- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Ya ne diyosunFarkında olmadan ağzından kaçırdı, evlilik normal seyrinde ilerliyor bence kimsenin evden gittiği yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne diyosunFarkında olmadan ağzından kaçırdı, evlilik normal seyrinde ilerliyor bence kimsenin evden gittiği yok.
Ne kopartmasiAynı evde oturmuyorsanız çocuk nasıl olacak kızım? Kimi kopartıyorsun sen?
Senin gibiyim ayniKonu sahibi çok acayip birisi.
AynenEvlenme demiştik kaç kere dinlemedin. Neyse ki zararın neresinden dönersen kârdır
Arabayı vermiyor üstüne benim ceyizlerimi aldılar bide kendilerinin olmayan şeyleri istiyorlarÇekişmeli boşan bence anlaşmalıda belliki hakkınızı vermeyecek arabayı vermeyi kabul ediyorsa anlaşmalı boşanırdım ben olsam etmiyorsa hayır.
Bnce öyleKonu çok garip geldi sizi istemiyorsa niye evlenmiş 3 aylık evlilikte gözünüzün içine bakması lazım zorla mı evlendi sizle.
Bnden sakladıgi bir sürü şey var engelliymis alkol var madde kullandigini.soyledilerKonularınızı takip ediyorum bu adam sizle niye evlendi hiç çözemedim.Sevgisi yok geçinmeye aile olmaya gönlü yok.Nişan atmış olmamak için evlendiniz sizin söyleminizden yola çıkıyorum.Kaza gibi düşünün geldi geçti çocuk olmadığı için yeniden bir hayat kurmanız bir nebze kolay.Bende boşandım inanın o eşyaları alsanız bile gördükçe kullanmak bile içinizden gelmiyor.Yeni olmasına rağmen hepsini değiştirdim ben.Eski eşim tekrar evlenip yine boşanmış bu tipler dikiş tutmaz.
Akrabalari soylediNerden öğrendiniz hastalığını
Madde kullandığı bilmiyordumDurup durup konuyu hortlatmak için alakasız alıntılar yapıp cevaplar veriyorsun. Ne yarı yolu Allah aşkına, siz birlikte bi yola girmediniz ki hiç; sevgisiz, saygısız, zoraki ve tüm çirkinliklere rağmen yapılan bi evlilikti. "Biz demiştik" demek istemiyorum artık ama zorluyorsun insanları. Evet, kötü şeyler yaşıyorsundur muhakkak ama böyle dramatize etmen de komik oluyor, zira, yine söylüyorum, zaten belliydi en başından, şoka girecek bi durum yok.
Kiz delirip altınlarını verme sakın. Bosandim tecrübeliyim. Altında adamin hakkı zerre kadar bile YOK. evini terketme , gidecekse o gitsin , eşya vs hakim karar vermeden maddi olan hicbirseyi paylaşma. Haklarından vaz geçme. Düğün video ,foto, banka dekontu , eşyaların faturası vs herseyi topla sakla . Farkettirme sakinHaziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
Delillerini topla tazminat alırsın.Madde kullandığı bilmiyordum
Babasıyla mı evliydin ? Kararı neden babası veriyor ? Konuları neden babası konuşuyor ? Eşinizin akli kabileyeti yetersiz mi ?Haziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
Babasına bagimliBabasıyla mı evliydin ? Kararı neden babası veriyor ? Konuları neden babası konuşuyor ? Eşinizin akli kabileyeti yetersiz mi ?
Kullanırsam süreci uzatiyorumDelillerini topla tazminat alırsın.
Düğün videosu aldım üzerime yürüdü beni evden kovdu çıktım halimede kovdugunu soylucem insanlar almadıkları şeylere biz aldık diyoKiz delirip altınlarını verme sakın. Bosandim tecrübeliyim. Altında adamin hakkı zerre kadar bile YOK. evini terketme , gidecekse o gitsin , eşya vs hakim karar vermeden maddi olan hicbirseyi paylaşma. Haklarından vaz geçme. Düğün video ,foto, banka dekontu , eşyaların faturası vs herseyi topla sakla . Farkettirme sakin
Bnde bilmiyordimTaksit taksit hep
Nasıl engelliymiş?Bnden sakladıgi bir sürü şey var engelliymis alkol var madde kullandigini.soylediler
Allahım sen bana sabır ver. Kaç yaşına gelmiş babası adamın adına konuşuyor. İyi sabretmişsinizBabasına bagimli