Hayir bez kullanmıyor lazimliga yapıyor bana kalsa bende farklı bir dr görsun ancak malesef eşim bu fikrimi desteklemiyor sebebi de daha önce bircok konuya takılıp dr dr dolaştım bana nazaran rahat biriTuvalete yapmiyor bez kullanir degilmi? Ben mi yanlis anladim? Bez kullaniyorsa ondan degisik koku yapiyordur agir kokuyordur ben öyle düsünüyorum. Baska bir foktora daha gönderin de kan testi yapsinlar yada baska bir test ne yapili orsa artik. Tuvalete yaptirtmaya calisin. Ozaman da öyle kokacak mi deneyin bence
Yanii esim de öyle düşünüyor koksun hic onemli degil yeterki onemli bi sorun olmasın bi araştırıyorum yok yag sindirilmemesi envai çeşit sorunlar hastalıklarLazımlık için büyümüş artık tuvalete geçin. Yapar yapmaz suyla yıkarsanız kokuyu almazsınız. Orda uzun zaman kaldığından koku farkediliyordur.
Hayir kan ilacı kullanmıyor kabızlık icin de meyve vs takviye ile düzenlemeye çalışıyorum yedigi içtiği zararlı seyler derken mesela ne olabilir yedigi seyler cok sınırlıkabızlık tabıkı kokuyu artırır yedıklerı ıçtıklerı şeyler zararlı şeylerde artırır kokabılır normal bışı kabızlık için çözüm arayın ... kan ılacı vs kullanıyor mu?
Teşekkür ederim aslında evet protein ağırlıklı besleniyorEndişelenecek bir durum olduğunu düşünmuyorum.Fakat fazla protein tüketiyorsa kötü koku olur.
Cnm tesekkur ederim hareket ve su konusunda sıkıntımız yok şimdi yaz geldi yaz meyveleri sindirim icin mucize resmen seviyorda cok sukurEvham yapmayın kabızlık için bol su mevsim meyveleri iyi gelecektir.hareketsizlik te kabızlık yapar havalar güzel parka götürün kosup oynasın hazımsızlık oluyodur çocuğunuzda.bizde de aynı değil mi öyle düsünün
Cnm tesekkur ederim hareket ve su konusunda sıkıntımız yok şimdi yaz geldi yaz meyveleri sindirim icin mucize resmen seviyorda cok sukur
Valla ben bi baş ağrıını internetten araştırıyorum beyin tümörüne kadar gidiyor. İnterneti çok dert etmemk lazım. Çok kafanıza takılıyorsa gaita ve idrar tahlili yaptırın bence.Yanii esim de öyle düşünüyor koksun hic onemli degil yeterki onemli bi sorun olmasın bi araştırıyorum yok yag sindirilmemesi envai çeşit sorunlar hastalıklar
Koskoca cocukmus,artik lazimligi birakmalisiniz. Bir rahatsizligi olup olmadigini anlamak icin tahlil yaptirilmali. Baska bir doktora
Gelişimi normal sadece uzun zamandır kilo almıyor ama boyu uzuyor zaten zayıf bi cocuk değil bazende diyorum ki sonuçta gittiğimiz bir dr var ilgilide dr umuz benim internetten araştırıp şüphelerim vs bu dr un aklına gelmez miKabız olunca kokar
Farklı şeyler yerse ayrıca üşüyünce de kokar
Bazen oğlum da der kalan çok kötü kokmuş diye yani büyüklerin de bazen daha kötü kokar
Gelişiminde sıkıntı yoksa o internet felaketlerini boş verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?