Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yalnız değilsin :) Malesef bende dusunuyorum, hemen değil ama onumuzdeki bes yıllık planımın içinde kesinlikle var. Hatta dr umu mahkemeye versemmi diye de dusunmuyor değilim. O kadar kızıyorum ara ara. Ben ikisini de aynı dr a oldum, ilk ameliyatım guzeldi ama ikinci ayda oluşan çıkıntı inmedi yani kemik kaldı ucunda da çökme olmuştu, ikinci ameliyatımda da dr un diğer ameliyatlarını bildiğim için artık içini gordu en iyi yine o duzeltir mantığıyla yine ona oldum. Şimdi yine kemik problemim var ne yapacağım hiç bilmiyorum kararsızım.
Yani ilk başta güzelken burnun sonradan mi kemik çıktı.
Ilginc cidden.
Yok ilginç değil malesef, burun ameliyattan çıktıktan sonra çok şiş olduğu için bu tur sıkıntılar anlaşılamayabiliyor, bende ameliyattan once bu tur sıkıntıları yaşayanları duymuştum dinlemiştim ama kendi başıma gelebileceğini ne kadar korksamda tahmin edememiştim. Ya da belki de o an saçma gelmişti, bilemiyorum. Ne zaman ki aradan iki ay kadar geçti şişler iyice inip kemik yapısı belirginleşti, o zaman anladık.
çok geçmiş olsun sonradan mı kemik olusuyor neden kaynaklanıyor acaba merak ettım cok
gecmis olsun canim kemigi tekrar torpuletmen yani tekrar sismen ve morarman gerekecek:) ahhh bu doktorlarrr...benide neden anlamiyolar bilmiyorum..kavis ve kalkiklik bu kadar zormuu of offYok yalnız değilsin :) Malesef bende dusunuyorum, hemen değil ama onumuzdeki bes yıllık planımın içinde kesinlikle var. Hatta dr umu mahkemeye versemmi diye de dusunmuyor değilim. O kadar kızıyorum ara ara. Ben ikisini de aynı dr a oldum, ilk ameliyatım guzeldi ama ikinci ayda oluşan çıkıntı inmedi yani kemik kaldı ucunda da çökme olmuştu, ikinci ameliyatımda da dr un diğer ameliyatlarını bildiğim için artık içini gordu en iyi yine o duzeltir mantığıyla yine ona oldum. Şimdi yine kemik problemim var ne yapacağım hiç bilmiyorum kararsızım.
ilginc degil canim.oluyor bunlar.Yok ilginç değil malesef, burun ameliyattan çıktıktan sonra çok şiş olduğu için bu tur sıkıntılar anlaşılamayabiliyor, bende ameliyattan once bu tur sıkıntıları yaşayanları duymuştum dinlemiştim ama kendi başıma gelebileceğini ne kadar korksamda tahmin edememiştim. Ya da belki de o an saçma gelmişti, bilemiyorum. Ne zaman ki aradan iki ay kadar geçti şişler iyice inip kemik yapısı belirginleşti, o zaman anladık.
bende ayni durumdan 2.ameliyati oldum.burun ucu sivri ince ve dusuk.2. amelyatla bu sikayetim kalkti.ama kalkiklik istemistim.doktorcugum sagolsun beni yanlis anlayip burnumu komple kaldirmis.bi daha ameliyat olursam .bennn burunnn ucu kalkikligiiii istiyoooooom diye haykiracam:)benim burnumda baştan süper bir burundu yani aslında şişken kusurları anlaşılmıordu üst taraffta çökme hafiften önden belli oluyor alt kısım iyice ucu düştı destek konmalıymış ama yok maalesff.biz bunları anlamadığımız için..ucuda incecik sivri vede uzadı çok pişmanım öyle ucuzada olmadım ben..şimdi o kadar revizyon istiyorum ki ama aynı doktora olsam ne çare ya daha beter olursa narkoz almakta risk
bende ayni durumdan 2.ameliyati oldum.burun ucu sivri ince ve dusuk.2. amelyatla bu sikayetim kalkti.ama kalkiklik istemistim.doktorcugum sagolsun beni yanlis anlayip burnumu komple kaldirmis.bi daha ameliyat olursam .bennn burunnn ucu kalkikligiiii istiyoooooom diye haykiracam:)
burun ucu diye bir sey var yani tip bolgesi.google dan aratirsaniz gorursunuz..benim tip bolgem degil de burun komple kalkti.boylede guzel oldu ama istedigim tam bu olmadigi icin aklim takildi.devlet ve ucretsiz...nasıl yani komple kaldırmış o da tuhaf illaki anlatmak mı lazım üsteleyerek kime oldunuz peki ne kadara revizyon
burun ucu diye bir sey var yani tip bolgesi.google dan aratirsaniz gorursunuz..benim tip bolgem degil de burun komple kalkti.boylede guzel oldu ama istedigim tam bu olmadigi icin aklim takildi.devlet ve ucretsiz...
nevsehir devlet hastanesi.dr ali bey.doktorum cok iyi cok ozel isinde uzman bir dr.ama ben kendimi ifade edemiyorum sanirim:)evet anladım ama oda güzeldir kalkık olsunda devlette nasıl yaptılar eseteik şaşırdım revizyon nerdeki bu hastahane
merhaba ben de 3. yü düşünüyorum aklınızda hangi doktorlar var acaba?bende magdurum 3.yü düşünüyorum hiç kolay değil..aynı doktor mu mantıklı,yeni birisine yaptırsak cok pahalı,keşke birincisinde paraya kiyip. iyi doktora yaptirsaydim. ve bir yil beklememiz gerekiomus 3.icin en cok buna uzuluyorum,bir yil arkasindan yine iyilesme sureci ;(((( offf kadersizlik