• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay geçti hala geçmedi...geçermi??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaslar sevdiğim insanla ayrılalı 3 ay oldu ama hala ılk gunlerdekı gıbı uzuluyourum..çok özledım onu..benımle okadar rezılce ayrıldıkı aslında kufurler savurarak..ve 3 ay ıcndekı mesajlasmalrımızda bana hep ıstemedıgını soyledı ben sıtem mesajı yazdım o ıse benden bıktıgını soyleyen mesajlar.... ama ben hala sevıyorum onu olmuyo bı turlu unutamıoyorum..ve o kpss den ıstanbulu kazandı ben ankaradayım yakında ıstanbula gıdecek yenı iş yenı cevre hersey yenı ben eskıde kaldım...baska bırıyle mutlu olacagı duuncesı cok uzuyo benı sankı ben hep boyle kalacagım mutsuz umutsuz...benı sevmıyormus...bır baskasını sevecek......bu kısmetmı kadermı bılmıyorum ama cok uzuluyorum...

arkadaslar sevdiğim insanla ayrılalı 3 ay oldu ama hala ılk gunlerdekı gıbı uzuluyourum..çok özledım onu..benımle okadar rezılce ayrıldıkı aslında kufurler savurarak..ve 3 ay ıcndekı mesajlasmalrımızda bana hep ıstemedıgını soyledı ben sıtem mesajı yazdım o ıse benden bıktıgını soyleyen mesajlar.... ama ben hala sevıyorum onu olmuyo bı turlu unutamıoyorum..ve o kpss den ıstanbulu kazandı ben ankaradayım yakında ıstanbula gıdecek yenı iş yenı cevre hersey yenı ben eskıde kaldım...baska bırıyle mutlu olacagı duuncesı cok uzuyo benı sankı ben hep boyle kalacagım mutsuz umutsuz...benı sevmıyormus...bır baskasını sevecek......bu kısmetmı kadermı bılmıyorum ama cok uzuluyorum...

sizi sevmeyen bıkan küfürler eden biri için üzülmek mantıklımı sizce?? üstelik nereye kadar
yazık etmeyin kendinize önünüze bakın

durup dururken kimse kimseye küfür etmez diye düsünüyorum..

ama defalarca seni istemiyorum diyen birisini
neden ariyorsunuz yada mesaj yaziyosunuz bununla
mücadele etmek zorundasiniz!
kabullenin en iyisi bu...

hersey sankı benım yuzumden olmus gıbı gelıyor...sankı ben bıktırdım onu bana bole davrandı..

durup dururken kimse kimseye küfür etmez diye düsünüyorum..

ama defalarca seni istemiyorum diyen birisini
neden ariyorsunuz yada mesaj yaziyosunuz bununla
mücadele etmek zorundasiniz!
kabullenin en iyisi bu...

Öyle bir eder ki...
Kişi terbiyesizse zaten küfür için bahanesi olamaz..
Kaldı ki küfürün hiç mazereti olamaz!!!
Neyse...
Konu sahibi arkadaşım rica ederim,kendinize gelin!
Size küfür eden adamı düşünmek yerine hayatınızın tadını çıkarın ve şükredin bu insanın kötü yönünü gördüğünüz için..

üzüldüm canım. bana öyle geliyor ki barışsanız bile yine ayrılmanız uzun sürmez.
aranızda saygı kalmamış. sevgi de bitmiş. en azından onun sevgisi bitmiş.
bence zorlamanın bir anlamı yok. acı çekiyorsun ama zamanla daha iyi olacaksın.
ileriye bak canım.

