğiniz günü bekleyerek geçiriyorum.mezarlığa gidersem büyü bozulacak diye çok korkuyorum.bana küsmeyin olurmu annem.)kızlar kusura bakmayın sizide üzmek istemezdim ama bazen buyük bana çok ağır geliyor paylaşmak istedim.