• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 Yıllık Bir İlişki Bitmek Üzere ... Ne Yapmalıyım ??

"Şunu belirtmek isterim biz aşkımızı yaşıyoruz hemde belkide hiçbirinizin yaşamadığı kadar çook yaşıyoruz. -(Aman Allah daim etsin )

İşte bu yüzden bir imza onu niye bu kadar korkutuyor onu anlayamıyorum..". -(sakin seni yeterince sevmedigi icin olmasin)

Yukarda kendi yazdiklarini alt alta oku sana da sacma geldi mi?

kendi içinde tezat ama sevdiğine toz konduramıyor cnm... ne yapsın aşkı mantığının önüne geçmiş gözünü kör etmiş.. gerçeği göremiyor doğruyu söylüyoruz kabul etmiyor.. nasıl bir yardım bekliyorsun bizden anlamadım

bende buna inandığım için ve o aşkın varlığına emin olduğum için bu kadar mücadele ediyorum ama çoğu bayan arkadaşımız terk etmenin daha doğru olacağını düşünüyorum..

Bence aşk varsa kalbini dinle.Sonuçta burda kimse aranızdaki aşkı,sevgiyi bilemez.Ayrılırsan pişman olacağını düşünüyor musun?

kendi içinde tezat ama sevdiğine toz konduramıyor cnm... ne yapsın aşkı mantığının önüne geçmiş gözünü kör etmiş.. gerçeği göremiyor doğruyu söylüyoruz kabul etmiyor.. nasıl bir yardım bekliyorsun bizden anlamadım

Bazı konularda beni anlayamıyorsunuz açıklamak isterim

1. Karşılıklı sevgi kesinlikle var (Olmasa anlarım o kadar kör kütük değilim , sonuçta o benim ilkim değil sonum olsun istiyorum sadece)
2. Ben onun değişmesini yada onu değiştirmeyi değil korkularıyla yüzleşip, geçmişi bir kenara atıp yeniden bir adım atmasını sağlamak istiyorum.
3. Evlenme meraklısı değilim; sadece bir bayan olarak anne olmak istiyorum ve sevdiğim adamdan bir çocuk istediğim için onunla evlenmek istiyorum. Toplum baskısı durumu olmasa emin olun o çocuk zaten çoktan doğmuştu..
4. Herkes ayrıl, bırak, git yok mantık yok duygu diyor da iş başa düşünce arkanıza bakmadan gidebiliyor musunuz bunu gerçekten merak ediyorum ???

Bence aşk varsa kalbini dinle.Sonuçta burda kimse aranızdaki aşkı,sevgiyi bilemez.Ayrılırsan pişman olacağını düşünüyor musun?

inanın birçok kez ayrılmayı da denedik. ayrı kalamıyoruz ve birbirimizi özlüyoruz. belki birkaç gün görüşmesek te aynı yastığa baş koyduğumuzda bir bütün oluyoruz.

inanın birçok kez ayrılmayı da denedik. ayrı kalamıyoruz ve birbirimizi özlüyoruz. belki birkaç gün görüşmesek te aynı yastığa baş koyduğumuzda bir bütün oluyoruz.

Sen zaten kendi kararını vermişsin. KK dan söylenenleri eminim seni tanıyan, sana yakın olan insanlardan da duymuşsundur mutlaka.
Benim çevremde de var bu tarz aşk yaşadığını düşünen insanlar (hepside sizden daha çok aşığız ama...........) eğer bir durumun içinde ama varsa bundan sonraki bütün kelimeler olumsuzdur.
Karşınızdaki sizi seviyor olsa da evlenip boşanmış bir insan. Sizin alt tarafı bir imza neden bu kadar korkuyor dediğiniz şeyin o gerçekte ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu sizden çok daha iyi bilen biri ve bir kez daha bu sorumluluğun altına giremeyeceğinin de farkında olan biri.

Ne deyim "insan çekeceği çileye aşık olurmuş", evlenin o zaman. Madem boşanmak size göre o kadar kolay, olmazsa da boşanırsınız o zaman. Görün bakalım boşanmak o kadar kolay mı.

Madem kimsenin düşünceleri değiştirmeyecek fikrinizi ne diye konu açtınız o zaman. Gidin yaşayın aşkınızı.

Sanki bir tek büyük aşk yaşayan sizsiniz. Burda sizin gibi bir sürü büyük aşk yaşayıp evlenip boşanan kadınlar var. Kimsenin fikri sizi ilgilendirmiyorsa ne diye soruyorsunuz o zaman. Gidip adama yalvarıp sizinle evlenmeye ikna etmemiz için mi?

Adam baştan problemli işte. Sizinle evlenince mi düzelecek?

