Canlandıramadım gözümde , ağır bir duruşu mu var. Genelde spor takılırım uyar mı?
Ok bu benimdir bu durumda :) Yakında ekleyeceklerin varsa onlara da bakayım. Yoksa bilgilerini gönderiver transferi yapınca adresimi göndereyim. :)
takas yapmıyorsun( çok üzülüyorum
peki bunlar için bana harika bir fiyat verir misin ?öyleyse hepsini alacağım...Eki Görüntüle 1055667 Eki Görüntüle 1055668 Eki Görüntüle 1055669 Eki Görüntüle 1055670 Eki Görüntüle 1055671
Canım zaten koyduğum fiyatlar harika fiyatlar..sen 300 tlye aldığın ürüne 200 istiyosun ben 20-30 tl ye satıyorum.özelden yazıyorum
5 dak engeline takıldım...birazdan yazacağım özeline
canım bu msn adresim
beklemek zorunda kalmayalım...
Tatlım ipad den giriyorm msn kullanmıyorum skype hesabın varsa skype tan konuşabiliriz?
canım skype
hepsi çok güzel,beden uyumsuzluğundan şimdilik sadece 2 parça ürün alabiliyorum ama hızla kilo verir ve 36 beden olursam ve o güne dek duruyor olurlarsa hepsi benim olacak
canım skype
hepsi çok güzel,beden uyumsuzluğundan şimdilik sadece 2 parça ürün alabiliyorum ama hızla kilo verir ve 36 beden olursam ve o güne dek duruyor olurlarsa hepsi benim olacak
Çok tatlısın canım senin kısmetinlerse durur merak etme.sen 36 istiyorum de ben sana başka cicilerde bulurum hiç merak etme
Kırmızı ceketi cok begendim, üzerinizde durusunu cekebilir misinz bide arkadan
Tabiki çekip eklerim birazdannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?