Öyle bir eder ki...
Kişi terbiyesizse zaten küfür için bahanesi olamaz..
Kaldı ki küfürün hiç mazereti olamaz!!!
Neyse...
Konu sahibi arkadaşım rica ederim,kendinize gelin!
Size küfür eden adamı düşünmek yerine hayatınızın tadını çıkarın ve şükredin bu insanın kötü yönünü gördüğünüz için..

bana cok akıl verıcı seyler yazıysunuz öncelıkle cok tesekkurler ama kalın kafam almıo

canım seni sevmeyen ve sana küfürler eden bir insan için bu kadar üzülmeye değer mi? neden kendini harap ediyorsun. kendini düşün önce ve artık onu unutman gerektiğini kabullen. ve de ondan kalan her resmi anıyı ne varsa herşeyi kaldır bir köşeye. telefon numarasını msnini ne varsa sil. bütün iletişim yollarını kapat. toparlan bir an önce. hayatına kaldığın yerden devam et. kendin için birşeyler yap. kafanı dağıtacak uğraşlar bul ve farklı çevreler edin kendine. geçmişine saplanıp kalırsan kendine zarar verirsin. dönüp bugünlere baktığında boşa harcadığın zamana çok üzüleceksin.

selam canim, seni konu'nu takip etmistim, ozelden de gorusmustuk hatirlarsan..

canim uzulme, bak belki ayni seyleri tekrarlayacagim ama Seni Sevmeyeni SEVME!! kendini uzmekten baska birsey yapimiyorsun, kendine eziyet etmekten baska birsey yapmiyorsun. Heleki boyle hakaretler yagdiran biri icin.. Sana deger veren biri cikardir insallah ama bu adamin sana boyle davrandiklari icin senden yana birsey hakketmiyor

kpss yi kazanmadan önce de böylemiydi??
sonra böyle olduysa bahaneler bulmus..
o kazanmıs yeni çevre yeni ortamı olucak diyosun..
sen napıyosun?? okul iş?
sende istersen yeni bi çevren olur ve onu da çok kolay unutursun..
sende olan şey aşk,sevgi değil artık..
tamamen saplantı haline gelmiş..

yok canım kpss den once de boleydı.işim olsun olmasın senı ıstemıorum zaten dedı zaten sınavın oldugu gun ayrıldık...sımdı o yenı umutlarda..belkıde gercekten saplantı benımkı..sankı karsıma kımse cıkmayacak gıbı gelıyor

Senin için saplantı haline gelmiş, bence zamanını başka şeylerle geçirmeye, unutmaya bak.

unut düşünme artık demek kolay ama sen suan bunları anlamakta zorlanacaksın kendıkendıne unutamamam onu dıye düşünüyosun belkıde eskiden yaptıpı hoşuna gıtmeyen şeyler bile gözüne güzel geliyo şimdi bu bi süreç ayrıık acısında atlatıcaksın ama sende yardım et kendıne unutma sana senden başkası yardım edemez sadece bi hayatımız var bidaha gelmiycez bu dünyaya değermi üzülmeye arama onu mesaj falan atma bıttığını kabullen önce sonrada kendıne bi yol çiz hepimiz yaşadık böyle acılar yürek kanaya kanaya atlatıyosun bu günleri öldürmeyen acı güçlendirir yaran taze daha 3 ay olmuş o yara kabuk bağlıycak emin ol sen şuan böyle yaparak yaranı iyice deşiyosun ırak kabuk bağlasın cnm yaran rabbim hakkında hayırlısını versin

Geçecek canım zor da olsa geçecek
Arada saygı kalmadığı zaman sevginin de yitirilmesi an meselesi oluveriyor
Ve zaten sevgi de kalmamış ki bak ağlayan sensin
O keyfine bakıyor, başka bi şehre gidecek
Unutucam de canım kafanda bitir ilk önce
Ve ltfen profil resmini de kaldır unutmamana en büyük etken bence
Sebep ne olursa olsun küfürler olmamalıydı arada hele de çıkarken

insallah gecer arkadaslar cunku cok uzuluyorum...onun baskasıyla olacagını dusunmek benı cok mutsuz edıyor..benım hayallerımı baskasıyla yasayacagı dusuncesı...ben onu ıssızken ıse gırsın dıye bekledım..

beni yanlış anlamazsanız bende başka bir pencereden olayı göstermek istiyorum size. siz aynı erkek arkadaşım, bende aynı sizin erkek arkadaşınız gibiydik son zamanlarda.

