Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2yasindaki kızım için sadece yazlık kışlık kıyafet yardım
2 yaşında ama üç yaş rahat oluyor boyu uzun değil ama yinede bazen 3 yaş tercih ediyorum ev kira eşim sigortasız aylık kazancı askari ücret bile etmiyo lütfen yardım edin İzmir
Bende elinizde internet ve telefon varken kadinlar kulubune ve muhtemelen baska platformlara yazip yardim isteyebilirken, googleda konuyu aratamamaniza sasiriyorum. Hersey hazir olsun istiyorsunuz. Isterseniz bakanlik yetkilileri ayaginiza gelsin?
E hadi şimdi birileri yardım etti çocuğa kıyafet aldınız. Sonra nolucak? Sürekli birilerinden mi isteyeceksiniz?
Eşiniz neden sigortasız ve asgari ücretin altında çalışıyor? İzmirdeyiz demişsiniz. Mesela izmir gibi büyükşehirlerde deli gibi kurye aranıyor. Ve kuryeler fena kazanmıyor. hiç başvurdu mu kurye ilanlarına?
Kuryelik sadece önerilerden biri. Durumunuzu nasıl iyileştireceğiniz konusunda tavsiye istemeniz şu an daha mantıklı. Çocuğun masrafı bugün karşılansa yarın başka ihtiyacı olacak. Sürekli birilerinden mi isteyeceksiniz?