E elifmerTt Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2022 4 2 1 31 7 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elifmerTt #1 Kızlar hamileyim 3+2 günlük rabbim bebiş isteyen herkeze nasıp etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah cok güzel bi duyguymuş Eklentiler BF41FD37-D30B-4C48-A2A6-5B5AFF107A87.webp 84,3 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar hamileyim 3+2 günlük rabbim bebiş isteyen herkeze nasıp etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah cok güzel bi duyguymuş
DilekHanim Beklemek bir ümit, bin endişe.💫 Kayıtlı Üye 16 Ocak 2022 1.272 506 73 30 7 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elifmerTt #2 elifmerTt .!.: Kızlar hamileyim 3+2 günlük rabbim bebiş isteyen herkeze nasıp etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah cok güzel bi duyguymuş Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiz güzel dualarınız için darısı bana inşallah
elifmerTt .!.: Kızlar hamileyim 3+2 günlük rabbim bebiş isteyen herkeze nasıp etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah cok güzel bi duyguymuş Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiz güzel dualarınız için darısı bana inşallah
E elifmerTt Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2022 4 2 1 31 7 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elifmerTt #3 ZumraNil .!.: Teşekkür ederiz güzel dualarınız için darısı bana inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım rabbim sanada nasip etsin inşallah
ZumraNil .!.: Teşekkür ederiz güzel dualarınız için darısı bana inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım rabbim sanada nasip etsin inşallah
Sevgicik Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2020 2.559 2.575 83 7 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elifmerTt #4 elifmerTt .!.: Kızlar hamileyim 3+2 günlük rabbim bebiş isteyen herkeze nasıp etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah cok güzel bi duyguymuş Genişletmek için tıkla... Allah saglıklı hayırlı uzun ömürlü evladın olmasını nasip etsin sagsalim kavuşsun belirtilerin nelerdi bize bu konuda anlatıp bize de fikir verirmisşn?
elifmerTt .!.: Kızlar hamileyim 3+2 günlük rabbim bebiş isteyen herkeze nasıp etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah cok güzel bi duyguymuş Genişletmek için tıkla... Allah saglıklı hayırlı uzun ömürlü evladın olmasını nasip etsin sagsalim kavuşsun belirtilerin nelerdi bize bu konuda anlatıp bize de fikir verirmisşn?