3 - 4 haftalık gebelik ve merak edilen belirtiler

bende kansızlık olmadığı halde doktor kan ilacı verdi ne iğrenç bişi anlatamam bir defa içtim bıraktım pekmez yiyorum soğuk pres keçiboynuzu öneriyorum :)

Ah kuzum Allah sabir versin sana da :) valla ben kendimi bildim bileli kan ve demir ilaci kullaniyorum evet igrenc tadi var ama ben nedense seviyorum :) bu yuzden seve seve kullanmaya devam ederim canim ama sorun su ki; vucudum demir depolamiyor o kadar ilac nereye gitti bilmiyorum inan :/ dunden beri bas dönmesi yasiyorum insallah oda gecer. Mide bulantisi ne zaman basliyor canim? Ben o konuda da cok rahatim yani bazilari cikaramiyor kolay kolay ama bende sorun olmuyor :) baya hazirim ben galiba :)))))))

Reactions: mnt
Merhaba cnm,
Ben dün öğrendim hamile olduğumu doktor sana hangi folik asidi verdi.Ayrıca hamilelikten önce de kullandın mı folik asit?

Merhaba cnm,
Ben dün öğrendim hamile olduğumu doktor sana hangi folik asidi verdi.Ayrıca hamilelikten önce de kullandın mı folik asit?

Merhaba kuzum, hayirli olsun insallah sende saglikla kucagina alirsin :) daha once folic asit kullanmadim ama keske kullansaydim baya onemliymis.. bana verdiginin kutusu pembe gibi markasi FOLIC 90 tablet var icinde gunde 1 tane ic dedi ac tok farketmiyor dedi Folic yazisi pembe..

illa bulantın olmak zorunda değil 7. hafta falan midede bişiler oluyor :) ilk üç ay beslenmene ve dinlenmene ekstra özen göster rabbim hayırlısı ile tüm anne adaylarına bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.

ben haftaya gideceğim doktora.Dün hamile olduğumu öğrenmeden önce kendim eczaneden folic trio aldım bu ay olmadı bari hamile kalmadan başlayayyım folc aside dedim.Neysse folic trio aldım içime bişey düştü bide gebelik testi aldım evde yaptım silik çizgi oluştu acile gittim kan verdim hamilesin dediler.Şimdi ben o folik asidi kullanıyoorum günde üç tablet içiliyo. Bu arada bende folik aside keşke daha önce başlasaydım.Hayırlısı olur inşallah

Amin canim benim her anneye anne adayina Allahim yardim etsin.. Ne yemem icmem gerekiyor doktorum soyleyecekmis gittigimizde ama simdilik nescafeyi cikartti hayatimdan ki en cok nescafe tuketirdim bide cay.. nescafe sutlu bi bardak belki ama cay cok acik 3 adet dedi beni yaraladi yuregimden :)))) hayirlisi artik sende dikkatli ol az kalmis bak :)

Reactions: mnt
Canim benimkinin ustunde t

Canim benim ama oyle kullanma bence bilmeden cunku benimkinin ustunde de gunde 3 adet yaziyor doktor sadece 1 adet iceceksin dedi bence danismadan doktora icme yada 1 tane ic doktor 3 devam et derse arttirirsin bunlar benim fikrim kuzum insallah saglikli bisekilde hayirlisiyla aliriz kucagimiza hepimiz :)

Tamam Canım doktora gidene kadar bir adet alayım.Kadınlar Kulubünde araştırdım doğumdan önce hangisi kullanılır diye bunu önermiş çoğu kişi bende alayım bari dedim :) Bu arada doktor nasıl beslenmen konusunda birşey söyledi mi?

Ben suan evde degilim acikcasi ustunde ne yaziyordu hatirlamiyorum aksam 9 gibi evde olur bakar sana yazarim burdan hangisi oldugunu canim :) doktor dun gittigimde soylemedi cunku bebis cok yeni oldugu icin kese cuma veya cumartesi gozukur dedi onu gorelim sonra anlaticam hepsini dedi canim. Ama sigara yok, nescafe bir bardak sutlu ve kafeinsiz kahve olacak dedi, cayi da cok acik 3 bardak gunde dedi kuzum :) sende baska bisey ogrenirsen yaz bana :)

Tamam cnm haberleşelim günlerimiz yakın :) Bu arada çayı bırakmak benim için çok zor olacak hem rize de yaşıyorum hem çaykur da çalışıyorum.Günde 10 bardaktan fazla çay içiyorum.Artık bebişlerimiz için yaşayacağız.Onların sağlığı gelişimi herşeyden üstün.Sağ Salim kucağımıza alırız. Allahım tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.

çay kansızlığa yaramıyor açık iç boşver bu tatlardan uzak kalabilirsin yavru kuşun daha kıymetli daha tatlı :)

Nasıl yani öğrendiğinizde kaç haftalıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…