Çocuk Hastalıkları 3,5 yaş gözde kayma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sekercik

oğlumun kardeşi gel gel:)
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
6.140
28
158
46
Balıkesir
kızlar selam benim 3,5yaşında bir oğlum var birkaç gündür dikkat ediyorum sanki sol gözü arada kayıyor gibi , özellikle yorulduğunda oluyor mesela çok tv izlediğinde filan.... normal midir başına gelen var mıdır merak ediyorum

kızlar selam benim 3,5yaşında bir oğlum var birkaç gündür dikkat ediyorum sanki sol gözü arada kayıyor gibi , özellikle yorulduğunda oluyor mesela çok tv izlediğinde filan.... normal midir başına gelen var mıdır merak ediyorum

göz doktoruna götür çocuğu..bu gözlükle tedavi edilir

normalde olmayıpta sonradan böyle bişeyi fark ettiyseniz bir göz doktoru baksın özellikle göz dibine bakılsın kaymanın sebebi ancak bu şekilde anlaşılıyor...

Oğlum 5 yaşın da. ben de 2-2,5 yaş arası farketmiştim sol gözün de kayma..
dediğiniz gibi özellikle yorulduğunda uykusuz kaldığında veya yeni uyandığın da daha belirgin idi..
bir de öğretmeninin dediğine göre heyecanlandığında net belli oluyormuş..

3 kez farklı doktora götürdüm ilk doktor yalancı kayma dedi..Daha sonrakiler göz ve burun yapısından kaynaklandığını söyleiler..Yani şehla imiş gözleri oğlumun.

doktora götürmeniz şart. eğer gözün de tembellik yoksa gözlüğe gerek görmüyorlar..yapısından kaynaklı deniyor..

Geçmiş olsun..

göz doktoruna götür çocuğu..bu gözlükle tedavi edilir

normalde olmayıpta sonradan böyle bişeyi fark ettiyseniz bir göz doktoru baksın özellikle göz dibine bakılsın kaymanın sebebi ancak bu şekilde anlaşılıyor...

Oğlum 5 yaşın da. ben de 2-2,5 yaş arası farketmiştim sol gözün de kayma..
dediğiniz gibi özellikle yorulduğunda uykusuz kaldığında veya yeni uyandığın da daha belirgin idi..
bir de öğretmeninin dediğine göre heyecanlandığında net belli oluyormuş..

3 kez farklı doktora götürdüm ilk doktor yalancı kayma dedi..Daha sonrakiler göz ve burun yapısından kaynaklandığını söyleiler..Yani şehla imiş gözleri oğlumun.

doktora götürmeniz şart. eğer gözün de tembellik yoksa gözlüğe gerek görmüyorlar..yapısından kaynaklı deniyor..

Geçmiş olsun..
teşekkür ediyorum hepinize...
çevremdekiler yok öyle bir şey sana öyle geliyor sapasağlam gözleri diyorlar bana var gibi geliyor çok belirgin olmasa da...
ben bu tür şeyler doğuştan olur diyordum sonradan da oluyormuş demek. en kısa sürede doktora götüreceğim çocuğu...
çok tuhaf değil mi sonradan ortaya çıkması?

teşekkür ediyorum hepinize...
çevremdekiler yok öyle bir şey sana öyle geliyor sapasağlam gözleri diyorlar bana var gibi geliyor çok belirgin olmasa da...
ben bu tür şeyler doğuştan olur diyordum sonradan da oluyormuş demek. en kısa sürede doktora götüreceğim çocuğu...
çok tuhaf değil mi sonradan ortaya çıkması?

benim erkek kardeşim 7 yaşlarında gözünde kayma oldu..doktora götürmediler çocuğu cahil anne baba olursa..neyse...götürmediler ama o kayma bir kaç yıl içinde kendiliğinden yok oldu..

benim erkek kardeşim 7 yaşlarında gözünde kayma oldu..doktora götürmediler çocuğu cahil anne baba olursa..neyse...götürmediler ama o kayma bir kaç yıl içinde kendiliğinden yok oldu..

sağol cnm yaa benim moralim çok bozuldu bu sıralar eşim çok yoğun çalışıyor götüremem yalnız başıma burdan doktora çok zor:( içime de sinmiyor tabii ki götüreceğim ama hem doktor için başka bir şehre gitmemiz gerekiyor hem de zaten ben onu bayram arifesinde çocuk dr.na götürürüm memlekete giderken diyordum:(

kızlar selam oğlumu doktora götürdük göz dr muayene etti damla damlatıldı bakıldı
sonuç: bu yaşalrda çocukların görme alanı bizimkinden dar olduğu için gözünü kaydırarak bakarlarmış önemli olan yaşlar 7-13 ve 19 dedi o zamanlar götürmek lazımmış kayıklık yok yani şükür:)

Back
X