• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. asilama bi bakin kizlar aciil...

zahmet

kün fe yekun
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
89
2
46
Merhaba arkadaslar 3.asilamamin 11. Gunundeyim 9. Gun aksam iki damla kan gelmesiyle telaslanip doktorumu aradim gel betana bakalim sonuc 7.75 cikti doktor supheli dedi 4 gun sonra gel tekrara kanda bakalim dedi ben 2 gunde bir tekrarlamayi dusundum bole bi durum basina gelen warmi tahlil sonucu sizce yukselirmi bu arada iki damla kanamadan sonra dewami yok gelmedi lutfen yardim edin... beliraizlik cok kotu:(

Ben eim degilim ama canim ya doktor supheli dedi bide acaba catlatma ignesinn etkisimi acaba diyorum

Bana yardimci olacak baska kimse yokmu arkadaslar:KK43:
Canım biz burada ne desek boş, 5in üstünü normalde gebelik sayıyorlar ama aşılama yüzünden hormonların etkisi olabiliyor. 2 damla kanama yerleşme yüzündendir inşallah ve bebeğin seninledir sonucu yaz mutlaka umarım olmuştur bu kez.

Canım biz burada ne desek boş, 5in üstünü normalde gebelik sayıyorlar ama aşılama yüzünden hormonların etkisi olabiliyor. 2 damla kanama yerleşme yüzündendir inşallah ve bebeğin seninledir sonucu yaz mutlaka umarım olmuştur bu kez.

İnş dediğin gibidir canım sonu ve başımdan geçen her şeyi detaylı yazsam inş. Insan ama başkasının başına bole bişi geldimi diye merak etmiyor değil hani:KK66:

İnş dediğin gibidir canım sonu ve başımdan geçen her şeyi detaylı yazsam inş. Insan ama başkasının başına bole bişi geldimi diye merak etmiyor değil hani:KK66:
Haklısın tabiki ama bir program var yabancı 9 ay boyunca hamileliğini anlamayan bayanları anlatıyor ve hepsi gerçek hikayeler onları izleyince dedim ki kendimi dinlemesem lazım.

Canım doğru gerçekten kendini dinlemek lazım ve bende bu aşılama da dinlemedi inanırmısın şu tahlili nezaman yaptırdım öğünde beri dinliyorum kendimi

Canım doğru gerçekten kendini dinlemek lazım ve bende bu aşılama da dinlemedi inanırmısın şu tahlili nezaman yaptırdım öğünde beri dinliyorum kendimi
Keşke şu bekleme işini erkekler yapabilseydi rahatlar nasıl olsa oh ne stres ne sıkıntı:KK30:

öncelikle inşallah bebişin seninledir?

sorunun neydi?ben de 1 kez aşılama oldum olmadı maalesef.cesaret edemiyorum ikinciye.pkoluyum.aslında herşeyim normal.yumurtam ilaçla büyüyor çatlıyor ama gebelik olmuyor.

öncelikle inşallah bebişin seninledir?

sorunun neydi?ben de 1 kez aşılama oldum olmadı maalesef.cesaret edemiyorum ikinciye.pkoluyum.aslında herşeyim normal.yumurtam ilaçla büyüyor çatlıyor ama gebelik olmuyor.
Canım benim çikolata kistim var ameliyat oldum ama bana mısın demiyorlar eşimin Varikoseli var ve evlendi evlenen uğraşıyoruz babamın demiyolar

Bu arada dün itibariyle kanama başladı ama ole doğru düzgün bi kanama değil test yaptık sonuç dün 1.02 idi yani gebelik varsa bile düşük yapıyorum yada ilacın etkisi

bende cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım 14. gün test yapacagım stres yapma kanaman oldu dıye yat uzan 3 gun sonra tekrar bak 1. asılamamda ustune adet oldum cunku belki sende oyle oluyorsundur.

bende cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım 14. gün test yapacagım stres yapma kanaman oldu dıye yat uzan 3 gun sonra tekrar bak 1. asılamamda ustune adet oldum cunku belki sende oyle oluyorsundur.
İnş hayırlı haberlerle sonuçlanır canım ya bilmiyorum doktor progestin vermişti onu alınca kanama duruyo kullanın kanama kesiliyor ama ümidim kalmadı senin nasıl oldu 2. Aşılama da kanama mn canim

İnş hayırlı haberlerle sonuçlanır canım ya bilmiyorum doktor progestin vermişti onu alınca kanama duruyo kullanın kanama kesiliyor ama ümidim kalmadı senin nasıl oldu 2. Aşılama da kanama mn canim
progestan kullanmaya devam et hayırlısı ınsallah senın bebegıınde tutunur ınsallah moralını bozma benım ılk asılama oldu adet gunum gelınce adet oldum 5 gun surdu normal adet gıbı kanda negatıf cıkmıstı adetden ıkı gun sonra hafıf lekelenmem oldu dr aradım test yap dedı ustune gormus olabılırsın dedı test yaptım pozıtıf cıktı sevıncımız 5 gun surdu kanamam arttı dusuk yaptım bulundugum ılcede kadın dogum dr yoktu 1 saat yol gıttım belkı erken mudahale olsaydı kalırdı ama hayırlısı böyleymış isyan etmemek gerek hayırlısı ile ınsallah hepimiz anne oluruz ınsallah:KK46::KK46:

Back
X