3.5 AYLIK KIZIMA NE TÜR OYUNCAKLAR ALMALIYIM

tonika

EVLİ MUSMUTLU TAZE ANNE
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
243
154
Bebegim yeni yeni dunyayi kesfetmeye basladi. Onunla konusmaya , onu eglendirmeye calisiyorum ama butun gun bas basa oldugumuz icin , baska hicbir isle ugrasmama firsat vermiyor.ilgisini cekebilecek bana biraz vakit kazandirabilecek , ayni zamanda fiziksel gelisimine katki saglayabilecek oyuncak onerilerinize ihtiyacim var..
Oyun halisi dusunuyorum ama bebegim bunun icin cok mu kucuk acaba?

Ben 3.5 aylikken bebegime fisher pricein piyanolu oyun halisini almistim cok sevdi cok ilgisini cekti siradan oyun halilarindanda vardi ama hic onda durmak istemiyordu. Bu halida digerlerinden farkli olarak piyanodan cikan sesle hem isitsel, neden sonuc iliskisi, hemde eller ayaklar hareket halinde oldugu icin fiziksel gelisimi destekliyor. Birde yine ayni markanin muzikli salincagi beni cooook rahatlatti cunku onunla uyudugu ve uzun sure oyalandigi zamanlar oluyor

Ben 3.5 aylikken bebegime fisher pricein piyanolu oyun halisini almistim cok sevdi cok ilgisini cekti siradan oyun halilarindanda vardi ama hic onda durmak istemiyordu. Bu halida digerlerinden farkli olarak piyanodan cikan sesle hem isitsel, neden sonuc iliskisi, hemde eller ayaklar hareket halinde oldugu icin fiziksel gelisimi destekliyor. Birde yine ayni markanin muzikli salincagi beni cooook rahatlatti cunku onunla uyudugu ve uzun sure oyalandigi zamanlar oluyor
bende daha cok oyun halisi dusunuyorum. Fisher price in yagmur ormani ni dusunuyodum piyano yada bakarim bir. Daha cok kucuk oynayamaz diyenler oldu o yuzden kararsiz kaldim ve fikir almak istedim

X