- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
- 33
- Konu Sahibi Organize_isler
-
bende kansızlık olmadığı halde doktor kan ilacı verdi ne iğrenç bişi anlatamam bir defa içtim bıraktım pekmez yiyorum soğuk pres keçiboynuzu öneriyorum :)
Merhaba cnm,Kizlarrr yeniden merhaba, doktora gittim bugun :) ancak yazabiliyorum buraya. Suan cok kucuk oldugu icin keseyi goremedi ama rahim duvalari cok kalinlasmis yuzde 90 cuma cumartesiye kadar keseyi goruruz dedi :) tekrar kan tahlili istedi ona gore ilac verecekmis suan sadece folik aside basladim :)))) birde sag kasigimda kist varmis ama hamileligin ucuncu ayindan sonra kuculerek kaybolur dedi kendi kendine :/ insallah oyle olur hepinize iyi dilekleri ve onerileri icin tesekkur ederimmmmm :))
Merhaba cnm,
Ben dün öğrendim hamile olduğumu doktor sana hangi folik asidi verdi.Ayrıca hamilelikten önce de kullandın mı folik asit?
illa bulantın olmak zorunda değil 7. hafta falan midede bişiler oluyor :) ilk üç ay beslenmene ve dinlenmene ekstra özen göster rabbim hayırlısı ile tüm anne adaylarına bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.Ah kuzum Allah sabir versin sana da :) valla ben kendimi bildim bileli kan ve demir ilaci kullaniyorum evet igrenc tadi var ama ben nedense seviyorum :) bu yuzden seve seve kullanmaya devam ederim canim ama sorun su ki; vucudum demir depolamiyor o kadar ilac nereye gitti bilmiyorum inan :/ dunden beri bas dönmesi yasiyorum insallah oda gecer. Mide bulantisi ne zaman basliyor canim? Ben o konuda da cok rahatim yani bazilari cikaramiyor kolay kolay ama bende sorun olmuyor :) baya hazirim ben galiba :)))))))
ben haftaya gideceğim doktora.Dün hamile olduğumu öğrenmeden önce kendim eczaneden folic trio aldım bu ay olmadı bari hamile kalmadan başlayayyım folc aside dedim.Neysse folic trio aldım içime bişey düştü bide gebelik testi aldım evde yaptım silik çizgi oluştu acile gittim kan verdim hamilesin dediler.Şimdi ben o folik asidi kullanıyoorum günde üç tablet içiliyo. Bu arada bende folik aside keşke daha önce başlasaydım.Hayırlısı olur inşallahMerhaba kuzum, hayirli olsun insallah sende saglikla kucagina alirsin :) daha once folic asit kullanmadim ama keske kullansaydim baya onemliymis.. bana verdiginin kutusu pembe gibi markasi FOLIC 90 tablet var icinde gunde 1 tane ic dedi ac tok farketmiyor dedi Folic yazisi pembe.. Eki Görüntüle 1933803 Eki Görüntüle 1933803
Amin canim benim her anneye anne adayina Allahim yardim etsin.. Ne yemem icmem gerekiyor doktorum soyleyecekmis gittigimizde ama simdilik nescafeyi cikartti hayatimdanilla bulantın olmak zorunda değil 7. hafta falan midede bişiler oluyor :) ilk üç ay beslenmene ve dinlenmene ekstra özen göster rabbim hayırlısı ile tüm anne adaylarına bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.
ben haftaya gideceğim doktora.Dün hamile olduğumu öğrenmeden önce kendim eczaneden folic trio aldım bu ay olmadı bari hamile kalmadan başlayayyım folc aside dedim.Neysse folic trio aldım içime bişey düştü bide gebelik testi aldım evde yaptım silik çizgi oluştu acile gittim kan verdim hamilesin dediler.Şimdi ben o folik asidi kullanıyoorum günde üç tablet içiliyo. Bu arada bende folik aside keşke daha önce başlasaydım.Hayırlısı olur inşallah
Tamam Canım doktora gidene kadar bir adet alayım.Kadınlar Kulubünde araştırdım doğumdan önce hangisi kullanılır diye bunu önermiş çoğu kişi bende alayım bari dedim :) Bu arada doktor nasıl beslenmen konusunda birşey söyledi mi?Canim benimkinin ustunde t
Canim benim ama oyle kullanma bence bilmeden cunku benimkinin ustunde de gunde 3 adet yaziyor doktor sadece 1 adet iceceksin dedi bence danismadan doktora icme yada 1 tane ic doktor 3 devam et derse arttirirsin bunlar benim fikrim kuzum insallah saglikli bisekilde hayirlisiyla aliriz kucagimiza hepimiz :)
Tamam Canım doktora gidene kadar bir adet alayım.Kadınlar Kulubünde araştırdım doğumdan önce hangisi kullanılır diye bunu önermiş çoğu kişi bende alayım bari dedim :) Bu arada doktor nasıl beslenmen konusunda birşey söyledi mi?
