Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba, 12 gün sonra bebeğim 4 aylık olucak ama son 2 gündür emzirmek için yatırdığımda ağlıyo aslında emmek istiyo memeyi arıyo fakat ağzına alınca bir iki kez çekip hıçkıra hıçkıra ağlıyo gazı yok düzenli çıkartıyor gazını ali babanın çiftliğini açıyorum dinleye dinleye emiyo neden sizce damakları mı kaşınıyo sizce ?
Bebeğim yok bilemem ama bence annesinin kucağını istiyor minik bebeğin.
Birde yeğeninin çok gazi vardı ,annesi tüm gün başında beklerdi.
Allah bağışlasin
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Amin çok teşekkür ederim kucakla ilgili bir problem yok anne sutu aliyo zaten mama vs vermiyorum memeyi istemiyor.
Bebeğim yok bilemem ama bence annesinin kucağını istiyor minik bebeğin.
Birde yeğeninin çok gazi vardı ,annesi tüm gün başında beklerdi.
Amin çok teşekkür ederim kucakla ilgili bir problem yok anne sutu aliyo zaten mama vs vermiyorum memeyi istemiyor.
Bizde ayniyiz 3,5 ayligiz ve memeye gelince kasiliyo sanki gazi var gibi.Kaldiriyorum gazi varsa cikartalim diye o zaman skinti yok etrafa bakiyo.Bizim kilomuz iyi oldugu icin cok sorun
yapmiyorum.Gece sutu
faydali diye gece uykuda veriyorum.Emebildigi kadar emiyo.Gunduzde 3
defa dolayacak kadar emiyo.Acikmadan vermiyorum,aliyo o zaman.
Merhaba benim de bu konuda cok buyuk sikintim olmustu neden emmiyor diye gunlerce aglamistim cunku hamileyken boyle bir durumla karsilacagimi hic bilmiyordum....
oglum 3, 5 aylikken emmeyi reddetmeye basladi bu donemlerde olurmus cogu bebekte ben emzirmekte israr ettim evet belki emzirmede pes ettim ama her ogunu sabirla sagarak verdim cunku 6 ay anne sutu verecektim sartlanmistim ve bu beni cok hirpaladi 5, 5 ay sagarak verdim arada yine meme teklif ederek tabi suan da emiyor ve biberonu reddediyor :)) yani en buyuk sir sabirli olmak anne olmak boyle bir sey iste kolayliklar diliyorum Rabbim yar ve yardimciniz olsun.....
Merhaba, 12 gün sonra bebeğim 4 aylık olucak ama son 2 gündür emzirmek için yatırdığımda ağlıyo aslında emmek istiyo memeyi arıyo fakat ağzına alınca bir iki kez çekip hıçkıra hıçkıra ağlıyo gazı yok düzenli çıkartıyor gazını ali babanın çiftliğini açıyorum dinleye dinleye emiyo neden sizce damakları mı kaşınıyo sizce ?
Benim bebeğimde aynı durumda 3 ay 8 gunluk bugun ama 5 gundur mahfetti bizide kendinide birden emmeyi reddetti sabah 8 de emdi 10 verdiğim oğunu emmedi 2 saatte bir emiyodu bazen 4 saat oluyordu genelde geceleri . Şimdi memeyi görünce daha ağlıyo emme pozisyonumu alınca ağlıyo farklı pozisyonlarda denedim hiçbirini kabul etmiyo dr gittik diş yok kulak yok idrar sonucuna bakılcak bugun ondada bişey çıkmazsa çık şukur. Biberonu emiyo ama . Bende biberonu verip çekip hemen mememi veriyorum her zaman kanmıyor ama olsun. Bugun artık pes ettim çunku emzirmeye kalktığımda okadar ağlıuoki sesi çatallandı kıyamadım . sağıp biberonla vericem arada da kendimi teklif edicem en azından geceleri. Bakalım tekrar duzelckmi. Siz şuan ne durumdasınız .
Benim bebeğimde aynı durumda 3 ay 8 gunluk bugun ama 5 gundur mahfetti bizide kendinide birden emmeyi reddetti sabah 8 de emdi 10 verdiğim oğunu emmedi 2 saatte bir emiyodu bazen 4 saat oluyordu genelde geceleri . Şimdi memeyi görünce daha ağlıyo emme pozisyonumu alınca ağlıyo farklı pozisyonlarda denedim hiçbirini kabul etmiyo dr gittik diş yok kulak yok idrar sonucuna bakılcak bugun ondada bişey çıkmazsa çık şukur. Biberonu emiyo ama . Bende biberonu verip çekip hemen mememi veriyorum her zaman kanmıyor ama olsun. Bugun artık pes ettim çunku emzirmeye kalktığımda okadar ağlıuoki sesi çatallandı kıyamadım . sağıp biberonla vericem arada da kendimi teklif edicem en azından geceleri. Bakalım tekrar duzelckmi. Siz şuan ne durumdasınız .
Aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşm benimkkde şuan 3 ay 20 günlük ve ben mücadele ediyorum çok yıprandım satarak veriyorum yoksa açlıktan olsede emiyo hatta yatirip emme pozisyonuna gelince bile feryat figan bagiriyo doktor biberon değil kaşıkla ver dedi alışmasın diye kaşıkla da arada biberonla da vererek idare ediyorum nasıl nereye kadar gidecek bilmiyorum benimle ayni durumda birini görmek biraz rahatlatti sen ne durumdadır su an bize de idrar bakıldı birşey cikmadi