Eki Görüntüle 1115474 Bu kot elbise çok hoşuma gitti.. Ne kadar acaba,birde bedeni nedir
Bedeni:36 sadece 2 kez giyildi.markası oxxo .. Fiyatı:20 tl .ben bu elbiseyi fular bağlayarak giymiştim çok tatlı olmuştu:)ayrıca ben bunu aldığımda 38 bedendim elastik olduğundan sığdım içine :)
M

Maşallah,ne kadar incesiniz
 Maşallah,ne kadar incesiniz  Aslında bazı 38 bedenler oluyor bana,gögüs kısmında bazen sorun oluyor.
 Aslında bazı 38 bedenler oluyor bana,gögüs kısmında bazen sorun oluyor. Elastik ise olur sanırım,kalp yaka değilmi yakası? Fermuar detayı varmı?
 Elastik ise olur sanırım,kalp yaka değilmi yakası? Fermuar detayı varmı? buarada bende çok beğenip alan çok iri bir arkadaşım şu en üst yanlarda duran iki tanesini(kabarık durduğu için) çıkarttırmış ve siyah dantel diktirmişti o kısma çook güzel olmuştu(aklınızda bulunsun diye)
 buarada bende çok beğenip alan çok iri bir arkadaşım şu en üst yanlarda duran iki tanesini(kabarık durduğu için) çıkarttırmış ve siyah dantel diktirmişti o kısma çook güzel olmuştu(aklınızda bulunsun diye)
 Nerede oturuyorsunuz,kargo ücreti nasıl oluyor?
  Nerede oturuyorsunuz,kargo ücreti nasıl oluyor?