3-4 bebek

Ailede çoksa çok büyük risk altındasın biliyorsun dimi:)) ya konu bi tek çıkarmak da değil aslında iki tane bebek nasıl taşınır onu düşündüm şimdi. Geçenlerde bi kadın 5iz doğurmuş. 5 tane bebek nereye sığmıs, nasil çıkmış o kadın şimdi ne yapıyor allahım düşünürken tansiyonum çıktı :skandal:
aynen bılıyorum ıkızım olmamasına sasırdım hatta o denlı cok ıkızlerımız var kı

:D ben beşız dogursam sanırım dırek ölu taklıtı yapardım bı 18 yıl buyumelerını beklerdım

bunun bır carsıya cıkması var bır hastaneye gıtmesı var banyo tuvalet ayyy

Kİzlar 2 bakici 1 de ev islerine yardimci tutabilcek guce sahip olsaydim 5-6 tane garanti dogururdum.Dusunsenize ne guzel hayaaat:KK200:

Kız doğal yollara nasıl zorlucan formülü mu varmış ki :KK70: öyle seçmece ben de istemem bak Angelina seçti de noldu kız diye doğurdu çocuk tutturdu ben erkeğim diyor :KK70:
Ya yemin ederim aklından geçti şimdi:D ahahahaha bende okudum birde erkek gibi aynı babasikilikli kiz. Bilmeyen erkek sanir valla :D ne bileyim dua falan ederim. Hamilelerin topigine yazarım, tüm hamileler bana dua etsin, hamilenin duası kabul olurmuş ya :D züğürt formülü. Seçmece nasil yapiyorlarki inan bir fikrim yok ama Allah'ın işine karışılmaz ben korkarım valla :(

Nerdeeee ben hep yanlizim :) kimse zor gunlerimde yok cok sukur ne logusalik ne baska bi durum anca cagirirlar sen gel derler.Bende gitmem.zorlandim yani bebegim 10 gunluk tek basima aglaya aglaya yikadim ama Allah yardim ediyor cok uysal bi bebegim oldu.
O zaman kreş yaşı gelene kadar erteleyin.
Ben de yardım istemeyen ama herkese koşan bir tipim bu sebeple hamilelikte çok zorlandım.
Doğurdugum gün bole büyük oğlum kucagimdaydı.
Bir de herkesin laf söylemesi var, anneniz dahil can sıkıyor.
Geçen küçüğümü aşıya götürdüm oradaki tüm teyzeler 'Ahh kızım ne yaptın sen çok zor işin yazık abisi de bebek' dediler ve o günlük fesatliklarinı benimle tamamladılar.
Her gören sizin mi ikisi diyor.
Bir de şöyle bir şey var gerçekten maliyetli bir durum.
İkiz olsa kolay ama ayrı yaşta iki bebek bayağı zorlayıcı.
Arabaları ayrı, besikleri ayrı, bezleri, beslenme ve uyku düzenleri, ev ortamının güvenliği, otomobil yolculuğu falan hepsi bambaşka.
Bırakın bunları ev ve araba değiştirmeyi düşünüyorum, o derece maliyetli.
Çünkü hiçbir yere sigmiyorsunuz.

aynen bılıyorum ıkızım olmamasına sasırdım hatta o denlı cok ıkızlerımız var kı

:KK70: ben beşız dogursam sanırım dırek ölu taklıtı yapardım bı 18 yıl buyumelerını beklerdım

bunun bır carsıya cıkması var bır hastaneye gıtmesı var banyo tuvalet ayyy
Ay ben 5iz olduklarını öğrendigim anda babasına hayatı zindan ederdim insan doğuracak bunu napiyorsun sen diye :D benim yengemin annesi kadın 10 tane doğum yapmış 6si hayatta diğer 4u de dogduktan sonra ölmüş. Geçen bir hesap yaptık kadın evlendiğinden menapoza kadar yememiş içmemiş sadece doğurmuş teyzenin göbeği dizine değiyor diye karın germe ameliyatı oldu geçen ay:olamaz:

Yaaa tahmin etmiştim :KK70: o zaman hesap yoluyla yine aynı aya denk getirip 2-3-4... Şeklinde bir Yengeç sürüsü yapılabilir :KK70: Allah bağışlasın minik yengecini:KK200:
Benim büyük oğlum yengeç.
Aman yarabbi evlat diye koşulsuz sevgi var ya, ondan tahammül edilebiliyor.
Öyle bir çocuktur kendisi

