3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Yani tedavisi var mı yok mu bilmiyorum ama zaten kabul etmiyor dedin, adam neden boşanmak istemiyor? Bela olur diyosun? Çok mu aşık sana?

Allah aşkına nasıl bir anlayış bu kadın yazmış ya şüphe duyuyorum yolda yürüyemiyorum diye beni bunaltıyor diye bir şey dememiş yolda yürürken hep tedirginlik halindeyim başka kadınların ayağına mı bakıyor diye diyor hem okumuyorsunuz doğru düzgün hem de yorum yapıyorsunuz

Yani tedavisi var mı yok mu bilmiyorum ama zaten kabul etmiyor dedin, adam neden boşanmak istemiyor? Bela olur diyosun? Çok mu aşık sana?
Aşktan değilben bu olay yüzünden gebeligimi sonlandirdim bu olayı hep yüzüme vurup bana psikolojik baskı uyguluyor artı sinir hastalığı var yalan yok kades uygulamasını indirdim bir şekilde burdan uzaklaşmaya caliscam

Bence nası kaçıp evlensiysen aynısını boşanmak için yap. Herkes hata yapabilir ailen sonuçta, çocuk yok çöpsüz üzüm gibisin, 0 dan başlarsın.

Boşan kardeşim böyle evlilik olmaz.

Sakin ol şampiyon en güzel en doğru yorumu sen yapıyorsun

Boşan

Eee ilk yazarken bunlar yüzünden 2 kere ailemin yanına gittim demişsin

Teyzemin yanına gitmiştim o zaman. Eniştem vefat etti teyzem tekrar evlenmiş şuan orda da kalamam. Annem babam benimle konuşmuyor 3.5 senedir.

canim oncelikle ailen acimasiz degildir bunlari duysa emin ol üzülürler sana soylenirler uzun bir sure evet belkide sen o soylentileri onlardan duymak istemiyor olabilirsin haklisin.ama evli kaldigin bu adamin yakinda seni pazarlamayacagi ne malum.eşini baskasiyla dusunup zevk alan adiler var. bu pisligi cekmektense aileni cek.eve donunce hemen asgari ucrete bi is bul calis market magaza tarzi bir yerde.a para kazanmaya basla

ailen biz seni eve almiyoruz derse git kadin siginma evine is bulana kadar gecici olarak kal eger kadin sigonmada kaliniyosa

Eğer gerçekten ayak fetişizmi varsa bu sadece fantezi boyutunda bir şey olmuyor. Konusahibi açık açık yazmak istemedi herhalde ama bu yani sadece ayakları beğenme /hoşlanma /ayaklarla ilgilenmekle kalmıyor.. herşeyi ayak ile yapmak istiyor yani cinsel organ yerine ayak.. Kadının diğer organları adamı ilgilendirmiyor, sadece ayak ile bir şeyler yapıp boşalabiliyorlar. Yani bence kadın için sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…