3.5 yıllık sevgilim bana : "Sana lanet olsun" dedi.

peşinde olmakla ne alakası var :ssz: güven konusundan bahsetmiyorum zaten, normal şartlarda ki çoğu insan öyledir sevgilisiyle iletişimini kesmez 2 saat 4 saat görüşmemesi bence garip. biz 7 senedir birlikteyiz hep msjlaşırız konuşuruz hala, valla insanın sevdiğinin 4 saat aklına gelip msj atmaması bana ilginç geliyor tabi herkes bir olucak diye bi kaide yok bana yazdığınız için cevap veriyorum :34:

peşinde olmakla ne alakası var :ssz: güven konusundan bahsetmiyorum zaten, normal şartlarda ki çoğu insan öyledir sevgilisiyle iletişimini kesmez 2 saat 4 saat görüşmemesi bence garip. biz 7 senedir birlikteyiz hep msjlaşırız konuşuruz hala, valla insanın sevdiğinin 4 saat aklına gelip msj atmaması bana ilginç geliyor tabi herkes bir olucak diye bi kaide yok bana yazdığınız için cevap veriyorum :34:

Ne güzel Allah ağzınızın tadını bozmasın:29:Ben genelleme yaptığınız için ve zamanı baz aldığınız için güven konusundan bahsediyorsunuz sandım.
Dediğim gibi her ilişkinin yürüyüşünü farklıdır. Sevgilim 2 saat mesaj atmasam da aklımın onda olduğunu bilir zaten.
Konu sahibine gelince konu havada kalıyor biraz :44:
Yani normalde alışverişteyken okadar arasanız ısrarla "acaba bi'şey mi oldu" deyip merak edip 2 dakika açması gerekirdi.
Bunaltmadan kastım ise cidden müsait olunmayan durumlar olur siz yine haber verildiği halde ısrarla bu adam nerde diye ararsınız bu durum da sürekli tekrarlanırsa, adam patlar.
He doğru mu dersen elbet değil tepkisi...
Yani bu adamın böyle tepki vermesi için 1)dediğim gibi sizin hep böyle yapıyor olmanız ya da 2)bu adamın hep böyle sinirli/ani çıkışlı olduğu sonucu çıkıyor.
Hangi seçenek?

Ne olursa olsun , bir ilişki de lanet etmek,bela okumak hiç hoş şeyler degil.
Bu lafı için tepkinizi gösterin ki bi daha bu tarz konuşmasın.
Eşine bela okuyan adamdan ne hayır gelir. Ama sizin başınıza ilk kez gelmiş ki kırılmışsınız bir daha olmaması için tepki gösterin. Bunu anlasın...
bende ararım eşimi işteyken, müşterisi olur yine ararım kızar biraz ama bu tarz kesinlikle degil.

Sizin olaydan farklı ama Çevremde eşine kızdıgında bela okuyan tipler de var onların kafasını anlamıyorum sonra da kolkola giriyorlar. sahte geliyor bana :) acınacak haldeler.

Anlasilan bu zamana kadar yaptiklarinin artik patlamasi olmus bu durum.,
Lanet etmesine gerek yoktu, o ayip olmus, ama sinirlenmekte hakli.
Zira herkes sevmez oyle surekli takip edilmeyi, sevgili bile olsalar.
Sevgiliyiz diye karsimizdakinin sahibi degiliz. Insan birbirini ne kadar severse sevsin arada bir sadece kendisiyle kalmak, kendini dinlemek isteyebilir. Ister alisveris yapar, isterse evde oturur. Aman alisveris cok mu onemli, dunyayi mi kurtariyor diye birsey yok. Azicik saygi. Sevgilisiniz diye karsidakini bogmaya gerek yok. Bu iliski 3.5 yil surdu de kimbilir nasil surdu acaba, bu tur davranislar, hele de bunlari sevmeyen biri icin iliskiyi yipratan seyler. Bana boyle iliskiler cok vicik vicik geliyor. Dakkada bir konusan, gunde 4324 kere mesajlasan, her hareketinden birbirne hesap veren insanlarin iliskileri yani... Bunlarla mi ispatlaniyormus iliskinin seviyesi? Bu tur iliskiler benim gordugum kadariyla cabuk bitiyor. Olgunlasmamis iliski cunku, daha asamamis bazi seyleri.

