• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. asilama bi bakin kizlar aciil...

progestan kullanmaya devam et hayırlısı ınsallah senın bebegıınde tutunur ınsallah moralını bozma benım ılk asılama oldu adet gunum gelınce adet oldum 5 gun surdu normal adet gıbı kanda negatıf cıkmıstı adetden ıkı gun sonra hafıf lekelenmem oldu dr aradım test yap dedı ustune gormus olabılırsın dedı test yaptım pozıtıf cıktı sevıncımız 5 gun surdu kanamam arttı dusuk yaptım bulundugum ılcede kadın dogum dr yoktu 1 saat yol gıttım belkı erken mudahale olsaydı kalırdı ama hayırlısı böyleymış isyan etmemek gerek hayırlısı ile ınsallah hepimiz anne oluruz ınsallah:KK46::KK46:
Gerçekten çok üzüldüm canım Rabbim bu sefer inş. Sevindirir bu süreçte çok dikkat etmek gerekiyor ama ben progestin dewamediyor:KK17:iyorum etkisi geçince kanaman artıyor ben adet oldum sanırım ya yarın bi olaydı hersey netleşecek inş. :KK17:

Gerçekten çok üzüldüm canım Rabbim bu sefer inş. Sevindirir bu süreçte çok dikkat etmek gerekiyor ama ben progestin dewamediyor:KK17:iyorum etkisi geçince kanaman artıyor ben adet oldum sanırım ya yarın bi olaydı hersey netleşecek inş. :KK17:
Inşallah senin için de hayırlısı olur canım moralini yüksek tutmaya çalış çok zor biliyorum ama kimseye kulak asma hakkında hayırlısı olur inşallah :)

Kizlar bu ayda gitti tup bebege gecicez artik ama ben istemedim bi muddet dinleniyim die ama dusuk olan arkadaslar dusuk olunca gelen kanamaniz nasil bana bi anlatirmisiniz gelen pihti nasil oluyor ve adetiniz kac gun suruyor ben dusuk yaptigimdan supheleniyorum bi anlatirmisiniz

bende geçen ay 1. aşılamamı yaptırdım 9. günde bendede kanama oldu peçeteye gelmişti sonrasında ara daha açık renkliydi ama olmadı malesef :KK43:

bende geçen ay 1. aşılamamı yaptırdım 9. günde bendede kanama oldu peçeteye gelmişti sonrasında ara daha açık renkliydi ama olmadı malesef :KK43:
Canim hayirlisi olsun uzulme rabbim bizlerede verecek ama nazlanmamizi istiyor sabirsabir

Back
X