3 ay içinde yeniden seçim yapılacak

Recep Tayip Erdoğanın son çırpınışı.. Ülkeyi erken seçime sürükleyerek, kendilerinden başka kimseyi düşünmediklerinin kanıtı..
Milletten ne istiyor anlamadım.. Hdp barajı yine geçecek.. Yine tek başına hükümeti kuramayacaksın..

Her seçim ne kadar külfet ekonomiye. Yazık günah ya o harcanan paralara. Hayır, hakkıyla yapılsa züğürt tesellisi buluruz belki ama, ne kadar hile hurda dönüyor yıllardır şahit oluyoruz. Ooooof of benim güzel ülkem, bahtı kara ülkem.

Ben büyük hissediyorum :KK200:sevgili halkımız akp dicek:nazar:
Halkın dediği olacak hep öyle oluyorda genede bu halkı begenmeyenlerin çenesi durmuyor.
Çünki halkı küçümseyince böyle oluyor.

iktidarından muhalefetine hepsi aynı.Hepsi kandan besleniyor.Kendi kanlarınında aktığını görürüm umarım.
Bir çocuk ,evlat nasıl büyüyor bilmiyorlar.
Kendileri pamuklara sarmışlar,paraya boğmuşlar çocuklarını.Bizim çocuklarımız dumana,açlığa ve kana boğuluyor.
Allah onlarıda bu acılarla sınasın.Kimsenin evladını kaybetmesini istemem ama en azından içlerinde hissetsinler.Ramazanda tuttukları orucun açın halinden anlamak olduğunu anlamayacak kadar gözleri kör,vicdanları kara.

13 senedir halkin secimini yargilamayin diyenler simdi banane ben istediğimi alamadim yine secim olacak diyorlar.

Hee gorunen koy kilavuz istemez. Bu secimde de Hdp yine baraji gececek. Yine baskan olamayacaksin Tayyip efendi. Secime ladar neler olacak tabi orasini bilemiyorjm.Allah korusun bizi serrinden

İstedikleri zaten tek başına iktidar olmak değilmi... Başkanlık sisteminden sonra.. Babadan oğula geçerlerse hiç şaşmam..
ve bugünden itibaren pkk, işid sorunu bir anda yok olmaya başlayabilir... Felaketi gösteren kısa bir film çektiler bize.. kısa bir oyun... sonra sında ise dedikleri bakın yine biz başa geçtik, yine sorunları çözdük... Artık markette yağ kuyruğu lafından kurtulup yeni bir laf üretebilirler... akp olmasaydııııı kellenizi işid alacaktııııı.. yeni sloganları :KK70:

X