3,5 yasindaki kizimin kakasi cok kotu kokuyor

Valla ben bi baş ağrıını internetten araştırıyorum beyin tümörüne kadar gidiyor. İnterneti çok dert etmemk lazım. Çok kafanıza takılıyorsa gaita ve idrar tahlili yaptırın bence.
Idrar ve kan testinde herhangi bir problem yoktu ancak gaita yapılmadı fakat ayrintili gaita testi heryerde ayrıntıli yapilmiyo bunun icin mecburen dr yönlendirme li

Hayir bez kullanmıyor lazimliga yapıyor bana kalsa bende farklı bir dr görsun ancak malesef eşim bu fikrimi desteklemiyor sebebi de daha önce bircok konuya takılıp dr dr dolaştım bana nazaran rahat biri

Hmm tmm anladim ozaman. Esini ikna et ozaman. En azindan icin rahat olur ya insan öyle süphe ile yasiyamazki. Insallah birseyi yoktur kizinizin Allah uzun ömür saglik versin

Hmm tmm anladim ozaman. Esini ikna et ozaman. En azindan icin rahat olur ya insan öyle süphe ile yasiyamazki. Insallah birseyi yoktur kizinizin Allah uzun ömür saglik versin
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin bakalım en son ihtimal ilk dr a gittiğimizde mutlaka araştırilmasini isteyecem

Koku tek basina bisey ifade etmez eger kaka renginde bi sorun varsa doktora danis. 3.5 yasindaki cocuk artik tuvalete yapabilir diye dusunuyorum. Ayrica kabizlikta koku yapar

Koku tek basina bisey ifade etmez eger kaka renginde bi sorun varsa doktora danis. 3.5 yasindaki cocuk artik tuvalete yapabilir diye dusunuyorum. Ayrica kabizlikta koku yapar
Zaten başladı klozeti kullanmaya ancak baskı kurmak istemiyorum isteği zaman kullanıyo malum bu sefer kısır döngü başlıyor tutmaya çalışıyor dr umuza tekrardan hatirlatmak faydali olabilir aslında evet koku rahatsiz edici ancak sebebi korkutuyor.merak ettigim bu koku lazimlik kaynaklimi vs vs

Arkadaşlar Merhaba 3,5 yasinda kizim var cok uzun süredir kabızlık yaşıyoruz en önemlisi dışkı cok kotu kokuyor tabikide kokar yedigi içtiği falan ama bizim disimizda kayinvalidem eltim falan da öyle söylüyor.benim ilk cocugum ve kıyaslama yapılacak baska çocuk olmadı etrafımda.dr umuza sormuştuk herhangi bir tahlil vs yapmadı kokar tabi deyip gönderdi. Bu arada lazimlik kullanıyor büyük tuvaleti icin acaba bu yüzden mi koku yayılıyor anlamadım internetten araştırıyorum olabildiğince kötü senaryolar.gerçekten benmi evham yapıyorum yoksa üzerine gitmem gereken bir konumu anlamadım esimin de bana kiziyor bu konuda yorumlarınıza ihtiyacim var :KK43:
Kabizken kötü kokuyor. Benim kızım da bir dönem yaşamıştı ondan biliyorum. Kabizligi geçince normale döner

oğlumda kabızlık çok büyük sorundu,çok şükür aştık,
lazımlığa hiç oturtmadım,evladım da olsa kakasını ordan alıp temzilemek lazımlığı yıkamak vs kötü geldi..direkt tuvalete oturtun atık 4 yaşına gelmiş
günde 1 bardaktan fazla süt vermeyin.
kuru erik hoşafı yapın,harika gelir.
elmayı kabuklu yesin.
makarna,pirinç pilavı mümkün olduğunca az yesin.
doktora danışın isterseniz duphalac hergün düzenli kullanımda barsakları yumuşatıp düzenli tuvelet alışkanlığı kazandırır..

oğlumda kabızlık çok büyük sorundu,çok şükür aştık,
lazımlığa hiç oturtmadım,evladım da olsa kakasını ordan alıp temzilemek lazımlığı yıkamak vs kötü geldi..direkt tuvalete oturtun atık 4 yaşına gelmiş
günde 1 bardaktan fazla süt vermeyin.
kuru erik hoşafı yapın,harika gelir.
elmayı kabuklu yesin.
makarna,pirinç pilavı mümkün olduğunca az yesin.
doktora danışın isterseniz duphalac hergün düzenli kullanımda barsakları yumuşatıp düzenli tuvelet alışkanlığı kazandırır..
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim haklısınız lazimlik devrini kapatmak gerekiyor bizimde kullandığımız surup toz vs oldu kabızlık icin ancak birazda beslenmeye bagli hiçbir sebzeyi agzina sormuyor saolsun annem ilgileniyor çalıştığım için en azından sebze çorbası yediriyor bu arada cok problem yaşadık kabizliktan tutmalar fitilsiz yada lavmansiz hic yapmıyor du bu yüzden bagirsak ta kalinlasma oldu kronik çatlak oluştu.bir dure önce klozette canı acıdi ki kabizdi heralde bu sefer düşünce yine aynı tuvalete yaparsam canim aciyacak diye tutmaya çalışıyordu artik kendi istemeye başladı bakalım sonumuz ne olcak önemli bişey olmasın gerisi zamanla olacak