iyi anlaşıyorduk ama bazı sebeplerden ötürü bana batmaya başladı. bizim sebeplerimiz elbette ki sizden farklıydı ama sonuç itibariyle ondan bir şekilde soğumaya başladım. bu sürecin sonunda ondan her ayrılmaya kalkışımda beni bırakma, seni seviyorum demelere başladı. çok şans verdim ama asla eskiye dönemedim. duygularım bittiğinde ise dürüstçe bunu ona söyledim ama olmadı. seni çok seviyorum, ayrılmayalım, bırakma demeler yine... ilk etaplarda tatlı dille red ederken sonraları canıma tak etmeye başladı. sana seni sevmediğimi söylüyorum hala daha nasıl ısrar ediyorsun be adam demelere başladım bende. gözümde gittikçe küçüldü. onunki sevgi değil takıntıydı artık. yahu nasıl bir ezikliktir bu dedim ona. nasıl sana böyle davranmama izin veriyorsun dedim. neden ceketini alıp çıkamıyorsun hayatımdan dedim. neler neler dedim ya! ama hala beni bırakma, lütfen vs vs...

inanın gözümde iyice düştü. ezik biri oldu benim için. saygı duyacağım bir karakter olarak anmayacağım onu artık. bir insan nasıl sevilmediğini bildiği yerde kalır? nasıl ısarar eder bu kadar? belki de adam gibi, sessiz sedasız durumu kabul etseydi, gözümde bambaşka biri olarak kalacaktı. ve ben bir müddet sonra onu özleyecek ve hata yaptığımı düşünecektim. ama bu tavırları beni ondan iyice soğuttu ve ayrıldığım için memnun etti.

aranızda ne geçti bilemem ama size bkendi hayatımdan bir pencere açmak istedim. belki onu daha iyi anlamanıza yardımcı olur.

tez zamanda toparlanmanız dileğiyle. birde unutmamalı ki, allah kötü birşey yapmaz. elbet bir bildiği vardır. sadece biz bunu şuan itibariyle göremiyoruz. ileride bu ayrılık için belki de şükredeceksiniz. :61:

beni yanlış anlamazsanız bende başka bir pencereden olayı göstermek istiyorum size. Siz aynı erkek arkadaşım, bende aynı sizin erkek arkadaşınız gibiydik son zamanlarda.

Iyi anlaşıyorduk ama bazı sebeplerden ötürü bana batmaya başladı. Bizim sebeplerimiz elbette ki sizden farklıydı ama sonuç itibariyle ondan bir şekilde soğumaya başladım. Bu sürecin sonunda ondan her ayrılmaya kalkışımda beni bırakma, seni seviyorum demelere başladı. çok şans verdim ama asla eskiye dönemedim. Duygularım bittiğinde ise dürüstçe bunu ona söyledim ama olmadı. Seni çok seviyorum, ayrılmayalım, bırakma demeler yine... Ilk etaplarda tatlı dille red ederken sonraları canıma tak etmeye başladı. Sana seni sevmediğimi söylüyorum hala daha nasıl ısrar ediyorsun be adam demelere başladım bende. Gözümde gittikçe küçüldü. Onunki sevgi değil takıntıydı artık. Yahu nasıl bir ezikliktir bu dedim ona. Nasıl sana böyle davranmama izin veriyorsun dedim. Neden ceketini alıp çıkamıyorsun hayatımdan dedim. Neler neler dedim ya! Ama hala beni bırakma, lütfen vs vs...

Inanın gözümde iyice düştü. Ezik biri oldu benim için. Saygı duyacağım bir karakter olarak anmayacağım onu artık. Bir insan nasıl sevilmediğini bildiği yerde kalır? Nasıl ısarar eder bu kadar? Belki de adam gibi, sessiz sedasız durumu kabul etseydi, gözümde bambaşka biri olarak kalacaktı. Ve ben bir müddet sonra onu özleyecek ve hata yaptığımı düşünecektim. Ama bu tavırları beni ondan iyice soğuttu ve ayrıldığım için memnun etti.

