• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3:10 to Yuma /3:10 Treni

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.177
34
358
406.jpg

Kanun kaçağı Wade yakaladığında Evans, bu azılı katili mahkemeye götüremeye gönüllü olur. 3:10 Yuma trenine canlı olarak teslim etmek üzere hareket ettiklerinde, Evans ve Wade birbirlerine saygı duymaya başlarlar.

Ancak, Wade’in çetesi ve her köşede bekleyen tehlikeler yüzünden, yolculuk kaderlerine doğru bir göreve dönüşür.

Filmleri genelde internetten indirip izlediğim için ancak izleyebildiğim ve hatta dün akşam televizyonda yayınlandığını görüp de 1 gün öncesinde izlediğim için mutlu olduğum film:)

Western film sevenlerin kaçırmaması gereken,görselliği yerinde,konu itibariyle de fena olmayan bir film.
Tek bacaklı bir insanın ailesine daha doğrusu oğluna kendini kahraman göstermek için verdği mücadeleyi anlatması bakımından da güzel.
Kötü insanların da içlerinde bir yerlerde iyilik kırıntıları kalabileceğini de gösteriyor ayrıca :)

Teşekkürler bhk..
Seyredilmeyi bekleyen onlarca filmin birisi de bu.. Seyredince fikirlerimi paylaşırım..

İtiraf etmekte yarar var tabii.. Western filmi olduğundan değil de Russel Crowe için aldığım bir film.. yerimseniben

Teşekkürler bhk..
Seyredilmeyi bekleyen onlarca filmin birisi de bu.. Seyredince fikirlerimi paylaşırım..

İtiraf etmekte yarar var tabii.. Western filmi olduğundan değil de Russel Crowe için aldığım bir film.. yerimseniben

Russel Crowe kötü adam yanlız burda. pis pis bakıyor jeyyar

O gözlerle kötü bakabiiyorsa bu işi kıvırmış demektir.. yerimseniben

normalde bu tarz filmleri sevmem ve izlemem ama 2 mükemmel oyuncu birarada olunca izledim ve çok beğendimboshayallersmile

RUSSEL CROWE için izlemiştim çok beğendiğim filmlerdendir o çapkın gülüşüne bayılıyorum yaaboshayallersmile

Back
X