• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek denemeleri ve sonuca ulaşma

Rahim filmi çekildim iki defa birşey çıkmadı histereskopide yapılmadı ben pgt yaptırmadım genel konuştum yaptırıpta düşük yapanlar var diye
Anladım inşallah kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz. Histereskopi yaptırıyorlar genellikle böyle durumlarda, isterseniz araştırın doktorunuzla konuşun. Tutmamasının illa bir sebebi vardır. Sonuçta bu işler bedava değil, her denemede bir sürü masraf 😞

Anladım inşallah kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz. Histereskopi yaptırıyorlar genellikle böyle durumlarda, isterseniz araştırın doktorunuzla konuşun. Tutmamasının illa bir sebebi vardır. Sonuçta bu işler bedava değil, her denemede bir sürü masraf 😞
Amin inşallah hepimize inşallah Allah razı olsun.. Evet öyle maalesef acaba özellerde histereskopi ne kadar çok maliyetli mi sizin kaçıncı deneme şuan ne durumdasnz

Amin inşallah hepimize inşallah Allah razı olsun.. Evet öyle maalesef acaba özellerde histereskopi ne kadar çok maliyetli mi sizin kaçıncı deneme şuan ne durumdasnz
Bilmiyorum ki sormak lazım. Ben ilk denemede gebe kaldım, bebeğim 3 aylık oldu ☺️ Antalya Memorial’da tedavi gördüm.

Back
X