3,5 haftalık gebelik beta HCG 1000 olur mu?

merakediy1i

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
46
9
1
29
Arkadaşlar 3,5 haftalık hamileyim dış gebelik değil rahim ultrasonuna girdim. 3 gün önce 397 olan beta HCG şuan 1238 çıktı, normal mi?

Genelde 3,5 haftalık gebelik ultrasonda görünmez ama cihazların güncel ve yeni olmasına göre gebelik balarımda hafta hesaplamaları değişiyor. Sizin muhtemelen 5+5 haftalık gebeliğiniz var.

Genelde 3,5 haftalık gebelik ultrasonda görünmez ama cihazların güncel ve yeni olmasına göre gebelik balarımda hafta hesaplamaları değişiyor. Sizin muhtemelen 5+5 haftalık gebeliğiniz
Öncelikle çok teşekkür ederim, son adet tarihim 28 Nisan ve hesaplayinca 5 hafta olmuyor bu yüzden doktor haftalık hesaplayıp 3,5 haftalık dedi. O zaman 400 çıkmıştı. Üzerinden 3 gün geçti kan verdim 1285 olmuş

Öncelikle çok teşekkür ederim, son adet tarihim 28 Nisan ve hesaplayinca 5 hafta olmuyor bu yüzden doktor haftalık hesaplayıp 3,5 haftalık dedi. O zaman 400 çıkmıştı. Üzerinden 3 gün geçti kan verdim 1285 olmuş
İki günde 2 katına yada 2.5 katına çıkabiliyor bu oran. Dediğim gibi gebeliğin ilk zamanlarımda beta değeri ve haftalık hesaplamalar sapmalar gösterebilir. H bir şey için stres yapmayın lütfen. Hayırlı uğurlu olsun 🤲🏼

Back
X