O zaman kreş yaşı gelene kadar erteleyin.
Ben de yardım istemeyen ama herkese koşan bir tipim bu sebeple hamilelikte çok zorlandım.
Doğurdugum gün bole büyük oğlum kucagimdaydı.
Bir de herkesin laf söylemesi var, anneniz dahil can sıkıyor.
Geçen küçüğümü aşıya götürdüm oradaki tüm teyzeler 'Ahh kızım ne yaptın sen çok zor işin yazık abisi de bebek' dediler ve o günlük fesatliklarinı benimle tamamladılar.
Her gören sizin mi ikisi diyor.
Bir de şöyle bir şey var gerçekten maliyetli bir durum.
İkiz olsa kolay ama ayrı yaşta iki bebek bayağı zorlayıcı.
Arabaları ayrı, besikleri ayrı, bezleri, beslenme ve uyku düzenleri, ev ortamının güvenliği, otomobil yolculuğu falan hepsi bambaşka.
Bırakın ben bunları ev ve araba değiştirmeyi düşünüyorum, o derece maliyetli.
Çünkü hiçbir yere sigmiyorsunuz.
YAa iste buna sinir oluyorum.Biz mutluyuz boyle 3.4.de dusunuyorum teyzecim deseydin tikasaydin.Dogru zor simdi bi odasi var ama yetmez dolap vs de.Ozaman bi oturma odam var oraya da oda lazim olur.O da ayri bi maddiyat tabi ama cok guzel olurdu bide kiz olsa biride pembis bi oda ohh

Ay ben 5iz olduklarını öğrendigim anda babasına hayatı zindan ederdim insan doğuracak bunu napiyorsun sen diye :KK70: benim yengemin annesi kadın 10 tane doğum yapmış 6si hayatta diğer 4u de dogduktan sonra ölmüş. Geçen bir hesap yaptık kadın evlendiğinden menapoza kadar yememiş içmemiş sadece doğurmuş teyzenin göbeği dizine değiyor diye karın germe ameliyatı oldu geçen ay:olamaz:
offf bu da hayat mı dıyesım var
kendını bıldın bılelı hamılelık
ben bı tane dogurdum agzımın payını aldım :D

Ya yemin ederim aklından geçti şimdi:KK70: ahahahaha bende okudum birde erkek gibi aynı babasikilikli kiz. Bilmeyen erkek sanir valla :KK70: ne bileyim dua falan ederim. Hamilelerin topigine yazarım, tüm hamileler bana dua etsin, hamilenin duası kabul olurmuş ya :KK70: züğürt formülü. Seçmece nasil yapiyorlarki inan bir fikrim yok ama Allah'ın işine karışılmaz ben korkarım valla :KK43:
Ay benim annemde bir takvim var bi akrabaya doktoru vermiş, bebeğin cinsiyetini ayarlıyorsun annem de almışız onun copy sini eşe dosta dağıtıyor hayrına:D. Kim çocuk yapmaya karar verdiyse anneme koşuyor ve istisnasız kim ona bakarak hamile kaldiysa istediği cins bebeği oldu. Ama tabi o zenginler kromozomla falan oynuyordur parasıyla değil mi şekerim :KK53: Angelina nin kızı da nasıl yakisikli velet :D

Ay benim annemde bir takvim var bi akrabaya doktoru vermiş, bebeğin cinsiyetini ayarlıyorsun annem de almışız onun copy sini eşe dosta dağıtıyor hayrına:KK70:. Kim çocuk yapmaya karar verdiyse anneme koşuyor ve istisnasız kim ona bakarak hamile kaldiysa istediği cins bebeği oldu. Ama tabi o zenginler kromozomla falan oynuyordur parasıyla değil mi şekerim :KK53: Angelina nin kızı da nasıl yakisikli velet :KK70:
çin takvımı mı o
ya bazı rıvayetlere gore bahsedıyorlar dogru da cıkıyormus ama hıc bakmadım ona

Ay benim annemde bir takvim var bi akrabaya doktoru vermiş, bebeğin cinsiyetini ayarlıyorsun annem de almışız onun copy sini eşe dosta dağıtıyor hayrına:KK70:. Kim çocuk yapmaya karar verdiyse anneme koşuyor ve istisnasız kim ona bakarak hamile kaldiysa istediği cins bebeği oldu. Ama tabi o zenginler kromozomla falan oynuyordur parasıyla değil mi şekerim :KK53: Angelina nin kızı da nasıl yakisikli velet :KK70:
Ahahahaha :D çin takvimimi benim dogru cikti ama vala

çin takvımı mı o
ya bazı rıvayetlere gore bahsedıyorlar dogru da cıkıyormus ama hıc bakmadım ona

Ahahahaha :KK70: çin takvimimi benim dogru cikti ama vala
Valla hiç bilmiyorum kızlar daha ihtiyacım olmadı :KK53: hamile kalınmasi gereken periyotlarda yazıyordu galiba.

Birmeleks Birmeleks . O takvimler mi hamile kaldın? Ben de günü geldiğinde erkek olması için günü ve saati ayarliycam:D

benım kız oglak yukselenı yengec
ben hayatımda bu kadar zor bır cocuk gormedım
ılla kendı dedıgı olacak kendı gozuyle gorecek ılla kendı yapacak
2 yasına gırmesıne 1 ay kaldı acaba su meshur sendrom mu dıyorum

mesela 2 saat once canım baya sıkıldı
kalkmıs ustunu cıkarmıs sadece ustunde atlet katına ustu acık yatmıs uyumus kontrol ıcın gıttım bı baktım buzzz karnı gogsu bobregı acıkta
uyudugu yerde hemen ustunu gıydırdım bı sinirlendı cektı elımden uyku tulumunu yere fırlattı hayır dıye
:olamaz: bı afralar bı tafralar

Back
X