- 19 Kasım 2013
- 813
- 83
- 118
Ben atasehırdeyım canım yakınsak elden teslim tabıkı de olabılır ayrıca çok tesekkur ederım oğlum sımdı daha ıyı şükürÖncelikle cok gecmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin yeriniz nerde elden alma imkanı barmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben atasehırdeyım canım yakınsak elden teslim tabıkı de olabılır ayrıca çok tesekkur ederım oğlum sımdı daha ıyı şükürÖncelikle cok gecmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin yeriniz nerde elden alma imkanı barmı
Merhaba elimde hem erkek bebek hemde kiz icin iyi durumda kiyafetler mevcut soyle demeliyim ki tekli baza altini dolduracak kadar var normalde yurtdisinda yasiyorum 10 gun sonra ise istanbulda olacagim ziyaret sebebi ile istersen bekleye bilirseniz 10 gun daha size resim atabilirim suan oglum 18 24 giyiyor temiz bir iki defa giyilmis 6 12 ay 6 9 ay gb 12 18 gb biriken temiz kiyafetlerimiz mevcut kravatli gomlek takimlara kadar kizimda da 2 3 yas elbiseler taytlar ve 3 4 yas yine az giyilmis ayakkabi elbise tayt mevcut tsort mevcutMerhaba 6 ay erkek 2,5 yaş Kiz için temiz kıyafet arıyorum eklenecek varmı veya kalan
Bu duruyormu acaba?Eki Görüntüle 1663979 6 numara bu kiyafetimizde 1kere giyilmistir Eki Görüntüle 1663981 fiyati 8 tl dir