Bende yaşadım iki hafta öncesine kadar meme reddini, neyseki düzeldiKızlar bebeğim 3 ay 5 günlük ve meme reddi başladı yani ne yapsam emziremiyorum ayakta denedim farklı pozisyonlar denedim hem göğsüme gelmek istiyor hemde göğsümdem geri atıyor kendisini sağ göğsümğ azda olsa zar zor tutturuyorum onda da başını çekip bana bakıyor 1 dakika bile emmeden ya da ellerine ne yapacağım lütfen yardım edin çişli bez sayısıda azalmaya başladı
Yok biberon kullanmadım sadece ilk doğdugunda sütüm hemen gelmediği için 3 gün mama vermiştim onun haricinde emzirdim hep ister istemez öyle stres oldumki sütüm etkilenecek diyede korkuyorum moralim cok bozukBende yaşadım iki hafta öncesine kadar meme reddini, neyseki düzeldi
Sütünüzü sağık kaşıkla vermeyi deneyin beslenmesi açısından, sonrada meme verin.
Biberon veriyor muydunuz? Ben bi iki kere biberon verince meme reddi yaşadım. Biberonu bırakıp kaşıkla sütü vermeye başlayınca geri memeye döndü
Ayrıca, boynunuza oyuncak kolye vs asarak dikkatini çekmeye çalışın emzirirken, bunu burada birinden öneri olarak almıştım :)
Sizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım daha yeni atlattıkYok biberon kullanmadım sadece ilk doğdugunda sütüm hemen gelmediği için 3 gün mama vermiştim onun haricinde emzirdim hep ister istemez öyle stres oldumki sütüm etkilenecek diyede korkuyorum moralim cok bozukbu kolye takmayı deneyeceğim mutlaka çok teşekkür ederim inşallah işe yarar
Sağdım ve azalmış gerçektenSizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım daha yeni atlattık
Ama geçiyor inanın, sabredin.
Sütünüzün azalmaması için sağın bence. Bebek az emdiği için sütte azalıyor bu dönem
Çok tesekkür ederim beyaz gürültü ve bu kolyeyi deneyeceğim inşallah düzelir pilates topum yok maalesef gerçekten azalmış sağdım az önce çok azdıArkadan beyaz gürültü açarak emzirmeye çalışabilirsiniz, bende işe yaradı. Emmedigi zaman da mutlaka sağım yapın ki azalmasın. Eger evinizde varsa pilates topu üzerinde de emzirmeyi deneyebilirsiniz.
Gelir geri merak etmeyin. Benimde azalmıştıSağdım ve azalmış gerçekteninşallah geçer gerçekten iyi hissetmiyorum birde kaşık biberonum yok normal kaşıkla versem olur mu acaba
Çok teşekkür ederim gerçekten ya çok sağolun içimi rahatlattınız allah razı olsunGelir geri merak etmeyin. Benimde azalmıştı
Kremalı Ispanak çorbası tavsiye ederim
Çok tesekkür ederim bu dediğiniz tarifi kahvaltı niyetine yarım hemdn yapacağım inşallah işe yararBen de yulaf tavsiye ediyorum, tahin ceviz de yiyebilirsiniz ama kilo yapabilir. Yulaf yiyemezseniz de her gün 1 bardak yulaf sütü, 1 kaşık tahin, 3 hurma, 1 avuç ceviz atıp el blenderından veya smoothie cihazi varsa ondan geçirin ve için, ben süt alerjen diyet yapmama rağmen cok işime yaradı.
Merhaba yendinizmı meme reddini benim kızımda 3ayşok meme eeddi yapıyor ıkı hsftadır ?Ne yapmalıyım bılmıyorumKızlar bebeğim 3 ay 5 günlük ve meme reddi başladı yani ne yapsam emziremiyorum ayakta denedim farklı pozisyonlar denedim hem göğsüme gelmek istiyor hemde göğsümdem geri atıyor kendisini sağ göğsümğ azda olsa zar zor tutturuyorum onda da başını çekip bana bakıyor 1 dakika bile emmeden ya da ellerine ne yapacağım lütfen yardım edin çişli bez sayısıda azalmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?