3-4 haftalık yeni hamişler

Aleynanur41

Mila'm abla oluyor 💕
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
833
622
103
30
yeni hamiş arkadaşlar, beslenmenizi nasıl yapıyorsunuz kendinizde değişiklikler nasıl burda toplanalım :) bende aranıza daha 3 gün önce katıldım hamileliğime daha alışamadım hiç tatmadığım kramplar bel ağrıları oluyor :KK70: zorluyor bebiş azcıkın :KK70:

Günde neler tüketiyorsunuz ? Miğde bulantılarınız başladımı ?
Uyku halinde misiniz sizde benim gibi :KK70:

Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test

Eklentiler

• 20180526_074841.webp
    20180526_074841.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 185
Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
çizgi çook silik canım testı tekrarlarsın 2 gun sonra eger pozıtıfse biraz daha belirgin olur o test ben adetimin bittiğinin ertesi hamile kaldım olabilir :)

Merhabalar ilk hamileliğimde aşırı mide bulantım vardı bunda şuan hiç yok, ilk hamileliğimde hiç aşermedim şuan inanılmaz aşeriyorum (erken midir bilmem ama). Yine ilkinde uyku hali vardı çok şuan yok sadece biraz halsizlik geliyor arada ama sonra geçiyor. Şimdilik böyle :) İlk hamilelik belirtisi olarak da geçmeyen göğüs şişliği, özellikle gece kalktığımda çarpıntı ve sırt ağrısı oldu bende...

Merhabalar ilk hamileliğimde aşırı mide bulantım vardı bunda şuan hiç yok, ilk hamileliğimde hiç aşermedim şuan inanılmaz aşeriyorum (erken midir bilmem ama). Yine ilkinde uyku hali vardı çok şuan yok sadece biraz halsizlik geliyor arada ama sonra geçiyor. Şimdilik böyle :) İlk hamilelik belirtisi olarak da geçmeyen göğüs şişliği, özellikle gece kalktığımda çarpıntı ve sırt ağrısı oldu bende...
Anladımmm canım bende var ya :(

çizgi çook silik canım testı tekrarlarsın 2 gun sonra eger pozıtıfse biraz daha belirgin olur o test ben adetimin bittiğinin ertesi hamile kaldım olabilir :)
Canım adetın duzenlimi senın.yanı adetten hemen sonra yumurtlayanların adetleri duzenlimi oluyor acaba.

Canım adetın duzenlimi senın.yanı adetten hemen sonra yumurtlayanların adetleri duzenlimi oluyor acaba.
Evet benim şaşmazdı 28 günde olurdum sadece son adetim biraz geç oldum 4 5 gün gecikti sonra full kahverengi geldi anneme sormuştum hamileliğe hazırlıyor kendini vicud dedi sonraki ayda hamile kaldım

Ay benimde öyleeee nasıl olduuu mesela adetten gecince mi oldu yoksa sende benim gibi sabırsızmıydın adetten öncemi öğrendin :)) değerin kaçtı peki ne zaman gidiceksin tekrar
Ben aslında bu ay beklemiyodum dişim çok kötü ağrıyodu çürük varmıs kanal tedavisi yaptırcaktım adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptım cıkmadı diş röntgeni cektiler 23 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım 25 mayısta dolgu yapcaktım adetim gecince yine bi test yapim dedim ama ne belirti var ne bisey yaptım ikinci cizgi cıktı hemen gidip kan testi yaptırdım beta hcg 116.80 cıktı pazartesi doktora gidicem diş tedavisini tamamlamak için kadın dogumdan onay gerekiyomıs

Ben aslında bu ay beklemiyodum dişim çok kötü ağrıyodu çürük varmıs kanal tedavisi yaptırcaktım adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptım cıkmadı diş röntgeni cektiler 23 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım 25 mayısta dolgu yapcaktım adetim gecince yine bi test yapim dedim ama ne belirti var ne bisey yaptım ikinci cizgi cıktı hemen gidip kan testi yaptırdım beta hcg 116.80 cıktı pazartesi doktora gidicem diş tedavisini tamamlamak için kadın dogumdan onay gerekiyomıs
Ayyy cok ıyı bakalım pazartesi bende gidicem değerim kaç olucak acaba :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :) keseyi filan görmeye ne zaman gidiceksin

Kizlar Dr gönderdim testi negatif dedi çok moralim bozuldu

Eklentiler

• 20180526_074841.webp
    20180526_074841.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 57
Back
X