Öğrendiğimiz an nasıl söylesek diye düşündük. Eşimin doğum günüydü 24 ekim, test yapsam belki ona çok güzel sürpriz olurdu. :) Rabbim hepinize nasip etsin inşallah, dua ediyorum isteyen herkes için, özellikle bizim yaşadığımız gibi sorun yaşayanlar için. Bizi biz anlarız.Mutluluguna ilk sahit olanlardanım bizim topikte ama su surpriz kismina bayildim .Allah nasip eder de hamile kalirsam esime muthis bir surpriz planim var insallah ben de sen gibi paylasirim mucizemin gelisini.Susama iyi bak
gözyaşları içnide okudum
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ,
o sınunda ettiğin dualar kabul olsun inşallah kızıma saglıklı bir kardeş nasip olsun inşallah
Amin, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı. Biz daha çok yeniyiz, sen yakında kavuşacaksın ne güzel bebeğine inşallah :)S Susammmmm allah tamamına erdirsin sevincini hissettim resmen....neler yaşadığını tahmin edebiliyorum..bende 9 yıl sonra 2 milyon spermle üstelik 6 negatif tüp bebekten sonra doğal yoldan hamile kaldım..rabbim ol dedikten sonra oluyor korka korka 31 haftaya kadar geldik..inşalahh kucağımızada alırız ..rabbim isteyen herkese nasip etsin
Biz sadece ailelere söyledik ama sağolsun eltim tüm komşulara duyurmuş. Bu kadar erkenken söylemesi beni de rahatsız etti ama yapacak bir şey yok. Artık inşallah Rabbim korur ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder diyoruz.O an ne yasarim bilemiyorum ama kalbi atana kadar esimden baskasiyla paylasmam herhalde o ladar yoğun caba harciyoruz ki maddi manevi korkuyorum açıkçası nazardan .Burda sizler derttasimsiniz hemen size söylerim diye tahmin ediyorum
Kendine bol bol nas felak ayetel kursi oku canimBiz sadece ailelere söyledik ama sağolsun eltim tüm komşulara duyurmuş. Bu kadar erkenken söylemesi beni de rahatsız etti ama yapacak bir şey yok. Artık inşallah Rabbim korur ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder diyoruz.
Tamam, okuyacağım inşallah, tavsiyen için teşekkürler :)Kendine bol bol nas felak ayetel kursi oku canim
Gerçekten mucize :) çok şükür mucizelerimizi veren RabbimeBende arkadaşım biraz önce mücizemin geleceğini öğrendim çok mutluyum tuhaf bir duygu 0morfoloji 0ileri hareketle tüp bebeğe gidecekken bu ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?