1. Karşılıklı sevgi kesinlikle var (Olmasa anlarım o kadar kör kütük değilim , sonuçta o benim ilkim değil sonum olsun istiyorum sadece)
2. Ben onun değişmesini yada onu değiştirmeyi değil korkularıyla yüzleşip, geçmişi bir kenara atıp yeniden bir adım atmasını sağlamak istiyorum.
3. Evlenme meraklısı değilim; sadece bir bayan olarak anne olmak istiyorum ve sevdiğim adamdan bir çocuk istediğim için onunla evlenmek istiyorum. Toplum baskısı durumu olmasa emin olun o çocuk zaten çoktan doğmuştu..
4. Herkes ayrıl, bırak, git yok mantık yok duygu diyor da iş başa düşünce arkanıza bakmadan gidebiliyor musunuz bunu gerçekten merak ediyorum ???

Ben okuduklarımdan şunları gördüm; sen hep verici olmuşsun, hep maddi-manevi destek olmuşsun, destek görememişsin. Hep affeden, özür dileyen olmuşsun ama hep kırılan da sen olmuşsun. Bu adam sorumsuz, hep borç içinde. Kıskanç, seni sürekli denetliyor. Yaşı senden büyük, senin yeni yaşayacağın bazı heyacanları o çoktan yaşayıp bitirmiş, evlilik ve çocuk gibi. Seninle bir gelecekten emin değil, psikolojik desteği reddediyor ve "evlensek de boşanırız" diyor.

Tüm bunları bir arkadaşın gelip sana anlatsa sanırım sen de "yol yakınken ayrıl" derdin. Dışardan bakınca oldukça sorunlu bir ilişki, o yüzden kimseye bunu dediği için kızma. Ha sen diyorsan ki "seviyorum ve istiyorum" o zaman kimseye fikir danışmana gerek yok zaten - ki aksi fikir beyan edilince hoşuna gitmiyor gördüğüm kadarıyla. Herkes kendi seçimini kendisi yapıyor bu hayatta. Kararını zaten vermişsin, o zaman ısrar et ve sevdiğin adamla evlen, fazla direneceğini sanmam.

İçine kafanı gömdüğün her engeli aşmak için çabalarken bilinçsizce kavuştuğun soylu bir özgürlüktür gidebilmek... kendine sardığın prangalardan kurtulmak için güç bulabilmektir. Elde etmeden sahip olduğun bir erdemdir. Her zaman değil ama bazı durumlarda giderim arkama bile bakmadan :)

Neden gidilmesin ki
Anne babadan bile vazgeçiliyor
20 yıllık eşten bile vazgeçiliyor
Hiç kimse vazgeçilmez değil yani

Ama ben vazgeçmek istemiyorum derseniz, o sizin kararınız der geçeriz
Konu açılınca insanlar fikrini yazıyor
40 kişi ayrıl diyorsa vardır kayda değer bi önemi bence

derdi olan birine fikir beyan edildiğinde genelde "başına gelmeden bilemezsin" düşüncesi oluşur karşı tarafta..derler ya "bekara koca boşamak kolaydır" diye,o hesap..
ama görünen gerçeklerde var ki,hiç gözardı edilcek gibi değil..

sizi kimse tanımıyo,kinlide değil sanırım neden senin aleyhinde yorum yapılsın ki bile bile?herkes kendince düşüncelerini yazıyor..

sanırım anne olma isteği sende evlenmeye bi adım yaklaşmanı sağlıyor ama n'olur bi düşün..daha yolun başında bu düşüncelere sahip olan biri,çocuğuna nasıl baba sana nasıl bi eş olucak?sağlıklı geliyo mu sana?aşkı sevgiyi bırak bi kenara..

erkekler nettir.. (geneli) ya sever ya sevmez.. ya evlenmek ister,ya istemez..bence
bu adam net..
sorumsuz ve değişmez..

iliskiniz bence uzun bile sürmüs,
oyle sorumsuz bir adamla degil yıl, ben 3,5ay bile dayanamam.

cocuk istiyorsanız sizi koruyup ailesine de sahip cıkabilecek birileri gerek,
su an ne yaparsanız yapın bence bosa küre cekiyorsunuz

hem kimse vazgecilmez degil, insanlar 35 yıllık evliliklerini sonlandırıyorlar; 3,5 ne ki...?