Aranızda ne geçti bilemem ama size bkendi hayatımdan bir pencere açmak istedim. Belki onu daha iyi anlamanıza yardımcı olur.

Tez zamanda toparlanmanız dileğiyle. Birde unutmamalı ki, allah kötü birşey yapmaz. Elbet bir bildiği vardır. Sadece biz bunu şuan itibariyle göremiyoruz. Ileride bu ayrılık için belki de şükredeceksiniz. :61:

bu anlattıklarınız benı anlatıyo evet cıdden oyle

"Geçecek canım zor da olsa geçecek
Arada saygı kalmadığı zaman sevginin de yitirilmesi an meselesi oluveriyor
Ve zaten sevgi de kalmamış ki bak ağlayan sensin
O keyfine bakıyor, başka bi şehre gidecek
Unutucam de canım kafanda bitir ilk önce
Ve ltfen profil resmini de kaldır unutmamana en büyük etken bence
Sebep ne olursa olsun küfürler olmamalıydı arada hele de çıkarken "

algida yazmış.kesinlikle katılıyorum.ardeniz döktürmüş.ona da katılıyorum.aynı şeyler oldu.onun için takıntı olmuştum ki bu çok kötüydü...katlanılmaz bi haldi.onu kaybetmek bni üzdü tabiki ama kurtarılamazdı bu ilişki.nitekim kurtarılamadı da...sonuç?ikimizde farklı insanlarla mutluyuz...eninde sonunda mutlu olucaksın onu düşünme.sezen aksu veya diğer slow şarkıları ayrılık şarkılarını abuk subuk dizileri izleme.bi süre kendini toparla.yalnız kalma.yalnız kaldıkça düşünürsün düşündkçe kuruntular başlar...kendine yazık canım yaa...ve en kötüsü de yada ağırı bence küfür olayı.hazmedilemez.aldatmak kadar kötü diyebilirim bence...sen değersiz değilsin değerini bilecek biri de sana bunu hissetirecek :34:

Son düzenleme:
algida yazmış.kesinlikle katılıyorum.ardeniz döktürmüş.ona da katılıyorum.aynı şeyler oldu.onun için takıntı olmuştum ki bu çok kötüydü...katlanılmaz bi haldi.onu kaybetmek bni üzdü tabiki ama kurtarılamazdı bu ilişki.nitekim kurtarılamadı da...sonuç?ikimizde farklı insanlarla mutluyuz...eninde sonunda mutlu olucaksın onu düşünme.sezen aksu veya diğer slow şarkıları ayrılık şarkılarını abuk subuk dizileri izleme.bi süre kendini toparla.yalnız kalma.yalnız kaldıkça düşünürsün düşündkçe kuruntular başlar...kendine yazık canım yaa...ve en kötüsü de yada ağırı bence küfür olayı.hazmedilemez.aldatmak kadar kötü diyebilirim bence...sen değersiz değilsin değerini bilecek biri de sana bunu hissetirecek :34:

karsıma bırı cıkarmı dersin??

heyy tabiki çıkar...daha en güzel yaşlarındasın ya...okul bitmiş muhtemeln paranı kazanıyosun bi şekilde.sağlıklısın.o olmadan yaşanmaz mı sanıyosun??yapma lütfen canım.geçmişteki her insan unutulur kaldıki seni bu kdar üzen ve kıran biri...ha arada hatırlarsın gözlerin dolar.ona benzyen biri görünce yada onun parfümünü duyunca duygulanırsın ama bunlar güzel anılar olarak kalır.en azından kendine saygın kalır.onun seni üzmeye bir hakkı var mı sence?yada sen bunları hakettin mi cidden?aldattın mı?başkalarıyla flört mü ettin?hepmizin cadılıkları olur olmuştur yada kıskançlıklarımız olmuştur ama bunlar onun bu kadar kırıcı olması için sebep değil.ve mutlaka bi gün bi kurbağanın prense dönüştüğünü görüceksin :66:

Back
X