Kabız Olan Birinin Dışkısı Kötü Kokar Ve Bu Durum Normal,Çünkü Dışkı Bağırsaklarda Uzun Süre Bekliyor

Kabızlık Giderse Koku da Gider....Geçmiş Olsun

• Beğen
Reactions: ncb
çok kokuyor derken garip bir koku mu, yoksa yetişkin kokusu gibi mi.
hani çok acaip bir koku değilse artık yetişkin gibi kokması çok doğal.
lazımlık bile kullanıyorsanız hemen temizlemeniz gerekir, hiç bekletmemeli.

Büyüklerde bu durum uzun sürerse renkte değişiklik ve ağır kokulu gaz eşlik ederse problem ama küçük bi çocuk için bilemiycem.

Drunuz normal dediyse normaldir.
Bağırsakları sürekli yeni şeylerle tanışıyo oyüzdende olabilir.

Lazımlığa veda edin..

Yakınınızda bir lab varsa da kka için tahlil kabı alın, yapınca hemen tahlile gönderin. Doktor şart değil. İçiniz rahat edrr en azından...

1-Yediği besinlerden kaynaklanabilir.
2-Kendisini üşütmüş olabilir.
3-Artık bebeklikten çıkıp büyüdüğü için dışkısında da kokma olabilir. Sonuçta mama ve anne sütü dışında besinler tüketiyor.
4-Olmaz inşallah ama mide,bağırsak vb. iç organlarda hastalık olabilir.
Doktora gitmek tek çözüm her zaman.

Benim 3 yaşındaki oğlumun kakası da kokuyor. Hele de bekletirse yapmayı daha kötü kokar. E bi de lazımlığa yaptığını düşünemiyorum. O koku ikiye katlanır. Sizinkinin sebebi de lazımlık ve kabızlık. Başka rahatsızlıklardan şüpheleniyorsan çocuğunun haline tavrına bak. Bi anormallik varsa git tabi ama çocuk normalse ne gerek var?

Kiyamam hahahha kabizlikta kokar çünkü içinde daha çok kalıyor öyle diyipte kızı şey etmeyin sana birsey diyim git pazara 1 kilo kayısı al hem vitamin 8-9 tane yesin bide üstüne su tuvaletin kapısını açık bırak hahaha organları güzel çalıştırır hem kizcagiz rahatlar ciddiyim midesi temizlenir!!

Arkadaşlar Merhaba 3,5 yasinda kizim var cok uzun süredir kabızlık yaşıyoruz en önemlisi dışkı cok kotu kokuyor tabikide kokar yedigi içtiği falan ama bizim disimizda kayinvalidem eltim falan da öyle söylüyor.benim ilk cocugum ve kıyaslama yapılacak baska çocuk olmadı etrafımda.dr umuza sormuştuk herhangi bir tahlil vs yapmadı kokar tabi deyip gönderdi. Bu arada lazimlik kullanıyor büyük tuvaleti icin acaba bu yüzden mi koku yayılıyor anlamadım internetten araştırıyorum olabildiğince kötü senaryolar.gerçekten benmi evham yapıyorum yoksa üzerine gitmem gereken bir konumu anlamadım esimin de bana kiziyor bu konuda yorumlarınıza ihtiyacim var :KK43:
E canım kokar tabi kokmasa anormal olur sizin ki kokmuyormu dışkı bu yani benim oğlumun ki de kokuyor içiniz rahat olsn o_O

• Beğen
Reactions: ncb
benmde kızım aynı yaşta ve aynı şekilde koku var.. internete baş agrısı yazarsınız ur dan tutun nerelere kadar sonuçlanır .. bakmayın internete falan.. sorun yok bence.

çok kokuyor derken garip bir koku mu, yoksa yetişkin kokusu gibi mi.
hani çok acaip bir koku değilse artık yetişkin gibi kokması çok doğal.
lazımlık
Kiyamam hahahha kabizlikta kokar çünkü içinde daha çok kalıyor öyle diyipte kızı şey etmeyin sana birsey diyim git pazara 1 kilo kayısı al hem vitamin 8-9 tane yesin bide üstüne su tuvaletin kapısını açık bırak hahaha organları güzel çalıştırır hem kizcagiz rahatlar ciddiyim midesi temizlenir!!
Teşekkür ederim evet kayısı alıyorum ama yemiyo kiraz seviyo oda çalıştırıyo artik napalım

Back
X