Yorumlayan arkadaşlar, evlenmemeniz için gerekçeleri zaten yazmışlar. Eğer siz herşeye rağmen illa da evlenmek istiyorsanız ve sevildiğinize, özleneceğinize gerçekten inanıyorsanız erkek arkadaşınıza rest çekin. 'Madem benimle evlenmek istemiyorsun o zaman bitsin!' deyin. Söylediğiniz gibi ayrı kalamıyorsanız mutlaka peşinizden gelecektir. Sizi gerçekten kaybettiğine inandırabilirseniz onu, bu ayrılık adamın aklını başına getirir. Ancak unutmayın ki işin iç yüzü sandığınız gibi olmayabilir. 'Biterse bitsin' deyip, arkasına bakmayabilir. Bu durumla başa çıkabilecekseniz bu resti çekin. Benim şahsi fikrim 3,5 senede evliliğe o veya bu sebeple yanaşmayan birinin başka şekilde (ilişki bu şekilde devam ettiği sürece), 'tamam, gel evlenelim' demesi çok zor.

koskoca 3,5 yıl... allah ömür verirse önünde koskoca yıllar var ilişkindeki yılları gözunde buyutme derim. anladığım kadarıyla biraz sorumsuz bir insan ve daha evlenmeden boşanırız demesi sizi ne kadar seviyo olsada güvensiz ve ayakları yere basmayan biri oldugunu gösteriyo ( her ne kadar yası 40 larında olsada ) yasadıgı evlilik boşanma ve cocuk ... karşı tarafı da anlamak gerek tabii ama yasınız ve istekleriniz çok doğal. bence ikna edebilirseniz birlikte bi uzman görüşü alın eger o gelmezse siz gidin.
ben 6 yıllık ilişkimden ve yasadıklarımdan dolayı uzman destegi alarak bagımlılık olmus ilişkimden koptum ve kendime yeni bir yol çizdim. inan uzman desteği hayatımda yasadıgım en buyuk deneyim oldu. suan hayatımda yeni bir insan yeni bir aşk var :) yani 3,5 olmus 13,5 olmuş yıllara takılma karsındakı ınsana bak tamam seviyo olabilir ama sevgi bi evlilik için inan hersey demek degil . umarım hayırlısı olur senin için

İyi de adam evlenmek istemiyorum demiş, daha bunun tartışılacak tarafı var mı.
Bu yaşta boşanmış çocuklu bir adamı çoooook zor ikna edersin arkadaşım, edebiliyorsan da çıkartırım şapkamı önünde.

Bazen buraya bazı konular açılıyor. Cevap, soruda gizli aslında.
Sizin konunuz da o konulardan.
Ama size bir kaç ipucu vereyim, içinde olduğunuzdan ve sevdiğinizden göremiyorsunuz .
Sevgiliniz 42 yaşında olmasına rağmen, hala düşüncelerini oturtamamış, bir öyle bir böyle, yanar döner bir adam belli ki ...
Bu yüzden ipiyle kuyuya inilmeyecek insanlarını ipini kullanmayın :34:

ev yaşamınızda ikili ilişkilerinizde nasılsınız? çok kavga etmiyorsanız, iyi bir eş iseniz birbiriniz için, bahsettiğiniz sorunların üstesinden gelebileceğinizi umuyorsanız çabalayın derim

Hayal kurmayayım da ne yapayım kestirip atayım mı yani koskoca 3,5 yılı... Verilen emeklere yazık olmaz mı?

Ben sevgimden çok bu dört yılım bosa gitmesin diye evlenmistim ama şimdi geri kalan bu omur NASİl gecicek bu adamla diyorum bazen ?:(( oyzden arkadaşım koca ömrünü tüketme o birçok heyecanı yaşamış bitirmiş evlenseniz çocuğunuz için o senin kadar heyecanlamayacak çünkü senin ilk olacak ama o onu yaşamış düğün yaparsa keza aynı şekilde.mümkünse senelerim boşa gtmesn dye dusunmektense kaybetmedign yillarininkazan ve önüne bak umut vaad etmedi bana anlattığın kadariyla

ev yaşamınızda ikili ilişkilerinizde nasılsınız? çok kavga etmiyorsanız, iyi bir eş iseniz birbiriniz için, bahsettiğiniz sorunların üstesinden gelebileceğinizi umuyorsanız çabalayın derim

günlük hayatta hıc bı etkınlıkte olmasak bıle bırlıkte huzurlu ve mutlu vakıt gecıren, evle ılgılı alısverıs temızlık yemek vb. birlikte karar verıp yapmaya gayret gösteren, bırbırımızın fızıkı ve karakterıstık ozellıklerıyle dalga gecıp bununla eglenebılen bir çiftiz. Birde ailesi ve arkadaş ortamı da her konuda benden yana.. ilişkimizde saklı bişi yok, çocuğuyla da zaman zaman hep birlikte zaman geçiriyoruz, eski eş beni kabullendi..

tek sorun benim çocuk sahibi olmak için evlenmek istemem, bir imza inanın hayatımızda hiç bişeyi değiştirmeyecek çünkü ailelerimiz de bize karışan müdahale eden değil her kararımıza saygı duyup , köşelerinde bekleyen insanlar..

Back
X