- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bu yarisma maximum 10 kisilik. 6 haftada en az 7 kilo vermeye yonelik. Kilonuz ne olursa olsun, 6 hafta sonunda kilo verme yuzdesi en fazla olan kazanacak.
10 yarismaci icin 10 altin kural:
1- Bu yarismaya 3 Ocak sabah saat 11' den sonra yeni katilim kabul edilmiyor.
2- Bu yarismaya baska diyet topiklerinde takilanlar, zayiflama yarismasinda olanlar katilamiyor.
3- Bu topikte her gun paylasim yapmak zorundasiniz .
4- Bu haftaki paylasimlara gore secilen arkadaslar 3 Ocak 2015' te listeye eklenecek.
5- Haftada bir kez belirtilen gunlerde sabah saat 11' e kadar kilo bildirimi yapma zorunlulugu vardir.
6- Bildirim yapilirken tarti resmi koyulmasi zorunludur.
7- Tarti resmi olmayanlar , saat 11'i gecenler icin mazaret kabul edilmez.
8- Bildirim gununu hatirlamadim , sabah saat 11 e yetisemedim, tartim bozuldu , misafirlige gittim hayir diyemedim gibi bahaneler kabul edilmeyecektir.
9- Kilo verme konusundaki ciddiyetiniz ve motivasyonunuz yarismaya girip girmeyeceginizi etkileyecektir cunku diger grup uyelerinin motivasyonunun dusmesine izin verilmeyecektir.
10- Kurallara uymayanlar diskalifiye olur. Kurallar kati gelebilir ama yarismanin sorumlulugunu almayacaksaniz katilmayin , katilmaya da calismayin.
14 Subat sevgililer gunu hediyeniz verdiginiz kilolariniz olsun.
Hepimize kolay gelsin.
10 yarismaci icin 10 altin kural:
1- Bu yarismaya 3 Ocak sabah saat 11' den sonra yeni katilim kabul edilmiyor.
2- Bu yarismaya baska diyet topiklerinde takilanlar, zayiflama yarismasinda olanlar katilamiyor.
3- Bu topikte her gun paylasim yapmak zorundasiniz .

4- Bu haftaki paylasimlara gore secilen arkadaslar 3 Ocak 2015' te listeye eklenecek.
5- Haftada bir kez belirtilen gunlerde sabah saat 11' e kadar kilo bildirimi yapma zorunlulugu vardir.
6- Bildirim yapilirken tarti resmi koyulmasi zorunludur.
7- Tarti resmi olmayanlar , saat 11'i gecenler icin mazaret kabul edilmez.
8- Bildirim gununu hatirlamadim , sabah saat 11 e yetisemedim, tartim bozuldu , misafirlige gittim hayir diyemedim gibi bahaneler kabul edilmeyecektir.

9- Kilo verme konusundaki ciddiyetiniz ve motivasyonunuz yarismaya girip girmeyeceginizi etkileyecektir cunku diger grup uyelerinin motivasyonunun dusmesine izin verilmeyecektir.

10- Kurallara uymayanlar diskalifiye olur. Kurallar kati gelebilir ama yarismanin sorumlulugunu almayacaksaniz katilmayin , katilmaya da calismayin.

14 Subat sevgililer gunu hediyeniz verdiginiz kilolariniz olsun.

Hepimize kolay gelsin.

Son düzenleme: