3.5 Yaşındaki Oğlum Sürekli Ikınıyor

BusraFati

EvLi👰🤵👩‍❤️‍👨MusMutLu💕ÇocukLu😍🤲👨‍👩‍👦‍👦🤗
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
633
112
53
32
Herkese hayırlı akşamlar benim 3.5 yaşındaki büyük oğlum sürekli ıkınıyor ıkınırken bacaklarını kilitliyor neden olabilir her şeyi denedim fayda etmedi şurup kullanıyoruz geçiyor tekrar başlıyor

Herkese hayırlı akşamlar benim 3.5 yaşındaki büyük oğlum sürekli ıkınıyor ıkınırken bacaklarını kilitliyor neden olabilir her şeyi denedim fayda etmedi şurup kullanıyoruz geçiyor tekrar başlıyor
kabız olabilir mi bi doktora götürseniz aslında belki de gaz sancısı çekiyordur

Bez kullanmıyordur herhalde?
Gazını çıkarmamak için olabilir mi?
Kıl kurdu olabilir kaşındıkça kasıyordur
Düzenli tuvaletini yapıyor mu?
Hiç doktora götürmediniz mi?

Hee doktora getirdik çocuk gastroenteroloji hariç

Getirdik canım her doktora neredeyse çocuk gastroenteroloji hariç kullanıyoruz bez konuşamadığı için otizm de oğlum o yüzden

Getirdik canım her doktora neredeyse çocuk gastroenteroloji hariç kullanıyoruz bez konuşamadığı için otizm de oğlum o
kabız olabilir mi bi doktora götürseniz aslında belki de gaz sancısı ç

Düzenli yapıyor ama ufak ufak günde bi kere büyük yapiyor

Yok mu yardımcı olabilicek

Düzenli yapıyor ama ufak ufak günde bi kere büyük yapiyor
Anladım, bebeğinize şifa size de sabır diliyorum, Allah ikinizin de yardımcısı olsun
Hiç müshil tarzı yumuşatıcı birşey verdiler mi
Acizane fikrim durum fiziksel değil psikolojik bence, bir de bu açıdan değerlendirilse, sağlıklı çocuklar bile o dönemde dışkılarını yapmayı reddedebiliyor duygusal bir bağ kuruyorlar çok zor bir durum çıkıyor ortaya, belki bebeğinizde de böyle birşey vardır

Anladım, bebeğinize şifa size de sabır diliyorum, Allah ikinizin de yardımcısı olsun
Hiç müshil tarzı yumuşatıcı birşey verdiler mi
Acizane fikrim durum fiziksel değil psikolojik bence, bir de bu açıdan değerlendirilse, sağlıklı çocuklar bile o dönemde dışkılarını yapmayı reddedebiliyor duygusal bir bağ kuruyorlar çok zor bir durum çıkıyor ortaya, belki bebeğinizde de böyle birşey vardır
Amin inşallah saol canm bilemiyorum ki getircez psikiyatriste salı günü cocuk psikiyatriste

Back
X