3. Ay meme reddi

Snurhc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
133
67
28
Kızlar bebeğim 3 ay 5 günlük ve meme reddi başladı yani ne yapsam emziremiyorum ayakta denedim farklı pozisyonlar denedim hem göğsüme gelmek istiyor hemde göğsümdem geri atıyor kendisini sağ göğsümğ azda olsa zar zor tutturuyorum onda da başını çekip bana bakıyor 1 dakika bile emmeden ya da ellerine ne yapacağım lütfen yardım edin çişli bez sayısıda azalmaya başladı

Bende yaşadım iki hafta öncesine kadar meme reddini, neyseki düzeldi
Sütünüzü sağık kaşıkla vermeyi deneyin beslenmesi açısından, sonrada meme verin.
Biberon veriyor muydunuz? Ben bi iki kere biberon verince meme reddi yaşadım. Biberonu bırakıp kaşıkla sütü vermeye başlayınca geri memeye döndü
Ayrıca, boynunuza oyuncak kolye vs asarak dikkatini çekmeye çalışın emzirirken, bunu burada birinden öneri olarak almıştım :)

Yok biberon kullanmadım sadece ilk doğdugunda sütüm hemen gelmediği için 3 gün mama vermiştim onun haricinde emzirdim hep ister istemez öyle stres oldumki sütüm etkilenecek diyede korkuyorum moralim cok bozuk bu kolye takmayı deneyeceğim mutlaka çok teşekkür ederim inşallah işe yarar

Sizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım daha yeni atlattık
Ama geçiyor inanın, sabredin.
Sütünüzün azalmaması için sağın bence. Bebek az emdiği için sütte azalıyor bu dönem

Sizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım daha yeni atlattık
Ama geçiyor inanın, sabredin.
Sütünüzün azalmaması için sağın bence. Bebek az emdiği için sütte azalıyor bu dönem
Sağdım ve azalmış gerçekten inşallah geçer gerçekten iyi hissetmiyorum birde kaşık biberonum yok normal kaşıkla versem olur mu acaba

Arkadan beyaz gürültü açarak emzirmeye çalışabilirsiniz, bende işe yaradı. Emmedigi zaman da mutlaka sağım yapın ki azalmasın. Eger evinizde varsa pilates topu üzerinde de emzirmeyi deneyebilirsiniz.

Arkadan beyaz gürültü açarak emzirmeye çalışabilirsiniz, bende işe yaradı. Emmedigi zaman da mutlaka sağım yapın ki azalmasın. Eger evinizde varsa pilates topu üzerinde de emzirmeyi deneyebilirsiniz.
Çok tesekkür ederim beyaz gürültü ve bu kolyeyi deneyeceğim inşallah düzelir pilates topum yok maalesef gerçekten azalmış sağdım az önce çok azdı

Sağdım ve azalmış gerçekten inşallah geçer gerçekten iyi hissetmiyorum birde kaşık biberonum yok normal kaşıkla versem olur mu acaba
Gelir geri merak etmeyin. Benimde azalmıştı
Kremalı Ispanak çorbası tavsiye ederim

Ben de yulaf tavsiye ediyorum, tahin ceviz de yiyebilirsiniz ama kilo yapabilir. Yulaf yiyemezseniz de her gün 1 bardak yulaf sütü, 1 kaşık tahin, 3 hurma, 1 avuç ceviz atıp el blenderından veya smoothie cihazi varsa ondan geçirin ve için, ben süt alerjen diyet yapmama rağmen cok işime yaradı.

Çok tesekkür ederim bu dediğiniz tarifi kahvaltı niyetine yarım hemdn yapacağım inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…