Bir dahaki sefere karsindakini bu kadar sikmamani oneririm.

Sebebi ise alışverişteyken onu üstüste aramam.Alışverişe çıkalı 2 saat olmuştu hiç ses vermeyince bende arıyayım dedim.İlk aradıgımda meşgule verdi mesaj atmasını bekledim atmayınca tekrar aradım bu sefer hiç cevap vermedi bende mesaj attım alışverişteyken telefonlar açılmıyomu diye, cevap vermedi 5 dk sonra tekrar aradım,açtı ve şuan müsait degilim arıcam seni dedi bende tamam dedim.10 dk sonra bana mesaj attı lanet olsun sana lanet lanet lanetsin sen... benim bildiğim insan düşmanına bela okur karşındakinden bi kötülük gördüğü zaman bela okur.peki 3.5 yıldır hayatımda olan biri neden bela okur?

evet bunaltmıssın ama bunu demeye hakkı yOk... Öncelikle bu arama ısrarın neden ? beklesen ne oluyor :)
erkek arkdasında hep mi böyle agresif yani hep böyleyse bunu bile bile bukadar aradıysan normaldir diyemicem ama beklenebilicek bi cevap olmuş . normalde daha uyumlu çokta aradığında halde bişe demioduysa acaba baska bi işimi vardı alşveriş yerine ? bişeyiimi bozdun

valla abartmış diyorum

işte olsa hadi anlarım müsait olmama durumunu eğer alışveriş yapıyorsa
2 dk olsa açıp ben seni ararım aşkım hayatım herneyse demesi gerekirdi

ben meşgule alınmaktan nefret ederim he iş durumu ayrıdır
eşim meşgule alsa bile müsait olduğunda hemen arar (işte)

normal zamanda öyle bi lüksü yok ben arayınca o telefon açılır
aynı şekilde bende ona o özeni gösteriyorsam oda bana göstermek zorunda

sana bu şekilde saygısızca davranması ilerideki kötü davranışların başlangıcı
3,5 senede fazlasıyla yıpratmışsınız ilişkinizi

Sebebi ise alışverişteyken onu üstüste aramam.Alışverişe çıkalı 2 saat olmuştu hiç ses vermeyince bende arıyayım dedim.İlk aradıgımda meşgule verdi mesaj atmasını bekledim atmayınca tekrar aradım bu sefer hiç cevap vermedi bende mesaj attım alışverişteyken telefonlar açılmıyomu diye, cevap vermedi 5 dk sonra tekrar aradım,açtı ve şuan müsait degilim arıcam seni dedi bende tamam dedim.10 dk sonra bana mesaj attı lanet olsun sana lanet lanet lanetsin sen... benim bildiğim insan düşmanına bela okur karşındakinden bi kötülük gördüğü zaman bela okur.peki 3.5 yıldır hayatımda olan biri neden bela okur?

lanet diye mesaj atana kadar neden açamadığını belirten bi mesaj atması doğrusuydu. sen sinirli olsan ne biliyim çok kötü bi durumda olsan da açamasan bile o telefonu sana lanet gelsin sen lanetsin demezsin, eğer o sana bunu diyosa saygısı kalmamış demektir bence..

sırf sevgilisiniz diye her dk sizinle konuşmak zorunda değil

her insanın bi hayatı var. orada alışverişte dolanırken bir şeylere bakarken vs ısrarla aramanın mantığı ne ki, müsait olsa açar zaten demek ki o an açmak istememiş .

böyle her dk el telefonda olursa insan da bıkar tabi ''nasılsa önemli bir şey değildir sonra ararım'' diye düşünür. mıç mıç ilişkiler çabuk yıpranır söyleyeyim. sürekli aramak, günde 500 msj atmak falan. çok saçma bana göre. sevgiliniz hayatınız temelinde olabilir ama tamamında olmasın.

haddini aşma bence sen bizim ilişkimizi nereden biliyorsunda mıç mıç diyerek yukardan bakıyosun? sana saçma gelen şeyleri sormadım ben;)

