Bebek İkinci El 3 6 aydan 3 yasa kiz kiyafet ve abiye elbiseler

Tek tek rakamla yazabılır mısınız eger sızı çok yormamıs olursam bırde yarına ekleyeceklerım var daha baya urunum var elımde yazlık kıslık alt ust takımlarım var artık yarın devam edeceğim bugun kaldıgımız yerden yarın yazıssak olur mu affedın sabah 6 30 da uyanmam gerekırıyor simdiden tsk ederim ilginize hayırlı geceler dıyorum

Yarın devam inşallah gıyılmemiş ve gıyılmış urunler ekleyecegım

Tek tek rakamla yazabılır mısınız eger sızı çok yormamıs olursam bırde yarına ekleyeceklerım var daha baya urunum var elımde yazlık kıslık alt ust takımlarım var artık yarın devam edeceğim bugun kaldıgımız yerden yarın yazıssak olur mu affedın sabah 6 30 da uyanmam gerekırıyor simdiden tsk ederim ilginize hayırlı geceler dıyorum

Şimdilik bunlar o zaman :) İyi geceler diliyorum.

3 numara
5 numara
11 numara
13 numara
16 numara
19 numara
25 numara
30 numara

Eki Görüntüle 1663963 Eki Görüntüle 1663964 2 numara elbisemiz Iki defa giyilmistir 24 36 bedendir lcw markadir 15 tl dir

Eki Görüntüle 1664038 16 numara lcw marka sadece tayta dızde cok bellı olmayan hafıf renkte acılma var takım 5 tl beden 24 36 dır

Eki Görüntüle 1664060 22 numara elbise lcw marka 2 3 yaş 5 tl

Eki Görüntüle 1664068 24 numara takım 3 tl 1 yasa yıne utusuz kusura bakmayın sadece uzun sure katlı kaldıkları için böyle

bunlar kaç olur?

Yeniden merhaba buradakı koymuş oldugum ürünler için uzun sure ılgınemecegım yarın acıl olarak 15 aylık oğlum amelıyat oluyor cunkı cvp veremeyecegım için üzgünüm yınede özelden yazabılırsınız musaıt zamanda gerı donus yapmaya çalışırım

Ayrıca lütfen en son ne olur demeyın cunkı fıyatlar ıkıncı el için çok uygun fıyat belırledıgımı dusunuyorum cıddı ve pazarlıksız alıcılar yazsın ltfn tşkler

yarın amelıyatımız var bunlar ne kadar yapıyor bılmıyorum ama fıyat ne tutuyorsa odur canım yenıden kusura bakmayın ıı akşamlar paris turkuaz arkadasım

image.webp
32 numara Hıc gıyılmemış 2 yas 10 tl
image.webp

image.webp
35 numara 6 9 ay dıyor ama 1 yasta da oluyor 4 tl bır kez gıyıldı

image.webp
36 numara beyaz olan 17 18 iki patıkte hıc gıyılmemiştir her ıkısıde lcw markadır dıger patık 6 ay dır tane 5 tl

Back
X