3-4 aylık hamileler tecrübenize ihtiyacım varr

seymaaslan4646

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
44
8
1
23
Merhaba 3-4 aylık hamileler bir kaç tecrübenizden yararlanmak istiyorum ben şuan hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum yani şöyle söyliyim daha doğrusu şüphe var eğer hamileysem 14-15 haftalık olacak sizin karnınız ne zaman şişmeye başladı ve tekmeler ne zaman hissedilmeye başladı

15 haftalık hamileyseniz nasıl bilmiyorsunjx

Oldum geçen ay aslında ama kısa sürdü biraz önceki adetlerime göre bide gecikmeli oldu ilişkiden sonra düzenim bozuldu diyebilirim o yüzden şüpheliyim bide hamile olunsa bile adet görenler varmış o yüzden de şüphelendim

İyide neden test yapmıyorsunuz veya gidip kan vermiyorsunuz

Trol olduğunuza inanmak istiyorum bir kadın kendi bedenini nasıl bilemez? Şüpheniz varsa test yapın

Gidip bir kan testi verseniz keşke kendinizi ve varsa bebeğinizi bilip ona göre dikkatli olsanız . Buraya yazmak yerine . Bu rahatlık beni aşırı rahatsız ediyor . Sizin için söylemiyorum tanımıyorum sizi zaten şahsınıza yönelik bir şey demiyorum ama bu devirde bu bilinçsizlik gerçekten korkunç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…