Bana kalırsa meselenin tamamını yazmamışsınız gibi. Alışverişte olduğunu biliyorsanız ne yaptığını biliyorsunuz demektir işi bitince sizi arardı zaten. Kaldı ki meşgul olduğunu belirtmek için siz arayınca meşgule almış ve sonra da müsahit değilim demiş. Bela okumasının hiçbir haklı görülebilecek tarafı yok olamazda :( bu çok üzücü. Ben yine de sizin onu bu kadar ısrarla arama sebebinizi merak ettim. Sizi şüpheye iticek bi şey mi oldu?

canım erkek arkadasın mesgule atmıs,ust uste arayarak sen anlayıssızlık yapmıssın..Bence hata sende..Bu kadar bunaltmanın bır anlamı yoktu,o da lanet olsun dıye sınırden soylemıstır,tabıkı sınır de olsa bu dogru degıl..Ama bayagı bır adamı kızdırmıssın,hatta bu tarz davranısları cok sergılemıssın ki o da patlamış..

Tamam da siz zaten müsait olmadığını anlayınca aramak konusundaki ısrarınızdadn vazgeçmişsiniz. Ne olursa olsun böyle bir sözü hak etmemişsiniz. Ayrıca sevgilinizi aramanız merak etmeniz çok doğal, belki erkek arkadaşınız bir şeye sinirlenmiştir, sakince konuşun eğer elle tutulur bir sebep gösteremezse tavrınızı koyun derim..

Son düzenleme:
Bir kere aramışsın, meşgule atmış. Meşgul ki meşgule atmış .
Anlamakta ne var ki ?
Belki kafasını dinlemek istiyor. Olabilir . İnsanlık hali. Sevgili değil, kocanız bile olsa, insan bazen yalnız kalmak isteyebilir.
Hem 2 saat ne ki ?
Sinirden söylediğini düşünüyorum. Ben de öyle bunalsam söylerim yani.

Kadın olduğum halde ben bile sinir oluyorum sürekli kocasını yada erkek arkadaşını arayan bayanlara...
yani adam meşgulum dediyse bu ısrar niye? bıktırana kadar sürekli mesaj atmak niye? diyelim ki şüpheli davrandı yalan söylediğini hissettiniz sanki ısrarla arayınca doğruyu mu söyleyecek? işim var dönerim dediyse işi vardır detay anlatacak durumda değildir belki biriyle konuşuyordur belki biriyle tartışıyordu...çocuk değil ki kontrol edip durmak anlamsız:31: söylediği lafa gelince biraz ağır olmuş hoş değil ama belli ki siz bunu hep yapıyorsunuz ve adam bıkmışşş:26:

Su erkeklern ustne fazla dusmucen hemen sıkılyolar bunalyolar kıymetnı daha cok anlyolar oyle

benimde ilişkimin 3.5 yılında erkek arkadaşım seni tanıdığım güne lanet olsun dedi
sonuç 7. yılımızdayız
takmayın yahu şöyle meseleleri

sebebi ise alışverişteyken onu üstüste aramam.alışverişe çıkalı 2 saat olmuştu hiç ses vermeyince bende arıyayım dedim.ilk aradıgımda meşgule verdi mesaj atmasını bekledim atmayınca tekrar aradım bu sefer hiç cevap vermedi bende mesaj attım alışverişteyken telefonlar açılmıyomu diye, cevap vermedi 5 dk sonra tekrar aradım,açtı ve şuan müsait degilim arıcam seni dedi bende tamam dedim.10 dk sonra bana mesaj attı lanet olsun sana lanet lanet lanetsin sen... Benim bildiğim insan düşmanına bela okur karşındakinden bi kötülük gördüğü zaman bela okur.peki 3.5 yıldır hayatımda olan biri neden bela okur?

cok mu kıskanc acaba cokmu bunaltıyorsun bu bır patlama olabılırmı

Çok bulantmışsın o da sinirlenip saymış.
Büyütülecek bir konu yok bence.

ööööffff siz yazmışsınız ben bunaldım yahu

ayy sanki boğazımı bişey sıkıyo gibi hissettim
bende hiç hoşlanmam telefonumun sürekli çalmasından ruhum sıkılır
kimi zaman keyfi açmam telefonu ama ısrarla çaldırırlar ya hah delirdiğim andır

Back
X