- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
aynen arkadaşım bende engeli olan biriyim annemin tek korkusu annemden sonra ölmem çünkü annemden başka kimse bakmaz bana
senin engelin öbür dünyada yüz akın olacak arkadaşım. Sabret.
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen arkadaşım bende engeli olan biriyim annemin tek korkusu annemden sonra ölmem çünkü annemden başka kimse bakmaz bana
bir engelli annesi olarak hepsi adına ben teşekkür etmek istiyorum.. kızıma baktıkça bazen herşey ne kadar boş diyorum, keşke keşke kızımın kulakları sağlıklı bir şekilde duysaydı da başka bişe istemezdim.. ne yazık ki kendi yaşıtlarından daha zor bir hayat benim kızımı ve tabii ki beni bekliyor.. korkuyorum, o üzülecek ezilecek kendini eksik hissedecek diye...![]()
![]()
Toplum böyle görmüş çok yadırgamamak lazım, özürlüler derneği-özürlüler vakıfları varken insanların aradaki farkı bilmesi çok olağan değil...Yeni yeni hassasiyet gösteriliyor bu konuda maalesefbide şu "özürlü" denmesine şalterlerim atıyor !
Lütfen sizde böyle bir tanımlamaya müdahil olun. Bu özel insanlar "Özürlü değil" ENGELLİDİR !
Arasındaki farkta dağlar kadardır.
bir engelli annesi olarak hepsi adına ben teşekkür etmek istiyorum.. kızıma baktıkça bazen herşey ne kadar boş diyorum, keşke keşke kızımın kulakları sağlıklı bir şekilde duysaydı da başka bişe istemezdim.. ne yazık ki kendi yaşıtlarından daha zor bir hayat benim kızımı ve tabii ki beni bekliyor.. korkuyorum, o üzülecek ezilecek kendini eksik hissedecek diye...![]()
![]()
Sana kendim adina kizim adina ve hepsi adina binlerce tesekkur.. Evet acinmak istemiyor onlar onlara acimak onlara yapacagimiz en buyuk kotuluk aslinda.. Onlarin bizim sevgimize ihtiyaci var, huzurlu mutlu bireyler olarak yetisebilmesi icin.. Beni cok duygulandirdin icim dolu dolu zaten kizima her baktigimda icim parcalaniyor zaten gozlerim dolu dolu oldu.. Dilim dugumlendi cok sey var sana soylemek istedigim ama beceremedim kusura bakma lutfenBenim ne ailemde, ne çevremde, ne de yakınımda engelli, özel bir insan var.
Ama onları gördükçe bu ülkede yaşadıkları / yaşayacakları zorlukları , düşündükçe içim sızlıyor, gözlerim yaşarıyor.
Tabi bununla kalmamaya çalışıyorum. Böyle platformlarda ben onlar adına sesleniyorum.
"BİZİM ACINMAYA DEĞİL SEVGİYE VE ANLAYIŞA İHTİYACIMIZ VAR"
Amin Allah beni onun acisiyla sinamasin bizi birbirimizden ayirmasin, ben yasadigim surece onun yanindayim o benim herseyim, melek yuzlum... Tek korkum yasi ermeye basladikca artik bagimsiz bir birey olmaya basladikca yasayacagi sikintilar, ezilecek mi uzulecek mi ne gibi zorluklar onu bekliyor her zaman yaninda ona destek olabilecek miyim vs vsArkadaşım,
Şu anda kaç anne var biliyor musun "keşke benim çocuğumda kara topraklarda yatmasaydıda kulakları duymaz olaydı" diyen
Sen yinede çooook şanslı bir annesin.
Allah ayırmasın seni kızından.
Sana kendim adina kizim adina ve hepsi adina binlerce tesekkur.. Evet acinmak istemiyor onlar onlara acimak onlara yapacagimiz en buyuk kotuluk aslinda.. Onlarin bizim sevgimize ihtiyaci var, huzurlu mutlu bireyler olarak yetisebilmesi icin.. Beni cok duygulandirdin icim dolu dolu zaten kizima her baktigimda icim parcalaniyor zaten gozlerim dolu dolu oldu.. Dilim dugumlendi cok sey var sana soylemek istedigim ama beceremedim kusura bakma lutfen![]()
Cok sagol canim cok iyisin.. :) amin canim, insallah ayrilmayiz o benim butun dunyam.. Ayni sey senin icinde gecerli cok guzel bi dinleyiciyimdir hep aklinda olsun.. :)canım sende minik yavrunda çok özelsiniz. Umarım hayat size hep güler, hiç ayırmaz...
Herzaman seni dinlemeye hazırım bunu bil. Belki bende sana anlatırım dertlerimi. ne güzel olur :)