- 10 Eylül 2025
- 12
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi hayalruyaaaa
Hayatıma birini almak mı insanlardan soğudum sayesinde diyebilirim ilk tanıdığımda bi hışımla evlenme isteği çabalaması hepsi kendime gelmeden olsun diye ymiş o boşluktayken bunu bile kendi bi şekilde konuşurken dedi bende evet o zamanda böyle olsaydın gelmezdim ben niye evleniyim zorum ne dedim sen iki günde ailemin karşısna çıktın dedim o da ailen öğrenince daha kolay verirler hemen uzatmalar sen uzatıyordun dedi hakkatten ailen nasıl hemen verdi hemen öyle dedi kalakaldım aile doğru düzgün o dönemde yanımda olup sarılıp bi kere dinlemediler ki beni hemen seni akrabayla evlendiricez kafası ya evlilik değil anne ben baba evinde olamazmıyım baba beni hastanede götür demiştim o dava zamanında ayağım acıyor fln merdivenden düştüm dedim bağırıp çağırdı hakkını al yani karşı taraftan maddi talep çok zor zamandı evet ama kendi elimle kendimi ölüme itmek kadar kötü bir şey yok ya fiziki ya psikolojikEşleriniz kadar problemli bir profilsiniz bence bu yüzden pek üzülemedim size, bir an önce şikayetçi olup ailenizin evine dönün ve boşanın.
Kendinize gelince de bir iş bulup çalışın ve bir süre birini almayın hayatınıza çünkü bu kafayla başınıza iş alırsınız siz.