Tamam cnm haberleşelim günlerimiz yakın :) Bu arada çayı bırakmak benim için çok zor olacak hem rize de yaşıyorum hem çaykur da çalışıyorum.Günde 10 bardaktan fazla çay içiyorum.Artık bebişlerimiz için yaşayacağız.Onların sağlığı gelişimi herşeyden üstün.Sağ Salim kucağımıza alırız. Allahım tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.Ben suan evde degilim acikcasi ustunde ne yaziyordu hatirlamiyorum aksam 9 gibi evde olur bakar sana yazarim burdan hangisi oldugunu canim :) doktor dun gittigimde soylemedi cunku bebis cok yeni oldugu icin kese cuma veya cumartesi gozukur dedi onu gorelim sonra anlaticam hepsini dedi canim. Ama sigara yok, nescafe bir bardak sutlu ve kafeinsiz kahve olacak dedi, cayi da cok acik 3 bardak gunde dedi kuzum :) sende baska bisey ogrenirsen yaz bana :)
çay kansızlığa yaramıyor açık iç boşver bu tatlardan uzak kalabilirsin yavru kuşun daha kıymetli daha tatlı :)Amin canim benim her anneye anne adayina Allahim yardim etsin.. Ne yemem icmem gerekiyor doktorum soyleyecekmis gittigimizde ama simdilik nescafeyi cikartti hayatimdanki en cok nescafe tuketirdim bide cay.. nescafe sutlu bi bardak belki ama cay cok acik 3 adet dedi beni yaraladi yuregimden :)))) hayirlisi artik sende dikkatli ol az kalmis bak :)
çay kansızlığa yaramıyor açık iç boşver bu tatlardan uzak kalabilirsin yavru kuşun daha kıymetli daha tatlı :)
Hadi hayirlisi canim..Selam kızlar bat 16 ocak hakkımızda hayırlısı
Bata az kaldı bes gün son bugün test yaptım negatif geldi böyle cıkması normalde işte beklyrmHadi hayirlisi canim..
Yaz mutlaka merak ederim :) Allah hakkinda hayirlisini versin canim benim..Bata az kaldı bes gün son bugün test yaptım negatif geldi böyle cıkması normalde işte beklyrm
Canm ben Adet oldum benim yeni bat 13 şıbatYaz mutlaka merak ederim :) Allah hakkinda hayirlisini versin canim benim..
Canm ben Adet oldum benim yeni bat 13 şıbat
Nasıl yani öğrendiğinizde kaç haftalıktı?Kızlar merhaba, uzun süredir takip ediyordum ama kendi kendime hamile kalmadan üye olmayacağım demiştim. Nitekim dün güzel haberi aldim ve bugün hemen üyelikk.. harika bir yeni yil hediyesi oldu bize. Öncelikle hamile kalmadan önceki durumumu anlatmak istiyorum, hergün siteye girip hamilelik belirtileri nelerdir diye bakiyordum kendimi dinliyordum akla uygun veya degil ne kadar test varsa hepsini denedim ama baktim ki boyle olmuyor. Kendimi dinlemekle sadece kendimi üzdüğümü gördüm ve artik belirtilere bakmamaya başladım. Üstelik bende kan ve demir eksikligi malesef en üst noktada yani mucizeydi hamileligim. Belirtilerimi de kisaca yazayim diyecegim ama inanin hamilelik adina hicbir belirtim olmadi. Ne goguslerde hassasiyet ne bas agrisi ne mide bulantisi ne karin sisligi ne gaz.. bu yuzden belirtisi olmayan arkadaslar lutfen endiselenmeyin. Bende sadece regl olacakmis agrisi var ve dunden beri de cok artti.. bunun disinda bir belirti yok.. 4 aralikta regl basladi 8nde bitti ve 31 aralikta bebişi ogrendim. Insallah Allahim isteyen herkese versin.. mucizelere inanin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?