Merhaba arkadaşlar YENİ ÜRÜN LERLE KARŞINIZDAYIM HELLO KITY MONT İKİ TARAFLI KULLANIYOR HEDİYEYİ 3 TANE MONT OLUNCA O GİYİLMEDEN KÜÇÜLDÜ MONTLARIN HEPSİ 2 3 YASA OLUR PENBE KÜRKÜMÜZ VE DİĞER İÇİ YÜNLÜ MONTUMUZ HEPSİNİ ALan İndirim olur TEKTEK FİYATLARI
HELLO KITI MONT 15 TL
KÜRK 15TL
DİĞER YÜNLÜ MONT 10 TL
ÇOK UCUZ ARAKADAŞLAR BU FİYAT BÖYLE TEMİZ GİYSİ İŞTE
bursa ewet kot ceket ve pantolon dedim gibi waikiki marka ve yeni sayılır hiç bi defarmasyon yok kot ceket demek istediniz galiba oda aynı şekilde mağaza malıdır
23 numaradır ewde giydik yumuşak ayakkabılardandır hafifcecik kucuk geşio artık kızım 3 yasında ce tombik viraz ayakları ayakkabımız 5 tl dir yeni gibi resimdeki görüldü gibi
sapka attkı kitinin marka görüldü gibi hediye heldi evde şapkamız oldu için PEK KULLANAMADIM HAVALAR SOĞUYORR BÖYLE UCUZ VE TEMİZ VEDE MARKA KAÇIRMAYIN TAKIM 6 TL AYRI AYRI 3 TL R3SİMDEKİ GÖRÜLDÜÜÜ GİBİ RENGİ FALAN
anne kız Eteği BUNLAR ANNE MODELİ 40 42 KADAR OLUYOR FERMUARLI KUMAŞI BİRAZ ESNEK ÇOCUK İÇİN OLANI BELİ LASTİKLİ 3 4 YASA GÖRE İLİSİNİ BİRLİKTE ALANA 6 TL
bunaşrda benim etwğim 2 tane oldu için baska yerde konu Açmak İSTEMEDİM DOĞUMDAN SONRA ALMIŞTIM 42 BEDN HATA YAPTIM HEMEN ALMAKLA CQBUK KİLO VERDİM OLMUYOR TEMİZ O YÜZDEN AZ GİYİLDİ 3 4 KERE FALAN