2x21 Gunluk Zayiflama Yarismasi <Baslangic 3 Ocak : Bitis 14 Subat>

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Bu yarisma maximum 10 kisilik. 6 haftada en az 7 kilo vermeye yonelik. Kilonuz ne olursa olsun, 6 hafta sonunda kilo verme yuzdesi en fazla olan kazanacak.

10 yarismaci icin 10 altin kural:

1- Bu yarismaya 3 Ocak sabah saat 11' den sonra yeni katilim kabul edilmiyor.

2- Bu yarismaya baska diyet topiklerinde takilanlar, zayiflama yarismasinda olanlar katilamiyor.

3- Bu topikte her gun paylasim yapmak zorundasiniz .

4- Bu haftaki paylasimlara gore secilen arkadaslar 3 Ocak 2015' te listeye eklenecek.

5- Haftada bir kez belirtilen gunlerde sabah saat 11' e kadar kilo bildirimi yapma zorunlulugu vardir.

6- Bildirim yapilirken tarti resmi koyulmasi zorunludur.

7- Tarti resmi olmayanlar , saat 11'i gecenler icin mazaret kabul edilmez.

8- Bildirim gununu hatirlamadim , sabah saat 11 e yetisemedim, tartim bozuldu , misafirlige gittim hayir diyemedim gibi bahaneler kabul edilmeyecektir.

9- Kilo verme konusundaki ciddiyetiniz ve motivasyonunuz yarismaya girip girmeyeceginizi etkileyecektir cunku diger grup uyelerinin motivasyonunun dusmesine izin verilmeyecektir.

10- Kurallara uymayanlar diskalifiye olur. Kurallar kati gelebilir ama yarismanin sorumlulugunu almayacaksaniz katilmayin , katilmaya da calismayin.

14 Subat sevgililer gunu hediyeniz verdiginiz kilolariniz olsun.

Hepimize kolay gelsin.

Son düzenleme:
Selam tatlım geçen seferki yarışmaya geç kaldığım için katilamamistim tekrar yarışma yapmanı dört gözle bekliyordum bu ii oldu ellerine sağlık... benim zaten baska topiklere ayıracak vaktim yok evli çocuklu çalışan biriyim o yüzden birtek buraya vakit ayirabilirim.
Kilomuzu 3 ocakta bildiricez sanırım ilk olarak.

Evet 3 Ocak saat 11 e kadar. Saatte gun kadar onemli.

Yarisma baslayana kadar;

Ortalama olarak kac kiloda oldugunuzu , hedef kilonuzu , 6 haftalik hedef kilonuzu, ne kadar suredir kilo vermekle ugrastiginizi, hangi yontemleri uyguladiginizi , farkinda oldugunuz yanlis yaptiginiz seyleri, dogru yaptiginiz seyleri yaziniz.

Bildirim gununu hatirlamadim , sabah saat 11 e yetisemedim, tartim bozuldu , misafirlige gittim hayir diyemedim gibi bahaneler kabul edilmeyecektir.

Kilo verme konusundaki ciddiyetiniz ve motivasyonunuz yarismaya girip girmeyeceginizi etkileyecektir cunku diger grup uyelerinin motivasyonunun dusmesine izin verilmeyecektir.
Bastan uyarayim.

merhaba bende katılmak istiyorum
başka bir günlükte yazıyorum, amam biz orada yarışmıyoruz,söylediğiniz kurallar uyabilirim sadece, resim yüklemeyi bilmiyorum sanırım biraz uğraşırsam başarbilirim

Şuan kilom 66.7
2013 aralık ayında doğum sonrası başladım kilo vermeye 88 kilo ile 2014 haziran sonu 64 kiloydum sonra tekrar 69 oldum şuanda 66.7 kilo.
Kalori sayımı ile zayifliyorum. İnş 6 haftada en az 6 kilo vermek istiyorum.

merhaba bende katılmak istiyorum
başka bir günlükte yazıyorum, amam biz orada yarışmıyoruz,söylediğiniz kurallar uyabilirim sadece, resim yüklemeyi bilmiyorum sanırım biraz uğraşırsam başarbilirim

Baska bir gunlukte yaziyorsan buraya katilamazsin. Daha once bunu deneyimledim gordum. Baska diyet topiklerde yazisanlar ben dahil grubun motivasyonunu bozdu hem de daha az kilo verdi. O yuzden bu kurali koydum.

Gruptaki herkesin en az 7 kilo vermesini istiyorum. Kalori sayimini onermem ama Karatay i onerebilirim sana.

Ben 5 sene once 61.5 kiloda iken kilomu begenmemis olup diyet yapmaya kalkistim. Sonra 65 olup son iki senedir 80 lere dayandim. En son 15 Temmuz da 75 kiloda iken Karatay ile tanistim ve 22 Ekimden itibaren daha bilincli bir sekilde kilo verdim. 22 Ekimden itibaren verdigim ilk 3x21 gunluk yarismada verdigim kilo ; 6.750 kg.

Diyet yapmayi 24 Aralik'ta biraktim . Biraktigim kilom: 62.100kg

Bundan sonra ilk hedefim 58 kg son hedefim 55 kg. Ona da bu yarismada ulasmayi dusunuyorum.

Son düzenleme:
ben sadece yarışanlar katılamaz diye okumuşum dikkat etmemişim, okey öyle olsun

Arkadaslar, kurallar yenilendi. Disaridan kati gibi gorunse de, ne siz benim zamanimi bosuna alin, ne de ben sizin zamaninizi bosuna harcayayim. Herkesin zamani kiymetli, o yuzden kurallari iyi okuyun. Bu kurallar hem daha onceki yarismanin eksiklerini tamamlamak hem de uyelerin motive dusuklugunu gidermek icin eklenmistir.

Simdi islerim var, o yuzden cikiyorum ama cumartesi gunu 11'den once gorusuruz. O gun kimler yarisiyor , kimler yarismiyor hep beraber goruruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…